reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
W kolekcji zimowej był tylko jeden wzór taki typowo dziewczęcy - różowa łąka czy jakoś tak. Mnie się osobiście średnio podobał, ale i tak chciałam wziąć. Niestety w hurtowni już nie było. Właściwie wszystko co było z zimowej kolekcji, to mam :-). Pani w hurtowni mi polecała dla dziewczynek to białe w zwierzątka i kwiatuszki.

hej!

bogda - "słucham" tych Twoich opowieści jak świnia grzmotu:-D, niesamowita taka podróż!

malaga - no widzisz jaka zdrowa kobitka z Ciebie!

witajcie :tak:
Ja wróciłam na tydzień do pracy a z Madzią siedzi M. Fajnie tak się oderwać na trochę do ludzi. :tak: No i na 14 jestem juz w domu także nie jest źle.
Miłego dnia. :tak:

Ja wróciłam na tydzień do pracy a z Madzią siedzi M. Fajnie tak się oderwać na trochę do ludzi. :tak: No i na 14 jestem juz w domu także nie jest źle.

oo a gdzie pracujesz?? bo faktycznie wcześnie wracasz;-)

ale puchy:szok:

ponarzekajmy sobie trochę na drogie życie :twisted: wzrost cen żywności i energii jest bardzo odczuwalny :twisted: :twisted: :twisted: , masakra, weźmiesz stówkę do sklepu i mało co przyniesiesz :roll: niezła ta Irlandia :twisted: :twisted: :twisted:

ponarzekajmy sobie trochę na drogie życie :baffled: wzrost cen żywności i energii jest bardzo odczuwalny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: , masakra, weźmiesz stówkę do sklepu i mało co przyniesiesz :roll: niezła ta Irlandia:crazy:

Hej Babiszonki :-)

nie odzywalam sie 3dni bo wlasnie od tego czasu zaczely sie (chyba) wychodzenie trojek u Malenkiej :-( i ciagle chodzi i placze :-( normalnie caly dzien :-:)szok: nigdy wczesniej taka ,az nie byla :no: nie chce jesc i w nocy ze spaniem tez problemy :-(...juz sama niewiem co mam myslec :-(...jak myslicie to od zabkow?:confused: nigdy wczesniej nie zdazylo jej sie "nie jedzenie" i wieczne marudzenie :no: i troszke mnie to martwi teraz ,a w dodatku to jeszcze w niedziele lecimy do Pl tylko ja z Niunka i jak tak bedzie dalej to ,az sie boje tej podrozy :-(....ehhh

a i w zwiazku z moim wyjazdem to nie bedzie mnie jakis czas na bb (kolo 1miesiaca:-p) i prosze zebyscie mnie przypadkiem dostepu nie zabraly ;-) bo jak wroce to napewno sie odezwe :tak:;-)

reklama

ponarzekajmy sobie trochę na drogie życie :baffled: wzrost cen żywności i energii jest bardzo odczuwalny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: , masakra, weźmiesz stówkę do sklepu i mało co przyniesiesz :roll: niezła ta Irlandia:crazy:

Ja pracuję na państwowej posadzie ale szefa mam ok. Normalnie mam od 8-15. Płacą tak sobie więc jakieś inne plusy muszą być. :tak:

madzikm a co do tych cen to racja. Wszędzie podwyższają ceny i podobno w tym roku na tym nie koniec. :wściekła/y:

Aga22 mojej jak szły zęby to też dużo mniej jadła. Więc może i u was też chodzi o ząbki.

Do góry