reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dobranoc Aga :-)

Nie mam juz siły komentować, ale się dziś dziewczyny nie "popisałyście" no no no - jakby powiedziała Wiktoria:-D

reklama
Dzień dobry :-)

no właśnie...wczoraj spotkałam parę dziewczyn, które miały na sobie bluzki na ramiączkach :szok: Rozumiem, że się ciepło zrobiło, ale bez przesady :no:

Ja kupiłam małej na cieplejsze dni tę chustkę i czapkę z daszkiem...tylko cholerka ona od razu je ściąga, a normalna czapa, która ją opatula dookoła wszędzie gdzie tylko możliwe jakoś jej nie przeszkadza :dry:
Na razie zakładam taką normalną na uszy i apaszkę na szyję, bo też dopiero co chora była.

roksi jak dzisiaj samopoczucie?
ewo zazdroszczę ci tego domku, w każdej chwili Wiktorię na dwór możesz posłać, świetna sprawa :tak:
madzikm no właśnie tak lekko z rozpędu musisz podbić wózek :-)

Ja dziś na spacer już nie będę zabierać casuala...wczoraj wiedziałam, że mała zaśnie to go specjalnie wziełam, bo wygodniejszy, ale potem co się nadźwigałam 21 kg na drugie piętro :sorry2:

Witam:-)
no nareszcie wolne:-D cały weekend:tak: a w przyszłym tygoniu jestem tylko dwa dni w pracy:-)

Agutku nadal to samo:-( glowa mnie boli nad oczami:baffled: pójdę popołudniu do lekarza:tak:

Dzień dobry :-),

Ja się coś słabo dzisiaj czuję. Nie wiem czy to przez wiosnę, czy jakieś przeziębienie się zaczyna.

Dzisiaj idziemy na pierwszą rehabilitację. Mam plan, żeby wyjść wcześniej z pracy i spotkać się z teściową na miejscu. Chcę zobaczyć co oni tam będą robić z moim dzieckiem. W razie czego jak będą go bardzo męczyć, to go wypiszę.

Chcę poprosić szefa o urlop w środę, wtedy miałabym aż 5 dni wolnych :-).

Tigger, to fajnie macie z tymi znieczuleniami :tak:. Ja musiałam zapłacić 300 zł, ale wiem że w Warszawie kosztuje 2 razy tyle :szok:.
Ciekawe czemu skarpetki przeszkadzają Olivce w jedzeniu :-D.

Roksi, to nie fajnie, że cię bolą zatoki :-(. Nigdy nie miałam zapalenia zatok, ale słyszałam, że to czasem trudno doleczyć.

Roksi, to nie fajnie, że cię bolą zatoki :-(. Nigdy nie miałam zapalenia zatok, ale słyszałam, że to czasem trudno doleczyć.
blueberry prawie 3 tygodnie temu miałam katar który w sumie trwał 2 dni:tak: bardzo intensywny:baffled: więc zakrapiałam nos jakims sprayem:tak: i chyba za bardzo zwalczyłam katar i załatwiłam zatoki:crazy: katar zazwyczaj trwa tydzień a nie 2 dni:-(

my na spacerek idziemy w okolicach 13 zobaczymy jak mloda wstanie:tak:

Roksi współczuje ci bólu, bo wiem co to takiego, ostatnio miałam zawalone zatoki, jak jeszcze karmiłam i nie mogłam wziąć nic przeciwbólowego, takze zmykaj do lekarza, bo po co masz się męczyć:tak:,

a tak w ogóle, to witam się:-D

mały juz poszedł spać, jak wstanie, to obiadek i idziemy do lekarza na kontrolę;-), potem pospacerować, a wieczorem jedziemy do babci na weekend:-):-):-),

nie chciałam pisać, żeby nie zapeszyć, ale Piotruś codziennie śpi prawie całą noc:szok:, mamy tylko jedną pobudkę na łyk herbatki ok5-tej:tak:, potem jeszcze sen do 8-ej:rofl2:, wreszcie wiem, co to sen:laugh2:

reklama
Dzień dobry :tak:
My już po porannym długim spacerku bo pogoda jest super. Córcia tak sie wybiegała, że teraz ładnie śpi a ja też muszę odpocząć bo niestety nie posiedziałam za długo. Moje dziecko nie trzyma się mamy tylko pędzi do przodu. :baffled:

Ewelina ładnie ci już Piotruś śpi. Moja zazwyczaj też przesypia nocki ale czasami trzeba wstać do niej 2 razy.

Do góry