blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Malaga, fajnie masz z tą pracą w przedszkolu :-)
Proszę: Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki ;-)Malaga, fajnie masz z tą pracą w przedszkolu :-)
malaga ale z Ciebie numerNie przeczytaNie wie, gdzie i co piszę
Ale uśmiałam się wczoraj z niego i zapowiedziałam, że od maja dziurawię wszystkie gumki
![]()
u mnie bardzo podobnie przedstawia się planmy czekamy z drugim dzidziusiem, bo wiem, że teściowa z dwójką maluchów nie dałaby sobie radyU nas przedszkola są od 3 roku życia, więc gdybym zaszła niebawem w ciążę to teściowa biedna musiałaby dwójką brzdąców na raz się opiekować, a to za trudne dla niej by było
dlatego chciałabym wycelować tak, że za dwa lata na wiosnę urodzę i posiedzę z dwójką w domu (aczkolwiek mam w planach też oddawanie Gwiazdełki na trochę do teściowej by w dzień jak mąż w pracy mieć czas dla drugiego maleństwa, żeby móc pochodzić na spacerki tak jak z młodą, bo z dwójką spacerki to średnio widzę ;-)), a potem na jesień Gwiazdełka do przedszkola, a ja do pracy (choć oczywiście chciałabym wykombinować coś by posiedzieć jednak w domu dłużej), no i maleństwo do teściowej :-)
Natalkę zapisałam już w sierpniu i była 6 na liścieroksi już u was zapisy do przedszkola są?
u nas zapisują tylko w roku, w którym dzieciaki mają iść do przedszkola, od marca do końca kwietnia bodajże.
No ja na teściową narzekać nie mogę, fajna babka z niej
Wiadomo ma jakieś tam swoje poglądy, ale stara się słuchać mnie, bo jak to twierdzi "ja wychowuję dziecko a ona tylko się nią opiekuje podczas mojej nieobecności". Także jeśli na coś zwrócimy jej uwagę to się do tego stosuje...na szczęście ;-)