blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Umie nasladować krokodyla
kameleona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Umie nasladować krokodyla
kameleona
A cena bardzo atrakcyjna, byle pediatra bierze około 100 zł.
A wiecie coteściowa straszy mną Zosię...jak nie chce jej jeść albo robi coś zakazanego to mówi: "że mama zbija Ci dupkę"myślałam, że padnę, ostro powiedziałam,żeby NIGDY tak do niej mówiła bo ja jej nie biję
No proszę, jak ja mam w końcu chwile wolną to Agutek już chrapie
A dzis byliśmy cały dzień poza domem.
Miałam tomografię. Kontrast w żyłę. Jak ja nienawidzę zakładania wenflonu Jeszcze mnie ręka boli. Tylko to było nieprzyjemne, reszta ok.
Ja za pierwszą wizytę płaciłam 40zł, a potem po 20zł Tylko teraz chodzę 1-2 razy w tygodniu I nadal nie ma poprawy A "normalnie" lekarze biorą po 70zł
A jeśli chodzi o straszenie to u mnie robi tak Wiktorii prababcia
Do tego dochodzą jeszcze teksty w stylu "niedobra mamusia" (jak daję córce lekarstwo).
To zapalenie może byc od wszystkiego, tak mówi pediatra. Może od brania do buzi wszystkiego na spacerze? Cieszyłam się, że w domu juz nic nie bierze do ust, a tu się okazuje, że w domu już wszystkiego spróbowała, a na dworzu same "nowości".no to wiesz o czym mówię
a skad się wzięło Wiktorii to zapalenie jamy ustnej? nie przeszło jeszcze dziadostwo?
Witam się wieczorkiem
po pracy miałam zamiar kupić te sandały bez Zosi a jutro najwyżej wymienić, ale z BARTKÓW nic mi sie nie nadało, ANTYLOPA ma strasznie wysokie za kostkę a do innych już miałam kawał drogi.
agutek - ja mam jedne nieskórzane sandały i ich nienawidzę, pieką france, natomiast w takich od LASOCKIEGO chodzę już 3 lata i są super. Faktycznie trzeba kupić dobre! ja będę zakładać już teraz - na skarpetę, a w lecie na gołą nogę
Kupiłam w Cocodrillo kapelusz za ......15 złnie spodziewałm się, ze mają tam coś tak taniego. Nowa kolekcja cudna:szmizjerki, pulowerki mhhhmm bajer, ale ceny powalające - nic nie kupię
A wiecie coteściowa straszy mną Zosię...jak nie chce jej jeść albo robi coś zakazanego to mówi: "że mama zbija Ci dupkę"myślałam, że padnę, ostro powiedziałam,żeby NIGDY tak do niej mówiła bo ja jej nie biję
To zapalenie może byc od wszystkiego, tak mówi pediatra. Może od brania do buzi wszystkiego na spacerze? Cieszyłam się, że w domu juz nic nie bierze do ust, a tu się okazuje, że w domu już wszystkiego spróbowała, a na dworzu same "nowości".
Smarowałam juz buzię roznymi lekami, nawet gencjana i nic. Wiktoria dalej nie chce jeść, bo ją to boli. Dziś znów bylismy u lekarza, wzięła wymaz z jamy ustnej i zobaczymy co tam się wychodowało. Mam nadzieję, że coś wujdzie, to będzie wiadomo czym to leczyć. Na chwilę obecną nie mamy żadnych lekarstw. Czekamy na wyniki. córcia jak widzi, że zbliżam się do jej buzi to płacze.