reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A moje dziecko stwierdziło, że skoro jest takie dorosłe, to nie będzie spało w dzień, jak jakies niemowlę:szok::szok::szok:
kategorycznie odmawia przytulenia się do króliczka:angry:

może to oznacza, że będzie spał całą noc:szok::-D:-D:-D:-D

a tak byś wolała?

ja sobie nie wyobrażam żeby w dzień nie pospała:sorry2:i żeby się w nocy budziła też sobie nie wyobrażam:-D

dla przypomnienia: od 21 do 6/7 od 10.30 do 12 i od 16 do 18:happy::happy::happy:

reklama
hej

my po spacerku, obiadku, młoda śpi, mąż śpi, tylko ja nie śpię :sorry2:
przed chwilą się tak zachmurzyło i tak lało, że szok a teraz znowu słońce świeci :happy:

Pochwalę się, że dostałam podwyżkę ;-):-D Dlatego bez "bólu serca" mogę te 300 zł na wózek wydać :sorry2::-D Zrobię prezent sobie i Piotrusiowi ;-):-D

gratuluję :-)

Ja ostatnio gotuję jej kawałeczek filetu z indyka albo klopsik z mielonego indyka. Filet bierze do ręki i gryzie jak jabłko a klopsik też zjada cały. Do tego ziemniaczek albo ryż z marchewką lub groszkiem.

u nas absolutnie nie do pomyślenia by zjadła takie coś :sorry2:
jak jej kawałeczek mięska z kurczaka dam to mieli go w buzi kilka minut po czym wypluwa, nie ma czym pogryźć ;-)

a moja zupka oczywiście jej nie smakowała, a nagotowałam cały gar :baffled: dopiero jak dodałam trochę koncentratu pomidorowego, a mąż ją zagadywał zjadła coś koło połowy porcji ... ech coś to moje dziecko wybredne na moje jedzonko, a mężowi tak smakuje :-D

Cześć kobity ;-). Nie mam czasu przeczytać co napisałyście :-). Byliśmy dzisiaj już w hurtowni i na zakupach, zjedliśmy obiad, a teraz siedzę i wystawiam aukcje. Mam trochę nowych rzeczy, ale tylko Tommee Tippee. Nawet rajtek nie kupiłam,a szkoda, bo ładnie mi się sprzedawały te większe. Ale jakaś dziwna ta hurtownia, chyba wrócę do poprzedniej ;-).

Acha, w aptece zapłaciłam 175 zł za 4 rzeczy :szok:. Wszystkie na receptę.

chciałam pytać na co wydałaś, ale tutaj już odpisałaś ;-)

Tabletki antykoncepcyjne, tabletki dopochwowe (bo mi w cytologii wyszła jakaś bakteria), krem do twarzy (bo mam kłopoty z cerą, już pisałam) i jakiś płyn też do skóry, który z resztą mam odebrać w poniedziałek, bo nie mieli.

trochę to kosztowało ;-)
jakie tabletki anty masz?

hej! blueberry - to co kupowałaś?:szok:

ewa - ciekawy artykuł? a kim jesteś z zawodu, że tak z ciekawości zapytam.

no i mamy te butki GUFO, ładniutkie, skórzane tylko od wewnątrz

elahar - pysznie gotujesz córci:-)

oglądałam dzisiaj te Gufo i nawet przymierzyłam małej...oczywiście rozmiar 19 w sandałkach wyglądał na jej nodze tak, że palce miała na wierzchu, w tym miejscu w którym dopiero zaczyna się zabudowanie palców :-D porażka...do lata nie urośnie jej tyle noga na bank :no:

ja dzisiaj na zakupach szukałam dla siebie butów...i nic nie znalazłam, już któryś raz z kolei :baffled:
wszystkie w rozmiarze 36 latają mi na nodze a 35 nie ma albo jak jest to jednak z takiego modelu, że gdzieś w palcach mnie lekko cisną :angry:

ja chce buty :dry:

ja mam problem zakupowy:crazy: nic mi sie nie podoba:szok: to chyba jakaś choroba:sorry2:

mąż z córcią na spacerku a ja sprzątam mieszkanko bo odwiedzają na znajomi:tak:
pamiętacie ta sukieneczkę zieloną Natalki;-) dzisiaj w real były żółte ale malutkie rozmiary:wściekła/y:

roksi mi też mało co się podoba w sklepach...niby bym chciała jakieś buty ale sama nie wiem jakie i tak w kółko chodzę oglądam, coś tam przymierzę ale i tak się okazuje niedobre i wychodzę z niczym :baffled:

reklama
roksi mi też mało co się podoba w sklepach...niby bym chciała jakieś buty ale sama nie wiem jakie i tak w kółko chodzę oglądam, coś tam przymierzę ale i tak się okazuje niedobre i wychodzę z niczym :baffled:

U mnie to samo. OStatnio pół dnia po sklepach z butami biegałam i nic. Za chwilę ciepło będzie a ja w sumie nie mam żadnych butów. Moja babcia zawsze powtarza, że ja to bym chciała takie buty jakich jeszcze nikt nie wyprodukował. W sumie racja. Dokładnie wiem co chciałabym kupić. No niestety.. tego nigdzie nie ma;))))

A tak na marginesie.. W ciąży jestem:)))
To już prawie 12 tydzień więc mogę się przyznać:))) Wcześniej milczeliśmy jak zaklęci , żeby nie zapeszać. Termin na październik. Strasznie się cieszę:))

Do góry