reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
kuku :happy:
nie mam siły pisać :-(,właśnie skończyłam moje słupki odrabiać...

blueberry, Agnieszka? w szoku jestem :-) Wyjaśnię, coby niedomówień nie było. Bardzo ładnie ale myślałam, że jakoś inaczej. To miałaś imieniny 20? A Agutek?
a co do paczki to spoko, mamy czym jeść na razie chociaż Szymek strasznie gryzie te łyżeczki ostatnio.
A tak w ogóle to w czasie jedzenia operuje dwoma a mnie jedna została bo jedna gdzieś poszła sobie...
A tych nowych (krótkich) to chyba 8 szt jest i dobrze bo one jakoś nóżek dostają.

roksi, nie bij, toć nie ja ją wymyśliłam :no: A o fluoryzację pytałaś? :-p

madzim, my mamy ARTI, kupiliśmy używany za stówkę i powiem wam, że jak się rozwali (ale nie zanosi się) to kupimy nowy :-p Na razie jestem z niego bardzo zadowolona a używamy już trochę. Też mi się nie chce jaguara wyciągać choć zawala kawałek sypialni :baffled:
Chyba po weekendzie majowym (nie wiem jeszcze który zabrać, mąż mówi że spacerówkę ale po lasach i polach spacerówką jeździć ?) czeka go eksmisja na strych do rodziców
madzim, ależ mi frajdę tą marchewką zrobiłaś, nawet teraz bym jeszcze zjadła :-p

Dobranoc

Mój mąż tez miał tomografię głowy ale on kontrast pił.

:szok::szok::szok:

a fe :baffled: to ja już wolę w żyłę :sorry2::-D

:-D:-D:-D

Ja też wolę w żyłę, bo jak się nastawię, że coś jest niedobre, to nie przełknę :no:.

:tak::tak::tak:

On to też ledwie wypił. Ja miała bym problemy :no: Obym nigdy nie musiała.

To mnie nastraszyłyście. Teraz będę umierać do poniedziałku.
Wczoraj wzięłam córcię ze sobą, najpierw poszłam z nią do pediatry, a potem sama do neurologa. U pediatry nie było nikogo, bo byliśmy prywatnie, a u neurologa tłum ludzi:wściekła/y::wściekła/y: Czekałyśmy 2 godziny:wściekła/y: Córcia zaczepiała wszystkich, czytała z ludźmi gazety, gadała do nich, biegała po korytarzu, tańczyła itd. Zadziwiła mnie, że tyle wytrzymała szczególnie, że do lekarza weszłam dopiero o 20ej.

witam pozna pora ;-)

Madzikim a dlaczego juz nei chcesz quinny?? ja wlansie chce zmienic spacerowke i chcialam kupic quinny zapp :tak: czy moze odradzacie?
a meza napewno nakrecisz :tak: moj tez na poczatku krecil nosem :sorry2: ale teraz juz luzik i wlasnie wczoraj szukalam na allegro jakiejs fajnej i wlasnie ta mi wpadla w oko ;-)
WÓZEK SPACEROWY QUINNY ZAPP Z WYS.0ZŁ OD SS (349590055) - Aukcje internetowe Allegro ten jasy zielen mi sie widzi :tak:(zielonkawozolty)

dzień dobry :-)

dziś troszkę dłużej pospałyśmy, tyle że zaczyna mi się nos zapychać :dry:

Fredzik ja imieniny obchodzę 21 stycznia ;-) chyba większość Agnieszek tak świętuje :-)
ewo będzie dobrze, nie bój się. Zleci...tylko pamiętaj nie idź sama na to badanie, bo na kontrast różnie się reaguje.
Aga madzikm rezygnuje z quinny speedi sx - to taki normalny wózek wielofunkcyjny - na rzecz parasolki właśnie.
Tutaj masz opinię o Zappie dziewczyny, która testuje wózki https://www.babyboom.pl/forum/1374631-post22.html
A tutaj cały ten wątek, w którym możesz sobie poczytać opinie o różnych wózkach:
https://www.babyboom.pl/forum/tu-za...iada-jakies-opinie-pomozcie-6265/#post1374631

reklama
cześć:-)

a wiecie, że mój Piotrus jeszcze spi:szok: i cała noc spał:szok::szok::szok: z tylko jedną pobudką na łyk herbatki,
dzieci na prawdę mogą tyle spać? dla mnie to normalnie szok:szok:

chyba wychodzimy na prostą ze snem i z chorobą też, tym razem był to niewielka infekcja gardełka:tak:,

miłego dnia;-)

Do góry