reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a my wrócilismy z figloraju- Wika tak sie tam wyszalała z nami że teraz śpi już godzinke, później bedzie obiadek i znów na spacerek

Agutek a gdzie ty dojrzałaś że Roksi ma dzisiaj urodzinki??

ROKSI OD NAS TEŻ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ

reklama
Agutek a gdzie ty dojrzałaś że Roksi ma dzisiaj urodzinki??

ROKSI OD NAS TEŻ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ

ROKSI i my dołączamy się z życzonkami :-)

Nasz śledczy Agutek wszystko wytropi :-D, ja już wstydziłam się zapytać skąd ona to wie, myślałam że znowu czegoś nie umiem znaleźć :zawstydzona/y:
Ups, moje dziecię wstało po zaledwie godzince spania a o 16 idziemy na imprezkę i pewnie ciężko będzie:baffled:

ja właśnie moją położyłam spać...może w końcu zaśnie, bo od rana nic :-)

my też po obiadku (uwaga chwalę się - zjadła moją pomidorówkę ;-)) teraz odpoczywamy....poszłabym na dwór ale jeśli będzie spała faktycznie to nici z tego, a po 16.00 obawiam się, że zrobi się już chłodno...

kasia na stronie głównej na samym dole widać kto ma urodziny danego dnia - oczywiście jeżeli ustawiło się widoczną tę opcję w swoim profilu :-)

Roksi, spełnienia marzeń :-)

Ja się dzisiaj wybieram do teatru. A teraz mam luzik, bo mąż z teściową pojechali w gości i wzięli młodego :-).
Roksi wszystkiego NAJ:-)

blueberry na jaki spektakl sie wybierasz? My ostatnio byliśmy na Goło i wesoło. Facetom się nie bardzo podobało:-D, ale my padałyśmy ze smiechu. No i jakie widoki...:-)

My już po imprezce urodzinowo imieninowej szwagra i siostry. O rany, ja chyba odzwyczaiłam się od takiej ilości decybeli :baffled: Było bardzo fajnie ale padnięta jestem na maksa.
A u nas za tydzień powtórka z rozrywki - urodziny męża i to 30- ste :-p

Blueberry, a czy twoja firma nie ma oddziału w W-wie? :-D Miłego wieczoru!

Idę odpoczywać, pewnie zajrzę wieczorkiem jeszcze

my jednak poszliśmy na spacer, odwiedziliśmy moich rodziców, a teraz padam ze zmęczenia :-)

Fredzik to jeszcze całkiem młodego masz męża ;-) :-D
blueberry przyjemności w teatrze :-)

ja uciekam oglądać Taniec z gwiazdami :-)
pa!

Dziękuje za życzenia:tak::-)
dostałam od męża tort:-) ostatnio miałam tort na urodziny jak kończyłam 6 lat:zawstydzona/y:

rano byliśmy w parku, później na obiadku u moich rodziców a popołudniu na spacerku:tak: myślałam że młoda zmęczona padnie a jak na razie siedzi z nami i ogląda Tzg:szok:

al0ro7.jpg

ale od jutra dieta bo sezon bikini się zbliża:zawstydzona/y:

reklama
Do góry