dzień doberek
taka tuba, w której się opalasz na stojąco, a dodatkowo podłoga ma wibracje i podczas opalania cała się rusza...masz trzy stopnie wibracji - antycellulitis, odchudzający i gimnastyczny. Ostatni program jest ponoć najmocniejszy, ja wzięłam pierwszy najlżejszy hihi :-) Koleżanka po tym gimnastycznym miała zakwasy kiedyś
Ale nie wiedziałam, że to solarium tak mocno smaży. Wziełam 10 minut i to stanowczo za dużo, mam ciemną karnację a i tak jestem przypieczona
A gościówka ma jeszcze jakieś takie solarium leżące, które robi aromaterapię od razu...muszę kiedyś spróbować, bo ponoc też ekstra.
kurcze ale ci Agutek zazdroszczę, ja się wybieram na pazurki i do solarki i jakość dojść nie mogę....
dzisiaj byłyśmy od rana z Wiką u okulisty i jest wszystko ok, dno oka i reszta dobrze wykształcone wiec nastepna wizyta jak młoda pójdzie do przedszkola
a ja od czwartku zaczynam dodatkową pracę dla OBOPu i bede musiała sobie to wszystko jakoś poukładać
Blueberry ja sobie u ciebie zakupie te sztućce bo fajnie wyglądają....
uciekam kąpać Wikę
kasia najlepszym sposobem jest się po prostu umówić i wtedy musisz iść
moja manicurzystka jest mocno oblegana dlatego przy każdej wizycie umawiam się od razu na następna...umawiam się zawsze na za 5 tygodni i już ciężko u niej z wciśnięciem się w kalendarz. No ale mam zawsze datę konkretną już i wtedy wiem, że muszę iść, bo inaczej się nie dostanę jak będę przekładać.
Wczoraj od razu umówiłam się na pedicure na koniec maja, żeby mieć ładne pazurki do sandałek
Niech mi zrobią porządek z moimi stopami, bo nie jestem z nich zadowolona
Już męża przygotowałam, że w maju idę w ciągu tygodnia 3 razy tam
Żeby się oswoił z tą myślą i mi nie psioczył
Super, że
Wikunia ma zdrowe oczka!
Ja muszę w końcu też pomyśleć o takiej kontrolnej wizycie u okulisty dla córci.
Fredzik super, że umiesz sama sobie kłaść żele. Naprawdę przydatna sprawa :-)
Wika wczoraj zasnęła bez smoka i miała nadzieje że już go nie tknie, ale dzisiaj był taki ryk przy spaniu że mamusia sie poddała- teraz jestem na siebie zła, bo mogłam ja przetrzymać
Ja wczoraj próbowałam bez smoka ją położyć, bo mnie zdenerwowała, bo ani podwieczorku nie zjadła (mleka) ani na kolację go nie chciała. Powiedziałam jej, że smoczka jej dam jak wypije mleko i wyszłam z pokoju. Efekt? 15 minut darcia się jakbym ją ze skóry obdzierała. No i skapitulowałam. :-(
Ja sie witam raniutko, przez jednego typka z allegro, bo mnie obudził o 6:30. Myslałam ze mnie szlak trafi. Mój m chorowitek i chyba zaraził mi wike bo dzisiaj miałyśmy cięzką noc, budziła sie nie mogła oddychać...Musze jej kupic wapno, żeby ja tylko gorzej nie chwyciło.....
miłego dzionka Wam życzę
Zdrówka dla Wikuni. A koleś z księżyca się urwał, że o 6.30 dzwonił?
Boże...ale mnie gęba piecze