reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witka!

blueberry - wysłałam smsa do kol. z prośbą o namiary na panią dr, jak tylko odpisze dam znać

roksi - Zosia nie płacze tylko się drze, wyje - tak samo od kilku mcy:-D

agutek - z mówieniem to różnie u dzieci, moze faktycznie brak zębów opóźnia sprawę ale niekoniecznie bo są dzieci uzebione i mało rozmowne. Za 1 ,5 roku będziemy marzyły o chwili ciszy:-D

Zosia oprócz wymienionych tu słów mówi: koko, booty (buty), ptati (ptaki). Na punkcie kur ma fioła. Non stop wisimy na bramce u sąsiadki:sorry2:od chrzestnej dostała poduszkę z wyhaftowanymi dwiema kurami:-Di ją przytula non stop

ewelina - niestety nie ma u nas tej marki bucików:no:teraz dochodzę do wniosku, że sandałki to może jednak całe skórzane skoro nóżka się tka poci w lecie???co myślicie?

reklama
proszę bardzo

Maria Drewniak
Kraków Witkowice Nowe
ul.Nowa Górka 28
0-12 415 29 17

W takim razie poszukam całych skórzanych, do wyboru mam BARTEK, ANTYLOPA, ELEFANTEN, DAWID, cieakwe czy kupię jakieś poniżej stówki:sorry2:

ja też w pracy, ale tylko dziś i jutro i zaczynam weekend :)
a wiecie że moja mówi tylko mama i ebebebe i nic więcej....później zacznie ale pewnie bedzie nawijać jak katarynka....

moja tez bardzo malo mowi :sorry2: mama ,tatuuu i ewentualnie nieraz baba :tak: i nic wiecej ,ale za to bardzo duzo rozumie :tak: ostatnio swoj pobrudzony dresik poszla i wlozzla do pralki :tak::szok::-D kochane te nasze dzieciaczkki :tak:

a wogole to witam :-) lekko skacowana po wczorajszym grilu :sorry2: a za godzinke tez jedziemy do znajomych na grila :tak: i zakupy ;-) poadrawiam ;-)

blueberry - nie wiem czy to jej dom czy gabinet, chyba to drugie, to niedaleko szpitala okulistycznego

agutek - już o wakacjach marzysz;-)

do jutra babeczki, mam dziś na popołudniu do pracy, teraz obiad i spacer

Dzień dobry :tak:
Moja grzecznie śpi po spacerze a raczej bieganiu po placu zabaw. Od pierwszego razu jak ją zabrałam przechodzi przez poręcze i wsiada na karuzele żeby ją kręcić. Mi sie robi niedobrze a jej sie podoba. :baffled: No i wchodzenie po schodach i bieganie za gołębiami nigdy się nie nudzi. Tyle dobrego że ładnie zasypia po tych zabawach.

A czy wasze dzieciaczki też tak domagają się żeby iść na dwór? Bo moja bierze kurtkę, buty i albo idzie do mnie i marudzi żeby ją ubierać albo od razu idzie pod drzwi. Domownikiem to moje dziecko na pewno nie będzie bo nawet jak wracamy ze spaceru to bunt i marsz z powrotem do drzwi.

ewelina - niestety nie ma u nas tej marki bucików:no:teraz dochodzę do wniosku, że sandałki to może jednak całe skórzane skoro nóżka się tka poci w lecie???co myślicie?

Ja na lato kupuję na pewno skórzane i każde inne też bo już jedne kupiłam nie skórzane i bardzo żałuję. Dziecku pocą sie stopy, rajstopki ma mokre.

reklama
Dzien dobry:-)
my juz po szczepieniu, tym razem nie obylo sie bez placzu:-(

Olivka tez niewiele mowi - glownie tata, lala i halo (jak przyklada do ucha ktorys z telefonow albo pilotow:-D), sporadycznie mama:-p
a jak widzi, ze w mokrofali podgrzewa sie dla niej jedzonko to robi "mmmmm" (moze "am"?):-)
aha, no i chyba cos a'la kotek mowi, bo jak widzi kotka na obrazku to mowi czasami "tote":-D
a poza tym odglosy zwierzatek na porzadku dziennym:tak:

Do góry