reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzień dobry :tak:
Ja o własnym laptopie też marzę bo do komputera mam trochę ograniczony dostęp przez mojego męża - maniaka komputerowego. :baffled::tak:

Z jedzeniem u Madzi jest nadal średnio ale ostatnio znalazłam mały sposób. Stawiam misia na stole i udaje, że daję łyżeczke misiowi a później łyżeczke Madzi i tak jakoś opróżniamy miseczke.

Roksi kuruj się bo szkoda chorować w taka pogodę. Zdrówka ci życzę.

reklama
a czemu wszystkie kupujecie ortopedyczne?
kazali wam lekarze, dzieci mają jakieś wskazania czy tak po prostu same zadecydowałyście?
Agutek, ja nie kupuję :no:

właśnie zaraz się wybieramy po drugie butki coby dziecię miało na zamianę na wyjeździe, bo to różnie bywa, zamoczy czy coś i klapa :-( ale raczej obstawiamy takie jak ma , może w innym kolorze. Są super miękkie, ze skórki, nóżka się nie poci a Szymek śmiga w nich prawie jak w samych skarpetkach :tak:

roksi, dzięki za info i zdrówka życzę

A co do jedzenia to u nas też raczej gorzej niż lepiej :-( może to faktycznie pogoda, tzn, że ciepło się zrobiło?
Miłego weekendu!

Fredzik, też myślałam żeby skonsultować to jeszcze z ortopedą. Muszę poszukać jakiegoś dobrego.

Dziewczyny, a co to za butki macie? Ja mam na oku jeszcze takie buciki firmy Tombut - dużo osób je poleca.

el.podeszwa.jpg

Powiem wam, że już zgłupiałam i nie wiem kto ma rację. Muszę poszukać jakiegoś speca w Krakowie.

Witam :-)

blueberry ja kupilam te ortopedyczne z zupelnie tego samego powodu co Roksi :tak: bylam z Niunka u lekarza i powiedzial mi dokladnie to samo co Roksi wyczytala na forum :tak: buciki mam bardzo podobne do tych co teraz wstawilas jak zrobie zdjecie to wstawie ;-)

milego dzionka babiszonki :-D

U nas z jedzeniem nadal masakra :-D
Na śniadanie zjadła tylko troszkę bułki, a raczej zlizała z niej masło i twaróg i pomemlała resztę, a skórkę zostawiła. Aha to było pół bułki :eek:

I teraz normalnie biega i zachowuje się jakby wcale głodna nie była :no: :eek:

My wróciłyśmy ze spaceru. Jestem padnięta, ledwie żyję bo robienie zakupów z uciekającym dzieckiem to masakra. :baffled: Wystarczy wysadzić ją z wózka a ona już maszeruje w drugą stronę i wcale się na mnie nie ogląda. A teraz szaleje w domu zamiast iść spać :no:
Ale przynajmniej wypiła rano 200 ml mleka z kaszką + pół kanapki i pół banana na spacerze.

reklama
Do góry