A
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
W kolekcji zimowej był tylko jeden wzór taki typowo dziewczęcy - różowa łąka czy jakoś tak. Mnie się osobiście średnio podobał, ale i tak chciałam wziąć. Niestety w hurtowni już nie było. Właściwie wszystko co było z zimowej kolekcji, to mam :-). Pani w hurtowni mi polecała dla dziewczynek to białe w zwierzątka i kwiatuszki.z długim
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Bogda, a jakie zdjęcia, szczególnie widok z okna noca mi siespodobał, fajna wyprawa, tylko pozazdrościć
madzikm
Mamy lutowe'07
witajcie
Ja wróciłam na tydzień do pracy a z Madzią siedzi M. Fajnie tak się oderwać na trochę do ludzi. No i na 14 jestem juz w domu także nie jest źle.
Miłego dnia.
oo a gdzie pracujesz?? bo faktycznie wcześnie wracasz;-)
ale puchy
ponarzekajmy sobie trochę na drogie życie :twisted: wzrost cen żywności i energii jest bardzo odczuwalny :twisted: :twisted: :twisted: , masakra, weźmiesz stówkę do sklepu i mało co przyniesiesz :roll: niezła ta Irlandia :twisted: :twisted: :twisted:
madzikm
Mamy lutowe'07
witajcie
Ja wróciłam na tydzień do pracy a z Madzią siedzi M. Fajnie tak się oderwać na trochę do ludzi. No i na 14 jestem juz w domu także nie jest źle.
Miłego dnia.
ale puchy
ponarzekajmy sobie trochę na drogie życie wzrost cen żywności i energii jest bardzo odczuwalny , masakra, weźmiesz stówkę do sklepu i mało co przyniesiesz :roll: niezła ta Irlandia
S
szalona mama
Gość
masakra, weźmiesz stówkę do sklepu i mało co przyniesiesz :roll: niezła ta Irlandia
Irlandia pełną gębą A za stówkę to mało co można teraz kupić
Sandi
Fanka BB :)
Hej Babiszonki :-)
nie odzywalam sie 3dni bo wlasnie od tego czasu zaczely sie (chyba) wychodzenie trojek u Malenkiej :-( i ciagle chodzi i placze :-( normalnie caly dzien :-szok: nigdy wczesniej taka ,az nie byla nie chce jesc i w nocy ze spaniem tez problemy :-(...juz sama niewiem co mam myslec :-(...jak myslicie to od zabkow? nigdy wczesniej nie zdazylo jej sie "nie jedzenie" i wieczne marudzenie i troszke mnie to martwi teraz ,a w dodatku to jeszcze w niedziele lecimy do Pl tylko ja z Niunka i jak tak bedzie dalej to ,az sie boje tej podrozy :-(....ehhh
a i w zwiazku z moim wyjazdem to nie bedzie mnie jakis czas na bb (kolo 1miesiaca) i prosze zebyscie mnie przypadkiem dostepu nie zabraly ;-) bo jak wroce to napewno sie odezwe ;-)
nie odzywalam sie 3dni bo wlasnie od tego czasu zaczely sie (chyba) wychodzenie trojek u Malenkiej :-( i ciagle chodzi i placze :-( normalnie caly dzien :-szok: nigdy wczesniej taka ,az nie byla nie chce jesc i w nocy ze spaniem tez problemy :-(...juz sama niewiem co mam myslec :-(...jak myslicie to od zabkow? nigdy wczesniej nie zdazylo jej sie "nie jedzenie" i wieczne marudzenie i troszke mnie to martwi teraz ,a w dodatku to jeszcze w niedziele lecimy do Pl tylko ja z Niunka i jak tak bedzie dalej to ,az sie boje tej podrozy :-(....ehhh
a i w zwiazku z moim wyjazdem to nie bedzie mnie jakis czas na bb (kolo 1miesiaca) i prosze zebyscie mnie przypadkiem dostepu nie zabraly ;-) bo jak wroce to napewno sie odezwe ;-)
reklama
elahar
mama Madzi
ale puchy
ponarzekajmy sobie trochę na drogie życie wzrost cen żywności i energii jest bardzo odczuwalny , masakra, weźmiesz stówkę do sklepu i mało co przyniesiesz :roll: niezła ta Irlandia
Ja pracuję na państwowej posadzie ale szefa mam ok. Normalnie mam od 8-15. Płacą tak sobie więc jakieś inne plusy muszą być.
madzikm a co do tych cen to racja. Wszędzie podwyższają ceny i podobno w tym roku na tym nie koniec.
Aga22 mojej jak szły zęby to też dużo mniej jadła. Więc może i u was też chodzi o ząbki.