reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutku ja tez zawsze zakladam Niunce czapke :tak: nawet jak byly ostatnio cieple dni tez zakladalam choc taka lekka tylko nakladana :tak:

madzikm kolezanka moja ma identyczny tylko ze ten zielony :tak::-D

reklama
Witam po pracy:-)
jestem padnięta i wymięta:baffled:
dlej mnie boli głowa od zatok:baffled: dzisiaj do lekarza się nie dostałam jutro rano pójde:tak:

Fredzik kochana rozmawiałam z panią doktor i mowiła żebyś podawała synkowi fluor w kropelkach:tak: i pilnuj ząbki czy coś się nie dzieje:tak:

Co do znieczulenia, to rzeczywiście w UK nie ma z tym problemu? Bo jak czytam na różnych forach, to dziewczyny tam mieszkające piszą o gazie, o środkach typu dolargan, ale o ZZO raczej nie. Zastanawiam się zawsze, czemu nie korzystacie z ZZO?

blueberry, ja zdazylam skorzystac i z gazu i z zastrzyku (diamorphine chyb to sie nazywalo, straszne paskudztwo:wściekła/y:) i na koncu wreszcie zzo, tylko to sie u nich nazywa epidural, moze dlatego nie slyszalas;-)wszystko za darmo oczywiscie:tak:

Agutku - jak ostatnio bylo u nas 16-17 stopni to nie zakladalam czapki:zawstydzona/y:zreszta ona i tak ja ciagle sciaga:-pale nie wiem, czy wlasnie przez to sie nie przeziebila - chociaz stawiam bardziej na to, ze to przez chodzenie bez skarpetek po domu, bo zawsze gdzies okno jest otwarte i pod drzwiami wieje...
a ona nie lubi w skarpetkach chodzic i zdejmuje non stop:-pa juz obowiazkowo do jedzenia:-Dnie znosi jesc w skarpetkach:laugh2:

ojoj :baffled: dziewczyny co tak pusto?:blink:

spacerki i jeszcze raz spacerki:-D:-D:-D:-D

ja tez zakładam czapkę, a po szyję cieniutką apaszkę, nawet jak jest tak ciepło, jak dzisiaj:tak:, mały jeszcze kaszlący, więc wolę nie ryzykować, pilnuje tylko żeby się nie spocił i żeby go potem wiatr nie owiał;-)

a ludzie chyba spragnieni słońca, bo porozbierani na maxa:szok:, ale to chyba przesada:baffled:

czeka na mnie lamka winka i do łóżeczka;-),

pa kochane, do jutra:-)

reklama
Do góry