reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
ciekawe jak tam Agutek w kuchni działa :) czy już sobie wszystko naszykowała??
blueberry daj linka na swoje aukcje, bo mój m mi skasował....
aga- miłego lotu wam życzę :)

moja mała śpi, pogoda do kitu, i przez to łapie jakąś chandrę...kiedy wróci to słońce i bedzie wreszcie wiosna....

kasia - coś często masz chandrę:no: taki z Ciebie meteoropata??

Zosia biega bez pieluchy od 18, sadzam co godzinę, siuśki są, rajtuzki suche!:-)ciekawe na ile mi starczy zapału:-p

kasia - coś często masz chandrę:no: taki z Ciebie meteoropata??

Zosia biega bez pieluchy od 18, sadzam co godzinę, siuśki są, rajtuzki suche!:-)ciekawe na ile mi starczy zapału:-p
a moja chodziła w sukience z gołą pupką;-) nocnik stał na środku pokoju:tak: co chwilkę ją wysadzałam:tak: i nasikała na puzzle piankowe i do namiociku:angry:
madzikm jak Ty to robisz:confused:

co Tu takie puchy:confused: gdzie się dziewczyny podziewacie:confused:
to popisze sama do siebie:-p
zrobiłam wiosenne porządki i popakowałam w worki wszystkie ubranka córci które są za małe i jutro wywiozę do mamy na strych:tak: wywożę też karuzele, ochraniacze z łóżeczka, rożki,wanienkę:tak: skarpetek, rajstopek i czapeczek mam całą reklamówkę:szok: zostawiłam w domu na pamiątkę pierwsze ubranko Natalki w które była ubrana po porodzie:tak:
dokupiłam do mebelek córci regał:tak: taki zwykły prosty odkryty z półkami:tak:
od razu zrobił się porządek z zabawkami:tak:

jak sprzątałam znalazłam zaginionego smoczka:-) dałam Natalci a ona obejrzała go bardzo dokładnie:szok: już myślałam że włoży smoka do buźki ale oddała mi i poszła bawić się zabawkami:tak:

Ja też jestem dzisiaj wkurzona. Nie dość że mam @, to jeszcze wredne baby na poczcie mnie wk....:angry:.

Roksi, ja malutkie ubranka po Karolku oddałam do domu dziecka, a teraz zbieram takie co lepsze ;-) i już mam 2 pełne reklamówki. Strasznie dużo się tego zbiera :szok:. Stwierdzam, że drugie dziecko ma gorzej, bo dziedziczy różne rzeczy po starszym rodzeństwie i nie wszystko ma nowe :-D.

reklama
roksi, robiłam dzisiaj to samo i już pojechało do mojej mamy (mąż zawiózł bo i tak jechał). Ależ tego było a tego typu "porządki" robię średnio co miesiąc - dwa i ciągle coś sie wywozi.
Generalnie trochę rzeczy sprzedaliśmy typu: huśtawki, karuzela, wózek itp. ale ubranka zbieram (zobaczymy, sprzedać albo oddać zawsze można).

A co do tego że drugie dziecko ma gorzej bo ma ubranka po starszym rodzeństwie. No u nas nie ma tego problemu bo Szymek miał i ma sporo używanych ubranek.
Ale blueberry, nie martw się, bodziaki z krótkim rękawkiem kupię na pewno:tak: (jak będą chłopakowe, ale na razie nie spieszy mis ię bo ta wiosna chyba gdzieś po drodze utknęła :confused:

A tak w ogóle parę dni temu miałam powera i posprzątałam balkon po zimie, umyłam okna w pokoju i kuchni a wczoraj była burza i mi je zapluła od nowa :wściekła/y: ale co tam, jak będzie znowu słoneczny dzień to pewnie znowu mnie na porządki weźmie :-p tak już mam :-)

Do góry