reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Aaa i jeszcze jedno..w robocie jakieś nowe polityki bezpieczeństwa zakładają i blokują niektóre strony internetowe...Może być tak, że mi i forum zablokują...buuu:-(

Nie będzie tak żle, ja właśnie pisze z firmy gdzie od dawna polityka bezpieczeństwa jest wdrożona i forum działa bez zarzutów .:laugh2:

Witam:-)
Ostatni dzień jestem w pracy:-p dziś po 20 zaczynam majówkę:-)
moja córka ma jeszcze śliwę:baffled: długo schodzi minął już tydzień:dry:

Nie będzie tak żle, ja właśnie pisze z firmy gdzie od dawna polityka bezpieczeństwa jest wdrożona i forum działa bez zarzutów .:laugh2:
pewnie poblokowali naszą klasę i te portale plotkarskie:tak: kiedyś oglądałam jakieś info o polityce bezpieczeństwa:tak: i głównie chodziło o naszą klasę:tak:

Dzień dobry. Karol ma całą buzię w czerwonych plackach. Mam nadzieję, że to po szczepionce (chociaż trochę wcześnie wylazło :baffled:). A ja coś się słabo czuję, jakieś przeziębienie mnie chyba dopadło :-(.

Aaa i jeszcze jedno..w robocie jakieś nowe polityki bezpieczeństwa zakładają i blokują niektóre strony internetowe...Może być tak, że mi i forum zablokują...buuu:-(
No ale twój mąż jest tam zdaje się informatykiem ;-);-);-). Bądź grzeczna, to ci odblokuje :-D.

Polityka polityce nierówna. W niektórych firmach pracownicy w ogóle nie mają wyjścia do internetu, tylko intranet i pocztę. Oczywiście nie wszyscy, bo niektórzy potrzebują mieć dostęp do Internetu - np. Agutek ;-).

a co wy dzisiaj takie ranne ptaszki:-D:-D
ja tez ostatni dzień w pracy i po 15:30 zaczynam majóweczkę:-D:-DHURAAAA

oj Agutek ja nieiwrze że Ty nie bedziesz mogła wejść na forum- przeciez ty juz jestes uzalezniona od gadania z nami:-D:-D

Blueberry a ty nie dawałś nic nowego Karolkowi do jedzenia??

Wiktoria zdrówka ci życzymy:-D:-D

Kamilas no tylko "pozazdrościć" teściowej- ma kobitka pomysły:baffled::baffled::baffled:Moja teściowa takich hasełek nie mówi, bo chyba bym ja w łeb walneła.
ja dzisiaj niewyspana, żeby ten dzień szybko minął;-);-)ja wczoraj odebrałam wyniki morfologii Wiki i jest super, wszystkie parametry ma w górnej granicy:-)

Blueberry a ty nie dawałś nic nowego Karolkowi do jedzenia??
Nie :no:. Tylko dostał wczoraj nową kaszkę Bobovity i nową herbatkę, ale wysypka delikatna już wczoraj była. W niedzielę zjadł kilka małych krakersików, a poza tym żadnych nowości nie było. Wieczorem wstawię zdjęcie łaciatego dziecka, bo zrobiłam rano.

No ale twój mąż jest tam zdaje się informatykiem ;-);-);-). Bądź grzeczna, to ci odblokuje :-D.

No :-p
ale niestety polityka bezpieczenstwa zajmuje sie ktos inny :baffled:
sie zobaczy co to bedzie :-p

ja wczoraj odebrałam wyniki morfologii Wiki i jest super, wszystkie parametry ma w górnej granicy:-)

super!

blueberry to na pewno po szczepionce :tak:

dzisiaj idziemy do ortopedy na kontrolę, zobaczymy co nam powie ten nasz...którą szkołę on wyznaje hehe i czy dostanę jakiś opierdziel :-D

reklama
Do góry