reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witamy się :-D,

dzisiaj chyba ruszymy na pierwszy spacerek pochorobowy:tak:, jeżeli oczywiscie pogoda sie nie zepsuje, został już tylko sporadyczny kaszel i lekarz jak najbardziej zalecał spacer na powietrzu:blink:,

ja chyba tez zacznę rozglądac sie za przedszkolem, bo widzę, że nie jest tak łatwo zapisać dziecko tam, gdzie by sie chciało:szok:,

czy maluchowi może sie zmienic jeszcze kolor oczu, mój Piotrus ma cały czas niebieskie i chciałabym, żeby tak zostało:-D, chociaz my z mężem oboje mamy inny kolor:-)

reklama
My już po spacerku. Niestety wracałyśmy w deszczu.

Ewelina moja tez ma na razie super niebieskie oczka i też bym chciała, żeby jej takie zostały. A że ma więcej cech po tatusiu więc może tak będzie.

hehe fajny..skads ja go znam ;-) :-D
współczuję migreny :sorry:

ja odliczam czas do wyjścia z pracy i rozpoczęcia weekendu :-p
nie wiem kiedy ten tydzien mi zlecial :szok:

my już po spacerku:tak: mała bawi się w łóżeczku a ja muszę napić się kawki bo cisnienie spada:baffled:
byłyśmy na mini zakupach po dresik:tak:
blueberry bidulo :happy:

kurcze ja musze wejść do przedszkola obok bloku i sie zapytac o miejsca- tylko tak naprawde to ja nie wiem gdzie bede mieszkać za 3 lata to jak moge wybrac przedszkole??
a ja jeszcze nie mam weekendu- jutro do pracki i chyba kroi mi sie następna praca w OBOPie- ciekawe jak to wszystko zgram, ale szkolenie mam za tydzień i wrazie czego moge zrezygnowac to zobaczymy

reklama
hejka!
odpowiadam na pytanie fredzik - nie miesza sie płyn, każdy jest w osobnje fiolce, nie zachodza reakcje na poziomie buteleczki, więcej nie wiem

wg mnie żadna szkodliwa nie jest, jak widać na temta każdej z nich są dwubiegunowe opinie. Odsetek dzieci z problemami po szczepieniach jest mały, nie opłaca się robić badań (zresztą w czyim by to było interesie?). Gdyby jednak nasze dzieci znalazły się w tej nieistotnej statystycznie mniejszości to byśmy drżały. Nikt nie chce im zrobić celowej krzywdy.;-)

ostatnie "słówko"...co do oczyszczenie szczepionek, my nie jesteśmy szczepione u naszego pediatry tylko w Specjalistycznej Poradni Szczepień ze względu na poporodowe problemy, tam są wcześniaczki, niepełnosprawne, dzieci osłabione i dlatego serwują nam bardziej oczyszczone szczepionki

Do góry