reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Bogda - normalnie zazdroszczę......

Madzikm- ty mnie lepiej nie załamuj, a jak patrze ba ceny złótego serka, który z m uwielbiamy to mi sie słabo robi.

Aga- moja przy zbach nie chciała jeść mleka,może posmaruj jej te dziąsełka maścia albo daj jej viburcol, na Wike to działa

a ja chyba spać nie mogę, śnią mi sie jakieś pierdoły....już wole wstać i usiąść do BB :)
ide sobie zrobić kawkę, a tak w ogóle to mam juz weekend, bo do pracki nie idę. No i we wtorek mamy kontrole u okulsity, ciekawe co nam powie....ale pewnie bedzie ok, tylko tak profilatycznie chce Wice sprawdzić oczka, bo ja mam sporą wadę.

reklama
dzien dobry

ja dzisiaj tez wolne mam i maz tez, a mloda pobudka o 5.45 :dry: maz dosypia a ja juz z mloda urzeduje...jak w dzien roboczy :rolleyes:

co do cen to faktycznie masakra :angry: zeby jeszcze tak zarobki rosly proporcjonalnie do tych cen :baffled:

aaa...moja cora dzisiaj wylala na siebie nocnik z sikami :szok: zapomnialam po przebieraniu jej wylac no i stalo sie :-p

no Agutek to miłego przygotowywania urodzinek ci zyczę...
Wika kiedys wylała swoje siuski na dywan, też zapomniałam jej sprzatnąć....

Witam:tak:
pozwalam mojej córci pochodzić z gołą dupką wieczorem:tak: pokazuje jej nocnik i tłumacze że siku do nocnika:tak: dwa razy siknęła ale na płytki w przed pokoju:wściekła/y:
wczoraj weszła do ubikacji i zrobiła kupsko;-) zastanawiam się nad tym kółeczkiem na muszle:confused:
oczywiście ja mam wolne a na dworze tak sobie:angry:

Dzień dobry :-).

Ale narzekacie :-p. No ale niestety macie rację ;-).

Aga22, pewnie to zęby. Trójki są podobno najgorsze. A czwórki już wyszły?

Mnie dzisiaj w nocy krew zalała :szok:. Musiałam o 5 wstać i pranie robić :-D. Karol potem nie mógł zasnąć, dopiero gdzieś o 6 usnął na kołdrze odkryty i pospaliśmy aż do 7 ;-). A wieczorem do północy robiłam nowe aukcje, bo mi się zachciało design zmieniać. No ale nic to, jutro sie wyśpię do 9-tej, a mężuś będzie synka bawił.

Witam :-)

Agutku przyjemnosci w szykowaniu imprezki urodzinkowej zycze ;-)

Blueberry nie ,nie ma jeszcze czworek :no:

a moja jeszcze nic nie zrobi na nocniczek :sorry2: moze w Pl cos podlapie ;-)

Dzień Dobry,

Aga miłej podróży:tak:, co do ząbków do pierwsze wychodzą 4 potem 3, a że 4 sa dosyć spore, to może one tak dokuczają:confused:,

Piotrusiowi katarek toszkę przeszedł, ale na kontrole do lekarza chyba i tak pojdziemy:tak:

Blueberry, a co cie tak naszło o swicie:-D,

Roksi, ja zawsze przed kapiela zdejmuje pompka, zeby dupka odpoczeła i czsami sa siuski tu i ówdzie:szok::no:, smiejemy sie, ze to tak jakbysmy mieli szczeniaczka:-D

hej!

agutek - zapachy z Twojej kuchni do mnie dotarły:-Dtylko nie potrafię rozpoznać, co to - pomóż:cool2:

roksi - też tak puszczam Zosię bez pampka, leje po wszystkim:-D

reklama
Do góry