reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Agutku dzieki za linki poczytalam troszke i teraz to juz sama nie wiem co mam zrobic :no: kupic czy nie??:sorry2: o to jest pytanie :happy: a i ogladalam to spacerowke co masz Ty i blueberry ale ona droga strasznie :szok: co ona takiego ma ,ze tak sie ceni??

droga?
jane energy można kupić już za 499zł, a quinny zapp na allegro jest za ponad 600zł ;-)

reklama
Roksi ten quinny buzz tez mi sie strasznie podoba ale ja chce tylko spacerowke a on jest ze wszystkim :sorry2:
wiem;-) mnie też się nie chce wyciągać mojej kobyły:-D myślałam żeby go sprzedac ale zostawie jeszcze na zime:tak:
Natalcia uwielbia wózek nawet jak stoi w domu to ciągle do niego wchodzi:szok:

a ja opycham wózek po lecie, bo z kolei wydaje mi się, że córa w ogóle już nie będzie chciała w nim jeździć :szok:

już teraz robi problemy...ostatnio wyszliśmy z casuaplayem na dwór i zakupy...
efekt był taki, że pchaliśmy pusty wózek, a w sklepie mąż jechał z młodą w koszu na zakupy a ja obok jak głupia z pustym wózkiem zaiwaniałam :-D

mam tylko nadzieję, że ktoś kupi ten wózek :rofl:

reklama
Heloł!

blueberry, wszystkiego najlepszego !!! No widzisz, gapa jestem i nie przeczytałam, wiedziałam, ze to od ciebie i pewnie dlatego a poza tym bardziej interesowała mnie zawartość a nie koperta :-)

kamilas, witaj! Fajne te zajęcia ale u nas ich nie ma :-(

A moje dziecko wyhasało sie na dworze z trójką prawie rówieśników :tak: O rany, ale dawali czadu, niedługo ogródek przed blokiem zniknie bezpowrotnie. Padł od razu po powrocie i śpi już prawie dwie godziny.
No i dostał pierwszego buziaka :-p ... od dziewczyny rzecz jasna :-) I to jakiej ładnej...

Idę i ja na chwilę rozprostować kości bo nie ukrywam, ze mnie też te zabawy plenerowe umęczyły

Do góry