reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam po pracy:-)
Ewelina ja też trzymam kciuki:tak:

jutro mam wolne i plan by mała pojeździła troszkę na rowerze:tak: chyba że pogoda nam pokrzyżuje plany:baffled:

Debiutantko muszę sie pochwalić że ja ograniczyłam słodycze i jestem -1kg sprzed ciąży:tak: ale słodycze są straszną pokusą:sorry2: właśnie zjadłam pasek czekoladki:zawstydzona/y:

bolała mnie dzisiaj glowa:angry: zero energii do pracy:zawstydzona/y: myślami byłam w domu:sorry2:

reklama
roksi - daj spokój! ja mam tak prawie zawsze jak jestem w pracy:cool2:
a powiem Ci, że na spacerki to częściej teraz zabieramy rowerek niż wózek. Zosi bardziej sie podoba:-)dziś w sumie z godzinę jeździłyśmy a resztę pieszo rzecz jasna:happy2:
ciekawe jak się będzie prowadził Wasz pojazd bo nasz czuły na ruchy, a że ja narwana to po całej drodze jeździmy:-D
Spacer wózkowy jest raz na tydzień/ na dwa - jka chcę poplotkować z kol i mieć spokój:-D, ale szybko się marudzenie zaczyna bo jednka codziennie to inaczej wygląda

blueberry - u nas też rozmiar 86 ma mały zapas, a Zosia się drobniejsza wydaje od Karolka. Jak tam rozwój firmy?

ja juz nie wiem o co chodzi z tymi rozmiarami :eek:
z early days to nosi jeszcze nawet na 74cm, aczkolwiek zaczynaja sie robic male...a kupilam na allegro od jakiegos kolesia 80 z innej firmy i ledwo w nie wchodzi :szok:
z kolei z coccodrillo 86 ma za dlugie rekawy i wywijam na jakies 5cm, ale moze w nim chodzic :tak:
a z early days 86 cm troche jednak duze jest...niby od biedy moglaby chodzic, ale jednak widac, ze w kroku troche wisza...

dzien doberek..pada u nas dzisiaj :baffled:
pociesza mnie fakt, ze jeszcze tylko dzisiaj i jutro i wolne :-)
smutna wiadomosc jednak taka, ze dziadkowie nie beda mogli byc na urodzinkach... :-( strasznie smutno nam :-(

Cześć dziewczyny :happy2:

Agutek - przykre :-( Mnie też by smutno było :-(

Dawno mnie tu nie było.. Zaglądam czasem, ale rzadko piszę, bo czasu brak..

Piotruś się rozbrykał, chodzi już ładnie, spacerujemy sobie czasem po polku :happy2: Najfajniejsza jest trawka, kamyki, ulica, a nie prosty chodnik :-D

Coraz bardziej przekonuję się do staranek ;-) Bardziej niż mój mąż :-D Rozmawiałam z moją dyrekcją i nawet ona mnie namawia :-D Powiedziała ostatnio, że nie ma co czekać, póki z wprawy nie wyszłam ;-):-D Zobaczymy... ;-) Jeśli już to pewnie nie wcześniej niż w czerwcu, także suwaczek muszę zmienić.. :happy2: I Folik pasuje kupić ;-):-D

Pozdrawiam :-)

Witam:tak:
Agutku mój tata też nie mógł być u Natalki na urodzinach i też było mi smutno bo Natalka ma jednego dziadka

Malaga to z nie cierpliwością czekamy na wieści:tak: w czerwcu czyli znów w marzec celujesz:confused:

Moja córcia wstała o 6 :baffled: nie ma serca:baffled:

Agutek szkoda że dziadki nie beda mogły przyjść.......
Malaga to masz fajną dyrekcję...mój były szef napewno by sie "strasznie ucieszył" jakbym jedno po drugim miała
my juz od 6 nie spimy, musiałyśmy mojego m zawieźć do pracy ....
ja tez zaraz spadam do swojej
aa pogoda u nas tez taka do kitu to mi nawet nie szkoda....

miłego dnia wam życzę

no ja sobie nawet nie wyobrazam, ze mialabym szefostwu mowic o moich planach macierzynskich :-p nikt o tym u nas nie mowi :-) takze malaga masz fajna sytuacje w pracy :-) u nas sie oznajmia po fakcie, ze jest juz sie w ciazy :-D

no niestety na urodzinach beda chyba tylko babcie i chrzestni :-(
ech....

reklama
witam sie i ja:tak: niestety u nas tez deszczowo

Agutek, mimo wszystko, mam nadzieje że urodzinki będą udane:tak:;-)

u mojej siostry nadal nic:no:, może dzsiaj, bo jutro13-sty

Piotrek nosi bodaski kolorino w rozmiarze 86 i są akurat:tak:

Do góry