reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

no ja to wiem malaga tylko się zastanawiam jak się to ma do tego co napisała madzikm, że po skojarzonych są paraliże?skoro niby różnica polega tylko na tym, że zamiast dwóch wkłuć jest jedno a skład dokładnie ten sam?

reklama
A może jak są dwa wkłucia to się to jakoś inaczej w organiźmie rozkłada?? :sorry2: Nie wiem :sorry2: Myśmy postawili na mniejszą liczbę wkłuć :sorry2:

A może jak są dwa wkłucia to się to jakoś inaczej w organiźmie rozkłada?? :sorry2: Nie wiem :sorry2: Myśmy postawili na mniejszą liczbę wkłuć :sorry2:

my też :sorry2:
za radą lekarza :sorry2:

a nie wiecie czy są oddzielne szczepionki na odrę, różyczkę i świnkę?
ja widziałam tylko na odrę i różyczkę chyba...
tak się zastanawiałam czy nie można by takiej wersji obrać, że wszystko dawać oddzielnie? nie wiem czy to w ogóle ma sens tylko tak gdybam ;-)

Piotruś odpukać na wszystkie szczepionki dobrze zareagował, więc się nie zastanawiałam...

To MMR też jakoś przeszło.. i mam nadzieję, że już będzie dobrze..

Myślę, że te negatywne reakcje mogły wystąpić u jakiegoś minimalnego procenta dzieci.. tak samo jak ekstremalne skutki uboczne najprostszych leków..

my też :sorry2:za radą lekarza :sorry2:
a nie wiecie czy są oddzielne szczepionki na odrę, różyczkę i świnkę?
ja widziałam tylko na odrę i różyczkę chyba...
tak się zastanawiałam czy nie można by takiej wersji obrać, że wszystko dawać oddzielnie? nie wiem czy to w ogóle ma sens tylko tak gdybam ;-)

to ja nie rozumiem jakie są różnice między tymi skojarzonymi a nie skojarzonymi oprócz ilości wkłuć ?:baffled::-(

Agutek, niestety u nas jest tylko MMR i PRIORIX, niestety nie ma tego w oddzielnych szczepionkach :wściekła/y:

Ubranka chyba wystawię dopiero w sobotę, bo muszę zdjęcia porobić.

no dobra, czekamy :tak:

blueberry - daj linka :happy:

Co do staranek... ;-) Kiedyś roksi syptała, czy znów celujemy w marzec, a ostatnio już nie pamiętam kto :zawstydzona/y:, że mój suwaczek jest intrygujący :-D

No cóż.. mój mąż jest tak zestresowany, że boi się ze mną kochać :rofl2::-D Twierdzi, że na pewno będę go chciała wrobić w drugie dziecko :laugh2:

Także nie wiem, co z tych staranek będzie :-p

Ale chciałabym urodzić w lutym, marcu, kwietniu :tak: Macierzyńskie, potem wakacje i od września praca, a Piotruś ze mną, do przedszkola ;-)

Nie wiem tylko, jak teściowa zapatrywałaby się na pilnowanie kolejnej pociechy :sorry2:

malaga, hehe niezły plan :-) ale to twój mąż przeczyta to już całkiem kiepsko będzie z realizacją :-p Życzę powodzenia :tak:

reklama
Do góry