reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

roksi, nie bij, toć nie ja ją wymyśliłam :no: A o fluoryzację pytałaś? :-p
:ninja2:

witam pozna pora ;-)

Madzikim a dlaczego juz nei chcesz quinny?? ja wlansie chce zmienic spacerowke i chcialam kupic quinny zapp :tak: czy moze odradzacie?
a meza napewno nakrecisz :tak: moj tez na poczatku krecil nosem :sorry2: ale teraz juz luzik i wlasnie wczoraj szukalam na allegro jakiejs fajnej i wlasnie ta mi wpadla w oko ;-)
WÓZEK SPACEROWY QUINNY ZAPP Z WYS.0ZŁ OD SS (349590055) - Aukcje internetowe Allegro ten jasy zielen mi sie widzi :tak:(zielonkawozolty)
Aga mnie się jeszcze podoba ten turkusowy:tak: quinny ma super kolorki takie jak lubię żywe:tak: ja juz deklarowalam że przy drugim kupię qunny buzz:-) no chyba że do tego czasu mi się odwidzi:-D

a u mnie w mieście jeździ bardzo dużo Mutsy w tym roku to totalny wysyp:baffled: nie ma spacerużebym Kogoś z Mutsy nie spotkała:szok:

moja córcia spała do 7 i muszę powiedzieć że ta kaszaka bardzo ją syci i nie budzi się w nocy:-)

reklama
u nas kiedyś Mutsy w ogóle nie było...jeździliśmy tylko my i jeszcze taka jedna babka :-p
a teraz coraz częściej spotykam na mieście :tak:

Dzień dobry :-)

Ja akurat obchodzę 20 kwietnia imieniny :tak:.

Fredzik, to jak dostałaś paczkę ode mnie to nie popatrzyłaś na nadawcę? Ja bym popatrzyła :-D.

Co co fluoryzacji - ostatnio w gazecie przeczytałam, że fluor w kroplach i tabletkach już nie jest zalecany, bo taka fluoryzacja jest mało skuteczna i mogą się zrobić plamy na zębach. Tylko zalecają, żeby zęby smarować fluorem lub lakierować.

My też pospaliśmy dzisiaj do 8, ale co z tego, jak w nocy były chyba3 pobudki...

Witam
U nas Madzia całą noc przespała od 20 do 8 :-) Słońce świeci i w końcu się ruszymy na dwór ale najpierw kawa :tak:
Ja jeszcze wózka nie zmieniłam ale też coś szybko muszę kupić bo nie ma sensu dźwigać tego dużego zwłaszcza, że i tak córa głównie chce chodzić sama.

My dziś jeszcze siedzimy w domku, ale jutro idziemy już na spacerek :tak:
Mam tylko nadzieję, że pogoda się nie popsuje ;-)

Moje dziecko śpi, ale zapewne zaraz wstanie.
Ja już oględnie sprzątnęłam chatkę i zaraz szykuję obiad.
Daaaawnooo nie gotowałam tak codziennie :-D

Zastanawiam się jaki rozmiar nasze dzieciaki będą nosić latem?
Teraz już chyba tak szybko nie rosną nie?

WITAM!!!!
Nie było nas tu jakies trzy miesiące....Ominęły nas ważne sprawy, dni i radości forumowe. Wszystko przez prace, studia, obowiązki i przyjemności związane z byciem Mamą.
Wszystko u nas w najlepszym porządku, oprócz braku czasu :baffled:. Nie raz potrzebowałam Waszego wsparcia i rady - dlatego dołączamy z powrotem.:tak:

Z nowości - uczęszczamy raz w tygodniu na zajęcia Kreatywki. Słyszałyście?
kreatywka.pl | Start

My wróciłyśmy ze spacerku. Byłoby super gdyby wiatr tak mocno nie wiał. Ale i tak 2 godziny biegania to dobrze bo teraz córa dostała butle mleka i właśnie usnęła.

Z nowości - uczęszczamy raz w tygodniu na zajęcia Kreatywki. Słyszałyście?
kreatywka.pl | Start

Witaj kamilas :tak:
Ja też bardzo chciałam na to chodzić ale u nas jest spotkanie o 13 a wtedy moja Madzia śpi w najlepsze. Chodzą moje znajome z dziećmi i bardzo sobie chwalą. Może za jakiś czas nam też się uda

kamilas witaj z powrotem..mam nadzieję, że już nam nie uciekniesz ;-)
fajne te zajęcia..u nas takiego czegoś nie ma niestety...

jezuuu..moje dziecko jeszcze śpi, a 1,5h temu czekałam na pobudkę już :szok:

Witam :-)

Roksi ten quinny buzz tez mi sie strasznie podoba ale ja chce tylko spacerowke a on jest ze wszystkim :sorry2:

Agutku dzieki za linki poczytalam troszke i teraz to juz sama nie wiem co mam zrobic :no: kupic czy nie??:sorry2: o to jest pytanie :happy: a i ogladalam to spacerowke co masz Ty i blueberry ale ona droga strasznie :szok: co ona takiego ma ,ze tak sie ceni??

Kamilas witamy :-)

reklama
Do góry