reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
My też już po spacerku :-)
Tyle, że córcia pospała sobie na nim, a dopiero potem troszkę pobiegała...odwiedziłyśmy po drodze też dziadków.

A teraz zmęczona jestem i nie chce mi się obiadu gotować, ale muszę :eek:

Przyglądałam się na spacerze i niektóre dzieci ładnie trzymają się mamy za rączkę i tak idą. Moja prawie w ogóle nie chce sie trzymać, wyrywa się. A o spaniu to nie ma mowy :baffled: Fajnie ci Agutek. Możesz siąść i coś poczytać.

Jak idziemy na spacer w porze kiedy nie ma drzemki to nie usiedzi za długo w wózku ;-) No i wtedy jest marsz zawsze w inną stronę niż idzie mama...najczęściej do najbliższej klatki schodowej, bo tam są schody :sorry2:

Jak idziemy na spacer w porze kiedy nie ma drzemki to nie usiedzi za długo w wózku ;-) No i wtedy jest marsz zawsze w inną stronę niż idzie mama...najczęściej do najbliższej klatki schodowej, bo tam są schody :sorry2:

No tak moja nie śpi na spacerze bo na drzemkę wracamy do domu żeby najpierw butle opróżnić :-)

hej!

elahar - ten mój wózek 4baby bravo produkowany jest w Lublinie...wiesz coś może na jego temat?? może u Was takich dużo? nie mogę znaleźć żadnych opinii, dzięki;)

u nas też dużo słońca:happy:

my wróciłyśmy od teściów. Wika pół dnia była na dworzu, ale najlepsze też są zawsze schody, wiec było pare kursów góra-dół a później mamie sie znudziło i babcia latała. Teraz Wika padła bo od rana spała 20 minut. a ja mam chwile dla siebie
byłysmy rano na pobraniu krwi- w poniedziałek Wika ma wyniki i zobaczymy
jutro idziemy na bilans i szczepienie- wiec sobota tez bedzie zajęta

Witam się i ja:-) Ale na dworze mamy upał, szkoda tylko że wieje chlodny wiatr. Znów będe miała problem jak ubierać córcię:sorry2:

Dzień dobry :-)

ewo zazdroszczę ci tego domku, w każdej chwili Wiktorię na dwór możesz posłać, świetna sprawa :tak:

To jest włąsnie duży plus mieszkania w domu, a nie w bloku. A z tym posyłaniem Wiktorii na dwór to hmmm... Dziś okazało się, że jednak trzeba ja pilnować, wczesniej nie interesowały ja schody, a teraz jak najbardziej. Ale faktycznie, otwieram drzwi a córcia znajduje sobie zajęcie:-D
Teraz czekamy, aż m przywiezie nam piaskownice, może Wiktoria posiedzi dłużej w jednym miejscu.

Wiktorii tak się spodobało na dworzu, że jak tylko zje śniadanie (albo i nie) to od razu biegnie do drzwi i chce wyjść. Dziś wyszłyśmy z domu o 10ej, a wróciłyśmy o 15ej. Ale od razu padła:-D

hej!

elahar - ten mój wózek 4baby bravo produkowany jest w Lublinie...wiesz coś może na jego temat?? może u Was takich dużo? nie mogę znaleźć żadnych opinii, dzięki;)

u nas też dużo słońca:happy:

No niestety nie słyszałam za bardzo o tym wózku ale rozejrze sie u nas, popytam.

reklama
Do góry