reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Hej Babiszonki :-)

Roksi duzo szczescia i spelnienia marzen zycze :tak:;-) a torcik sliczny :blink:

a ja wlasnie przy piwku przed kompem Niunka juz lulka ;-)

reklama
witam wieczorkiem, własnie wrócilismy z weekendu na wsi:-)
Jednocześnie się żegnam, bo od jutra maraton 3x12godz:szok:
A mój Ignaś po 3 dniach chodzenia do żłobka złapał paskudny kaszel:-( podobno od kataru który tkwi w nosogardle (czyli go nie widać tylko słychać) i potem spływa do oskrzeli:szok: na szczęście pani doktor przepisała dobry syrop i już widać znaczną poprawę. Kurde ledwo poszedł do żłobka i już się zaczęło. Podobno takie chorowanie może ttwać 3 miesiące:szok:

Roksi wszystkiego naj naj naj:tak: spełnienia marzeń:-). Jak się przyjrzałam torcikowi, to zauważyłam że jakby nie patrzeć jestem o 3 miesiące starsza;-)

Załączniki

• nonono.JPG
    nonono.JPG
    309,3 KB · Wyświetleń: 22
Roksi wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :tak:
Torcik bardzo ładnie i smakowicie wygląda.

Ja ostatnio nadrabiam oglądanie filmów ale z córcią to trochę ciężka sprawa. Bo a to przerwa na mleko, na jedzonko albo na kopkę i tak dwu godzinny film oglądamy prawie 4 godziny :baffled::-D No ale jakoś się daje. W teatrze byłam ostatnio w ciąży i chętnie bym się wybrała znowu.
Dobrej nocki.

Witam:tak:
ale mi zawsze szybko weekend ucieka:szok: dopiero co mój wolny piątek się zaczyna a już poniedziałek i do pracy:baffled:
córcia moja wstała o 7 a myślałam że pośpi dłużej bo poszła spać po 21:szok:
i oczywiście u nas dzisiaj 19 stopni a ja w pracy:crazy:

roksi super torcik...no i taka młodziutka jesteś ;-) ech :-D
no tak Agutku a Ty emerytka rok starsza ode mnie:-D

Dzień dobry mówi ... babcia emerytka ;-)
Oj dziewczyny, od wczoraj mam doła jak sobie uświadomiłam jakie wy młodziutkie jesteście (też bym chciała)... I uświadomiłam sobie że będę już strasznie stara jak moje dziecko będzie miało 30 lat :-(.
A co ja mam powiedzieć? W październiku i mnie "30" stuknie ...
Buuuu

U nas dzisiaj piękne słoneczko, na razie 11 st ale będzie więcej pewnie. Niedługo pewnie zbierzemy się na poranny spacerek :tak: tyle że jakoś siły nie mam dzisiaj.

No nic pójdę na słoneczko to może mi się samopoczucie poprawi :tak:

reklama
Fredzik jaka strasznie stara? 60 lat to stara? No co ty, ja mam zamiar wtedy korzystać z życia, jeździć po świecie, itp. ;-) A mój mąż w tym roku 32 już kończy, więc wy do niego to jeszcze młodziutcy hihi :-D Ja to się zastanawiam kiedy faktycznie drugie bobo będziemy mieli...ile mój mąż i ja w rzeczywistości lat będziemy wtedy mieli :-p

Do góry