blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Nie naszło mnie, tylko krew mnie zalała i musiałam zaprać żeby plamy nie zostałyBlueberry, a co cie tak naszło o swicie,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie naszło mnie, tylko krew mnie zalała i musiałam zaprać żeby plamy nie zostałyBlueberry, a co cie tak naszło o swicie,
Nie naszło mnie, tylko krew mnie zalała i musiałam zaprać żeby plamy nie zostały
nie tylko juz bym chciała tą wiosne, juz mam dosyc tych swetrów, kurtek....i tego deszczu i wiatru....chyba że to moja @ mi sie zbliża i dlatego....kasia - coś często masz chandrę taki z Ciebie meteoropata??
a moja chodziła w sukience z gołą pupką;-) nocnik stał na środku pokoju co chwilkę ją wysadzałam i nasikała na puzzle piankowe i do namiocikukasia - coś często masz chandrę taki z Ciebie meteoropata??
Zosia biega bez pieluchy od 18, sadzam co godzinę, siuśki są, rajtuzki suche!:-)ciekawe na ile mi starczy zapału