reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ole mam zaleglosci :szok::sorry2: rozmowa na temat wozkow sie przewinela ja wlasnie szukalam na allegro jakiejs ladnej lekkiej spacerowki :tak: moze macie jakies typy??a co do wieku to ja sie nie wypowiadam :-D bom smarkata :-D heehh zartuje :-p ale jakos nie wyobrazam sobie teraz miec dwojki dzieci :no::laugh2:

reklama
Ja sie witam raniutko, przez jednego typka z allegro, bo mnie obudził o 6:30. Myslałam ze mnie szlak trafi. Mój m chorowitek i chyba zaraził mi wike bo dzisiaj miałyśmy cięzką noc, budziła sie nie mogła oddychać...Musze jej kupic wapno, żeby ja tylko gorzej nie chwyciło.....
miłego dzionka Wam życzę

dzień doberek

A cóż to za wynalazek? :-D:-D:-D

taka tuba, w której się opalasz na stojąco, a dodatkowo podłoga ma wibracje i podczas opalania cała się rusza...masz trzy stopnie wibracji - antycellulitis, odchudzający i gimnastyczny. Ostatni program jest ponoć najmocniejszy, ja wzięłam pierwszy najlżejszy hihi :-) Koleżanka po tym gimnastycznym miała zakwasy kiedyś :laugh2:

Ale nie wiedziałam, że to solarium tak mocno smaży. Wziełam 10 minut i to stanowczo za dużo, mam ciemną karnację a i tak jestem przypieczona :-p

A gościówka ma jeszcze jakieś takie solarium leżące, które robi aromaterapię od razu...muszę kiedyś spróbować, bo ponoc też ekstra.

kurcze ale ci Agutek zazdroszczę, ja się wybieram na pazurki i do solarki i jakość dojść nie mogę....
dzisiaj byłyśmy od rana z Wiką u okulisty i jest wszystko ok, dno oka i reszta dobrze wykształcone wiec nastepna wizyta jak młoda pójdzie do przedszkola
a ja od czwartku zaczynam dodatkową pracę dla OBOPu i bede musiała sobie to wszystko jakoś poukładać
Blueberry ja sobie u ciebie zakupie te sztućce bo fajnie wyglądają....
uciekam kąpać Wikę

kasia najlepszym sposobem jest się po prostu umówić i wtedy musisz iść :tak:
moja manicurzystka jest mocno oblegana dlatego przy każdej wizycie umawiam się od razu na następna...umawiam się zawsze na za 5 tygodni i już ciężko u niej z wciśnięciem się w kalendarz. No ale mam zawsze datę konkretną już i wtedy wiem, że muszę iść, bo inaczej się nie dostanę jak będę przekładać.
Wczoraj od razu umówiłam się na pedicure na koniec maja, żeby mieć ładne pazurki do sandałek :sorry2:Niech mi zrobią porządek z moimi stopami, bo nie jestem z nich zadowolona :no: Już męża przygotowałam, że w maju idę w ciągu tygodnia 3 razy tam :szok::-D Żeby się oswoił z tą myślą i mi nie psioczył :-D

Super, że Wikunia ma zdrowe oczka! :tak:
Ja muszę w końcu też pomyśleć o takiej kontrolnej wizycie u okulisty dla córci.

Fredzik super, że umiesz sama sobie kłaść żele. Naprawdę przydatna sprawa :-)

Wika wczoraj zasnęła bez smoka i miała nadzieje że już go nie tknie, ale dzisiaj był taki ryk przy spaniu że mamusia sie poddała- teraz jestem na siebie zła, bo mogłam ja przetrzymać

Ja wczoraj próbowałam bez smoka ją położyć, bo mnie zdenerwowała, bo ani podwieczorku nie zjadła (mleka) ani na kolację go nie chciała. Powiedziałam jej, że smoczka jej dam jak wypije mleko i wyszłam z pokoju. Efekt? 15 minut darcia się jakbym ją ze skóry obdzierała. No i skapitulowałam. :-(

Ja sie witam raniutko, przez jednego typka z allegro, bo mnie obudził o 6:30. Myslałam ze mnie szlak trafi. Mój m chorowitek i chyba zaraził mi wike bo dzisiaj miałyśmy cięzką noc, budziła sie nie mogła oddychać...Musze jej kupic wapno, żeby ja tylko gorzej nie chwyciło.....
miłego dzionka Wam życzę

Zdrówka dla Wikuni. A koleś z księżyca się urwał, że o 6.30 dzwonił? :baffled:

Boże...ale mnie gęba piecze :baffled::sorry2::dry:

oj Agutek to ty teraz na murzynke chyba sie zrobiłaś....
a z maniciurzystka to masz racje, chyba się umówie na jutro, ciekawe czy mnie przyjmie a tak w ogóle to pedicure też by sie przydał....

Witam:tak:
córcia spała dzisiaj do 8:-) a ja wczoraj oglądałam z m filmik i oczywiście zasnęłam:sorry2: m się zlitował i dzisiaj obejrzymy resztę:tak:

A gościówka ma jeszcze jakieś takie solarium leżące, które robi aromaterapię od razu...muszę kiedyś spróbować, bo ponoc też ekstra.

Wczoraj od razu umówiłam się na pedicure na koniec maja, żeby mieć ładne pazurki do sandałek :sorry2:Niech mi zrobią porządek z moimi stopami, bo nie jestem z nich zadowolona :no: Już męża przygotowałam, że w maju idę w ciągu tygodnia 3 razy tam :szok::-D Żeby się oswoił z tą myślą i mi nie psioczył :-D
byłam kiedyś na aroma połączone z bryzą:tak: ładny zapach wydobywa się i skóra nie śmierdzi pieczenią:-D:-D:-D na takim gimnastycznym nigdy nie byłam:no: ale musi być fajne;-)

pedicure tez przydałoby sie zrobić przed sezonem klapkowym:tak:
pazurki kiedyś robiłam ale teraz nie dałabym rady w pracy:baffled: ostatnio zainwestowałam we włosy dużo:zawstydzona/y: umówiłam się jeszcze w maju na taki specjalny zabieg regenerujący włosy:tak:
znów ładny dzień a ja w pracy:angry: a jutro pewnie będzie zimo bo ja mam wolne:angry:

Witajcie
Ja solarium omijam szerokim łukiem :-D:-D bo wystarczy , że pobędę trochę na słońcu i już jestem opalona bo tez mam ciemniejszą karnację. Dlatego robię wszystko żeby się osłaniać tzn zwłaszcza twarz bo najszybciej łapie słońce.

A teraz idziemy na spacer bo ładna pogoda.

Dzień dobry.

Co do solarium, to ja mam w bloku :-). Mają tubę stojącą, ale bez gimnastyki.

A te żele to nie szkodzą paznokciom?

W ogóle to nie wiem czy pójdę do tego rehabilitanta z młodym, bo zauważyłam, że coraz częściej staje na całych stopach i chodzi np za rowerkiem albo wózkiem. Poszłybyście? Boje się, że stwierdzi, że jestem matką histeryczką i zawracam głowę bez potrzeby :zawstydzona/y:.

blueberry zrobię ci jutro przelew ok?

żele ponoć nie są tak szkodliwe jak akryle...jeśli się zdecyduje na ich ściągniecie to wtedy paznokcie są trochę osłabione ale dochodzą do siebie :tak:

reklama
Do góry