reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Sprzedaż się ruszyła i nie mogę sobie trafić wiecie czym do czego ;-). Ale nie narzekam, oby tak dalej. Grunt to dobra organizacja :tak:.

Idę zaksięgować zaległe dokumenty i poobrabiać zdjęcia :-).
blueberry a dasz stronkę z Twoimi rzeczami;-) bo wiem że już link wkleiłaś ale nie mogę się dokopać:no:

hej, hej...
szybciutko wpadam zeby sie przywitac!wrocilam, wrocilam juz dawno ale czas tak leci, ze nie wiem za co mam sie zabrac!w Meksyku...krotko powiem!jak w niebie!czas leci szybko ale czulam sie jak na spowolnionym filmie!zwlaszcza jak lezalam na plazy z tequila sunrise i opalalam sie w sloncu znad oceanu!mniam...
ja chce wracac!!!!!bylo bosko!opowiem wiecej moze jutro i napewno fotki wkleje na zamknietym!
mialayscie tak duuuuzo nie pisac jak mnie nie bylo!jaka ja to mam teraz nadrobic?
a moze utworzymy watek streszczen???:))
juz dziekowalam za pamiec ale jeszcze raz dziekuje za zyczenia urodzinowe Hani!

Wiem, Ewelinko, staram się myśleć pozytywnie :tak:

Ale czasem nachodzą mnie takie głupie myśli.. że gdybym teraz umarła, to Piotruś by mnie nie pamiętał..

I takie tam różne inne :-p

Mój dziadziuś umarł kilka dni temu, miał guza mózgu, 38-letni znajomy zmarł niedawno, też na raka, miał dwoje malutkich dzieci..

Jak tu się nie dołować..

Przepraszam, że Wam tu smęcę.. nie mam się gdzie wygadać.. Mąż by od razu na mnie wrzeszczał :-p

Wiem, blueberry ;-)

Jutro idę do lekarki i mam nadzieję, że mnie uspokoi ;-) Wyniki w normie, tylko to uczucie "opuchnięcia" w okolicy węzłów chłonnych :confused: Nigdy tak nie miałam..

Nieważne ;-) Panikara jestem i tyle :-p

Bogda witam:-)
malaga nie zadręczaj się:no: nie ma sensu się dołować:no: przejścia onkologiczne nie są mi obce:-( musiałabym już zbzikować gdy bym co chwilkę myślała:sorry2:

moja dzisiaj padła o 19:tak: zaczęłam wyjmować szczebelki z łóżeczka w ciągu dnia;-) mała potrafi wejść ale z wyjściem jest gorzej bo chce wychodzić głową w dół:szok:

reklama
malaga, przywołuję cię do porządku i proszę mi tu myśleć pozytywnie !!!! wiem jak to jest jak dookoła ludzie znajomi lub z rodziny odchodzą na raka ale dziewczyno masz dla kogo być zdrowa więc myśl pozytywnie. No, to sie nagadałam :-p

roksi, Szymek w ogóle jak schodzi np. z kanapy to lotem pikującym w dół :angry: i jeszcze się cieszy gad mały przy tym :szok:

A dzisiaj jak nie mógł spać znowu zeżarł kawałek łóżeczka :baffled::confused: Ja już siły do niego czasem nie mam, a mój m żeby mnie pocieszyć mówi, ze drzewo jest bardzo energetyczne :-D Oj zwariować można...

Do góry