reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Najlepiej tak trochę z rozpędu podrzucić przód wózka.a czy parasolk sie jakoś "podbija" na krawężnikach czy cóś??? nauczcie mnie tym prawidłowo jeździć
Sandi
Fanka BB :)
a czy parasolk sie jakoś "podbija" na krawężnikach czy cóś??? nauczcie mnie tym prawidłowo jeździć
przy takich koleczkach to musisz chyba podniesc przednia kolka ;-)
madzikm
Mamy lutowe'07
przy takich koleczkach to musisz chyba podniesc przednia kolka ;-)
no tak robię, muszę jeszcze poćwiczyć podbijanie z rozpędu
aga - ale Ci ta myszka szaleje
Lajla83
Witam po pracy:-)
jestem padnięta i wymięta
dlej mnie boli głowa od zatok dzisiaj do lekarza się nie dostałam jutro rano pójde
Fredzik kochana rozmawiałam z panią doktor i mowiła żebyś podawała synkowi fluor w kropelkach i pilnuj ząbki czy coś się nie dzieje
jestem padnięta i wymięta
dlej mnie boli głowa od zatok dzisiaj do lekarza się nie dostałam jutro rano pójde
Fredzik kochana rozmawiałam z panią doktor i mowiła żebyś podawała synkowi fluor w kropelkach i pilnuj ząbki czy coś się nie dzieje
T
tigger
Gość
Co do znieczulenia, to rzeczywiście w UK nie ma z tym problemu? Bo jak czytam na różnych forach, to dziewczyny tam mieszkające piszą o gazie, o środkach typu dolargan, ale o ZZO raczej nie. Zastanawiam się zawsze, czemu nie korzystacie z ZZO?
blueberry, ja zdazylam skorzystac i z gazu i z zastrzyku (diamorphine chyb to sie nazywalo, straszne paskudztwo) i na koncu wreszcie zzo, tylko to sie u nich nazywa epidural, moze dlatego nie slyszalas;-)wszystko za darmo oczywiscie
Agutku - jak ostatnio bylo u nas 16-17 stopni to nie zakladalam czapkizreszta ona i tak ja ciagle sciagaale nie wiem, czy wlasnie przez to sie nie przeziebila - chociaz stawiam bardziej na to, ze to przez chodzenie bez skarpetek po domu, bo zawsze gdzies okno jest otwarte i pod drzwiami wieje...
a ona nie lubi w skarpetkach chodzic i zdejmuje non stopa juz obowiazkowo do jedzenianie znosi jesc w skarpetkach
Ewelina z Bydgoszczy
ojoj dziewczyny co tak pusto?
spacerki i jeszcze raz spacerki
ja tez zakładam czapkę, a po szyję cieniutką apaszkę, nawet jak jest tak ciepło, jak dzisiaj, mały jeszcze kaszlący, więc wolę nie ryzykować, pilnuje tylko żeby się nie spocił i żeby go potem wiatr nie owiał;-)
a ludzie chyba spragnieni słońca, bo porozbierani na maxa, ale to chyba przesada
czeka na mnie lamka winka i do łóżeczka;-),
pa kochane, do jutra:-)
Roksi to weź sobie jakies prochy a raniutko do lekarzazaraz mi głowa pęknie
ja tez uciekam spac tylko jeszcze lookne nowy wózeczek madzikm
do juterka dziewczynki
reklama