reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

my dzisiaj dobrze spalismy, oczywiscie z pobudka co 2-3 godziny:-)
a co do kilogramow, to u mnie niby nadal 2, ale jakos tak chudne okropnie -dziecko ze mnie wszystko wysysa:-Dostatnio spojrzalam w lustro i z przerazeniem stwierdzilam, ze zniknely mi posladki:eek:chyba czas zaczac cwiczyc, bo niedlugo szkielecik ze mnie bedzie:laugh2:

reklama
Cześć Dziewczyny! Ja też jestem mamą marcową. Mój synek Karol urodził się 11.03 (czyli dzisiaj skończył 2 miesiące :-)). Mamy oboje nadzieję, że przyjmiecie nas do swojego marcowego grona ;-).

Cześć blueberry :-)
Mam nadzieję, że zostaniesz z nami i nie uciekniesz jak wiele dziewczyn ;-)
Pisz jak najczęściej, aby wątek marcowy nie podupadł :-p

Ja dzisiaj byłam u gina na cytologii.
Mam nadzieję, że wyniki będą prawidłowe.

Cześć Dziewczyny! Ja też jestem mamą marcową. Mój synek Karol urodził się 11.03 (czyli dzisiaj skończył 2 miesiące :-)). Mamy oboje nadzieję, że przyjmiecie nas do swojego marcowego grona ;-).
Witaj Blueberry witamy w marcowych mamach:-)

ale mam dzisiaj dzień łaże jakaś nieprzytomna:sick: naszczęście Natalka śpi prawie cały dzień:-)
byłam rano u fryzjera przyciemniłam się i walnełam sobie grzywe:-D

chciałabym tak kiedyś iść spać o 22 i wstać o 10:happy2:

:-) :-) :-) :-) :-)

Wczoraj poszłyśmy spać o 23ej, by dziś wstać o 11ej. Były jakieś pobudki na jedzonko i pieluszki, ale co tam, w końcu spałyśmy razem, więc specjalnie to się nie rozbudzałam:-D

A poważnie to nie wyszło mi to na zdrowie, bo od urodzenia Wiki zapomniałam, że można tak długo spać i tylko rozbolała mnie głowa. No i nasz mały skarb teraz odbija sobie to długie spanie.

roksi jaka zmiana image'u :-) na pewno wyglądasz interesująco :tak:
ja właśnie zastanawiam się co zrobić sobie na głowie...wizytę u fryzjera sprezentowałam sobie na dzień matki :-D
najgorsze, że najczęściej fryzjerzy robią mi w kółko to samo a mi się marzy jakaś odmiana :rolleyes:

ewa ty tu nam nie pisz o tym spaniu bo będziemy ci zazdrościć :-D
ja liczę, że dzisiejszej nocy dziecko moje będzie normalnie spało :rolleyes2:

WITAJ WITAJ, mój synek Borys też się urodził 11 marca. :-) :-) :-)

Boze jak szybko te dwa miesiące przelaciały, i jak duzo juz razem przeżyliśmy, i jak Borys się zmienia z dnia na dzień... ide go wycałować w tą małą główkę - w końcu dziś ma urodzinki:-D

Dzięki za miłe powitanie :-). Maluszek sobie przed chwilą zasnął, więc mam trochę czasu. Coś o nas - mieszkamy w Krakowie z tatą (mężem) i babcią (teściową). Karol urodził się dokładnie tydzień przed terminem (tak sobie wymarzyłam :-D) z wagą 3560 g. Teraz waży już 5700. Ogólnie nie sprawia większych problemów (nie ma kolek na szczęście), chociaż zdarzają mu sie gorsze dni. Ostatnio domaga się ciągle uwagi, to jest fajne, ale i męczące :tak:.

Zazdroszczę Wam tego długiego spania w nocy. Moje dziecko ma w zasadzie stałe pory pobudek - śpi na ogół od 19:00/20:00 do 24:00/1:00, potem budzi się koło 3:30/4:00, a potem jest już gorzej, bo co 2 godziny dopóki nie wstaniemy, czyli do 9:00/10:00. A mnie się rano zawsze najbardziej chce spać :zawstydzona/y:.

reklama
Do góry