reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blueberry gratuluje i zycze duzych sprzedazy :-)
co tam masz na stanie do opchniecia? jakies ciekawostki? :-)

my niedawno wrocilismy do domu i padam na ryjek :baffled: mialam ciezki dzien dzisiaj w pracy, normalnie zapierdziel, ze hej...i jeszcze podbrzusze mnie boli :eek:

reklama
o to moze mi powiesz od razu bo pewnie bedziesz wiedziala: czy tommee tippee ma smoczki do butelek do kaszek? kiedys ogladalam i nie widzialam i sie zastanawialam czy one sie nadaja do podawania zageszczonego mleka?

Bluberry, na poczatek masz bardzo dobrą ofertę, przewidujesz większe rozmiary bodziaków, bo fajne są, czy w ogóle sa w rozm 92?

(żeby nie zapeszyć, trzymamy kciuki:tak:)

o to moze mi powiesz od razu bo pewnie bedziesz wiedziala: czy tommee tippee ma smoczki do butelek do kaszek? kiedys ogladalam i nie widzialam i sie zastanawialam czy one sie nadaja do podawania zageszczonego mleka?
Niektórzy sprzedawcy twierdzą, że smoczek 6+ jest do kaszki. Ale on na pewno nie jest trójprzepływowy :no:.

Bluberry, na poczatek masz bardzo dobrą ofertę, przewidujesz większe rozmiary bodziaków, bo fajne są, czy w ogóle sa w rozm 92?)

No pewnie że są. Na razie musiałam ograniczyć ilość produktów, bo po pierwsze nie chciałam inwestować za dużo kasy, a po drugie nie wiem czy dałabym sobie radę z dużą ilością ;-). Mam nadzieję, że się temat rozwinie :tak:. Ale jak będę się wybierać do hurtowni (jak mi zejdzie to co mam), to dam znać. Zawsze mogę kupić coś ekstra :-).

Mam trochę Tommee Tippee i bodziaki Kolorino. I jeszcze rajstopy Kolorino.
W razie czego zapraszam: Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
(nie ma to jak darmowa reklama ;-))

jeśli nie masz nic przeciwko to się wymądrzę :zawstydzona/y:
Ale najpierw GRATULUJĘ startu !
Buleberry - jeśli o mnie chodzi to sporo a nawet bardzo dużo rzeczy kupuję na allegro ale w przypadku ubranek omijam aukcje, na których jest tylko rozmiar ubranka a nie ma dokładnych wymiarów. Sama wiesz, że ubranka mają strasznie nieprecyzyjną rozmiarówkę. Mój mały nosi aktualnie ubranka w rozpiętości od 68 do 86 cm. Dlatego jak kupuję to wymiary są tak BARDZO WAŻNE!

Buleberry - jeśli o mnie chodzi to sporo a nawet bardzo dużo rzeczy kupuję na allegro ale w przypadku ubranek omijam aukcje, na których jest tylko rozmiar ubranka a nie ma dokładnych wymiarów.
Dobrze wiedzieć :tak:. Chociaż nie obiecuję, że pomierzę, bo musiałabym najpierw rozpakować z woreczków 27 ubranek :-D. Bo nie wiem czy można założyć, że wszystkie wzory są identyczne pod względem wymiarów...

Ja kupuję wg rozmiaru, na ogół trochę na wyrost. Np. teraz kupuję 86, bo wiem że na pewno nie będzie za małe. Z resztą czasem kupuję ciuszki w Tesco, a tam są popakowane w zbiorcze opakowania i też nie da się zmierzyć.

reklama
u nas nocki to tez porazka.

Mam dziewczyny do Was pytanie, czy można partnera zaobrączkować na lewą rękę < mój luby nie moze załozyć obrączki na prawą rękę, bo wyszła mu wstretna kurzajka>:szok::angry:
i z innej beczki - czy Wasze dzieciaczki pokazują swoje niezadowolenie szczypiąc, gryząc , ciągnąc za włosy?
U nas coraz częściej się to zdarza, szczegolnie kiedy ubieram mała, nie wiem kompletne jak mam reagować.
Jak narazie chwytam ja za rączki i mówię, żeby tak nie robiła, bo mamusie to boli < rada superniani >, ale ona przeciez jeszcze nie rozumie tego....

Do góry