reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry :tak:
U nas od rana super pogoda i wyspacerowałyśmy się z córą porządnie. Właściwie to ja jestem padnięta po tym chodzeniu bo przy okazji zrobiłam większe zakupy i musiałam je wtargać na 4 piętro. Dobrze, że chciała iść po schodach to nie musiałam jej dźwigać i siatek. Ale spać to nie zamierza żeby sobie mama odpoczęła tylko biega mi po całym domu.

Fredzik co do wieku to ja też po 30 -ce czyli jesteś młodsza ode mnie) a jeszcze w planach mam drugiego bobasa. :tak:

Mój mąż niestety też jest mniej cierpliwy ode mnie ale ja muszę przyznać, że są takie sytuacje, że jak mi nerwy puszczają i on to widzi to zabiera córeczkę i sam się nią zajmuje ( np. kończy karmić czy ubierać) Ja czasami też tak robie jak on się zdenerwuje na Madzię.

reklama
nie, nie skrzypi nic :no:
Napiszę chyba do sklepu, może coś mi poradzą.

za to w casualu zauważyłam, że ta rączka nie tylko trzeszczy ale i się rusza :dry:
U nas też się delikatnie rusza przez tą regulację wysokości. Ale myślę sobie, że to nie jest jakieś strasznie uciążliwe.

Ja też przed 30-tką nie mam szans na drugie ;-). I co z tego? :-p

blueberry kupilabym od ciebie pojemniki na jedzenie z tommee...i moze od razu te sztucce za jednym zamachem zeby sie oplacalo ;-) chcesz przez allegro to zalatwiac czy poza nim, zebys nie ponosila dodatkowych kosztow?

a niekapki bedziesz jeszcze miala?

blueberry kupilabym od ciebie pojemniki na jedzenie z tommee...i moze od razu te sztucce za jednym zamachem zeby sie oplacalo ;-) chcesz przez allegro to zalatwiac czy poza nim, zebys nie ponosila dodatkowych kosztow?

a niekapki bedziesz jeszcze miala?
Może być na Allegro, bo inaczej się pogubię ;-).

Tych cholernych niekapków nie było w żadnej z 2 hurtowni w których kupuję :wściekła/y:. Jak będę coś zamawiać, to na pewno je kupię. Ale to pewnie w przyszłym tygodniu dopiero. Chyba że dalej nie będzie.

Acha - kubki mam, ale takie bez uchwytów.

Takie: TOMMEE TIPPEE kubek niekapek 10+ KOLORY (337845705) - Aukcje internetowe Allegro
tylko czekam z wystawieniem aż się jedna klientka określi co do koloru.

Może być na Allegro, bo inaczej się pogubię ;-).

Tych cholernych niekapków nie było w żadnej z 2 hurtowni w których kupuję :wściekła/y:. Jak będę coś zamawiać, to na pewno je kupię. Ale to pewnie w przyszłym tygodniu dopiero. Chyba że dalej nie będzie.

Acha - kubki mam, ale takie bez uchwytów.

Takie: TOMMEE TIPPEE kubek niekapek 10+ KOLORY (337845705) - Aukcje internetowe Allegro
tylko czekam z wystawieniem aż się jedna klientka określi co do koloru.

aha, ja jeśli już to wolałabym z uchwytami...

ja właśnie dopiero zlądowałam w domku :sorry2:
ale się dzisiaj wypiękniłam ;-) zrobiłam nowe pazurki i przy okazji czekania w kolejce skorzystałam z solarium gimnastycznego :laugh2:ale mi tyłkiem wytrzęsło :szok: musiałam uciekać do tego minutę szybciej, bo tak gorąco w nim było i już mnie parzyło :sorry2:

kurcze ale ci Agutek zazdroszczę, ja się wybieram na pazurki i do solarki i jakość dojść nie mogę....
dzisiaj byłyśmy od rana z Wiką u okulisty i jest wszystko ok, dno oka i reszta dobrze wykształcone wiec nastepna wizyta jak młoda pójdzie do przedszkola
a ja od czwartku zaczynam dodatkową pracę dla OBOPu i bede musiała sobie to wszystko jakoś poukładać
Blueberry ja sobie u ciebie zakupie te sztućce bo fajnie wyglądają....
uciekam kąpać Wikę

próbowałam połozyc spac Piotrusia bez cyca, bo wypił mi troche mleka modyfikowanego (50ml:szok:), wynik walki 1:0 zgadnijcie dla kogo:-(,

ale była dzisiaj pogoda super:tak:, zaliczylismy dwa spacerki, żeby nadrobić zaległości:-D,

idę się ochlapać i do wyrka;-)

Wika wczoraj zasnęła bez smoka i miała nadzieje że już go nie tknie, ale dzisiaj był taki ryk przy spaniu że mamusia sie poddała- teraz jestem na siebie zła, bo mogłam ja przetrzymać

reklama
Agutek, co to to solarium gimnastyczne?
A pazurki to robię sobie sama :tak: ale do fryzjera chyba muszę się doczłapać jakoś.

Moje dziecię właśnie zasnęło po mega histerii :szok:. Zwykle zasypia ok 19.30 - 20.00. Było mi go tak strasznie żal. Myśleliśmy że to zęby (bo dolne czwórki już są tuż tuż), dostał paracetamol i nic:no: Dalej strasznie płakał... Ech ale w końcu na rączkach zasnął. Tylko nic nie zjadł :-( Nie wiem co mu jest, już na spacerze zaczął urządzać histerię tak ni stąd ni zowąd :-( Padam od tego noszenia

A przy okazji, któraś z was miała wózek inglesina na początku? Koleżanka pyta czy nie znam opinii o nim?

Do góry