reklama
Aaa i jeszcze jedno..w robocie jakieś nowe polityki bezpieczeństwa zakładają i blokują niektóre strony internetowe...Może być tak, że mi i forum zablokują...buuu:-(
Nie będzie tak żle, ja właśnie pisze z firmy gdzie od dawna polityka bezpieczeństwa jest wdrożona i forum działa bez zarzutów .
Lajla83
Fanka BB :)
Witam:-)
Ostatni dzień jestem w pracy dziś po 20 zaczynam majówkę:-)
moja córka ma jeszcze śliwę długo schodzi minął już tydzień
Ostatni dzień jestem w pracy dziś po 20 zaczynam majówkę:-)
moja córka ma jeszcze śliwę długo schodzi minął już tydzień
pewnie poblokowali naszą klasę i te portale plotkarskie kiedyś oglądałam jakieś info o polityce bezpieczeństwa i głównie chodziło o naszą klasęNie będzie tak żle, ja właśnie pisze z firmy gdzie od dawna polityka bezpieczeństwa jest wdrożona i forum działa bez zarzutów .
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Dzień dobry. Karol ma całą buzię w czerwonych plackach. Mam nadzieję, że to po szczepionce (chociaż trochę wcześnie wylazło ). A ja coś się słabo czuję, jakieś przeziębienie mnie chyba dopadło :-(.
No ale twój mąż jest tam zdaje się informatykiem ;-);-);-). Bądź grzeczna, to ci odblokuje .Aaa i jeszcze jedno..w robocie jakieś nowe polityki bezpieczeństwa zakładają i blokują niektóre strony internetowe...Może być tak, że mi i forum zablokują...buuu:-(
Polityka polityce nierówna. W niektórych firmach pracownicy w ogóle nie mają wyjścia do internetu, tylko intranet i pocztę. Oczywiście nie wszyscy, bo niektórzy potrzebują mieć dostęp do Internetu - np. Agutek ;-).Nie będzie tak żle, ja właśnie pisze z firmy gdzie od dawna polityka bezpieczeństwa jest wdrożona i forum działa bez zarzutów .
a co wy dzisiaj takie ranne ptaszki
ja tez ostatni dzień w pracy i po 15:30 zaczynam majóweczkęHURAAAA
oj Agutek ja nieiwrze że Ty nie bedziesz mogła wejść na forum- przeciez ty juz jestes uzalezniona od gadania z nami
Blueberry a ty nie dawałś nic nowego Karolkowi do jedzenia??
Wiktoria zdrówka ci życzymy
Kamilas no tylko "pozazdrościć" teściowej- ma kobitka pomysłyMoja teściowa takich hasełek nie mówi, bo chyba bym ja w łeb walneła.
ja dzisiaj niewyspana, żeby ten dzień szybko minął;-);-)ja wczoraj odebrałam wyniki morfologii Wiki i jest super, wszystkie parametry ma w górnej granicy:-)
ja tez ostatni dzień w pracy i po 15:30 zaczynam majóweczkęHURAAAA
oj Agutek ja nieiwrze że Ty nie bedziesz mogła wejść na forum- przeciez ty juz jestes uzalezniona od gadania z nami
Blueberry a ty nie dawałś nic nowego Karolkowi do jedzenia??
Wiktoria zdrówka ci życzymy
Kamilas no tylko "pozazdrościć" teściowej- ma kobitka pomysłyMoja teściowa takich hasełek nie mówi, bo chyba bym ja w łeb walneła.
ja dzisiaj niewyspana, żeby ten dzień szybko minął;-);-)ja wczoraj odebrałam wyniki morfologii Wiki i jest super, wszystkie parametry ma w górnej granicy:-)
blueberry77
Nie . Tylko dostał wczoraj nową kaszkę Bobovity i nową herbatkę, ale wysypka delikatna już wczoraj była. W niedzielę zjadł kilka małych krakersików, a poza tym żadnych nowości nie było. Wieczorem wstawię zdjęcie łaciatego dziecka, bo zrobiłam rano.Blueberry a ty nie dawałś nic nowego Karolkowi do jedzenia??
A
Agutek
Gość
No ale twój mąż jest tam zdaje się informatykiem ;-);-);-). Bądź grzeczna, to ci odblokuje .
No
ale niestety polityka bezpieczenstwa zajmuje sie ktos inny
sie zobaczy co to bedzie
ja wczoraj odebrałam wyniki morfologii Wiki i jest super, wszystkie parametry ma w górnej granicy:-)
super!
blueberry to na pewno po szczepionce
dzisiaj idziemy do ortopedy na kontrolę, zobaczymy co nam powie ten nasz...którą szkołę on wyznaje hehe i czy dostanę jakiś opierdziel
reklama
blueberry77
Nie przyznawaj się do niczego. Na każde pytanie odpowiadaj "pomidor"dzisiaj idziemy do ortopedy na kontrolę, zobaczymy co nam powie ten nasz...którą szkołę on wyznaje hehe i czy dostanę jakiś opierdziel