reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
moja już śpi:szok: bo popołudniu spała tylko 10 minut i obudziła się z płaczem:baffled:
o 18 zasnęła na dywanie więc zjadła kolacje i o 18:40 zasypiała w łóżeczku:tak: była tak zmęczona że raczkowała i nie miała siły chodzić:szok:
u nas dzisiaj zimno strasznie:angry: jest tylko 8 stopni:szok:

My byliśmy dzisiaj na zakupach i kupiliśmy butki dla Madzi. Sandałki też już mamy upatrzone.
Pogoda była deszczowa ale 18 stopni więc było ciepło i fajnie by się spacerowało gdyby nie deszcz. Jutro nadrobimy bo ma nie padać. :tak:

dzień dobry

u nas nareszcie! (i póki co, bo po południu zapowiadają znowu opady :angry:) ładna pogoda, świeci słoneczko :tak:

czekam aż mąż wróci z zakupów, zjemy śniadanko i chyba mykniemy na dwór - o ile mała nie zaśnie :-D

miłej niedzieli!

Witam
U nas też ładne słońce. Madzia wstała o 6.30 ale zabrałam ją do nas do łóżka i 2 godzinki jeszcze pospaliśmy. Zrobię dzisiaj niedzielną jajecznicę i tez biegniemy na spacerek.

Witam się niedzielnie :-)
U nas słoneczko i wichrzysko :baffled:, idziemy na krótki spacerek, potem spać a potem na imprezkę :tak:

Do wieczorka!

Hejka :-)

a my już po spacerku i po zakupach nawet :-) pogoda śliczna i oby tak już zostało (w prognozie pogody mają niestety inne zdanie :sorry2:).

młoda się wyszalała..oczywiście histerię odstawiła jak ja do wózka wsadzaliśmy, ale też chcieliśmy się trochę przejść i do tego iść do sklepu potem :blink: poza tym myślałam, że zaśnie, bo to pora spania....i co? zdziwiłam się, bo ani w wózku ani po powrocie w łóżeczku nie zasnęła :dry: teraz buszuje przy teledysku :laugh2:

reklama
roksi wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!

1041811244_de828aaa68_o.jpg

Do góry