reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blueberry GRATULACJE!!!!
ja podobnie jak Fredzik patrze na rozmiary, chyba że kupuje takiej marki która znam typu h&m i wiem że będą mieli zawyżona rozmiarówkę, ale dam znać moim kumpelom, że masz taki sklepik.....i trzymam kciuki żeby się rozwijał szybciutko!!!!
jak czytam o waszych cycuszkowych przebojach to z jednej strony się ciesze że nie karmiłam....kurcze jakbym teraz miała "walczyć" z Wiką która nie chce innego mleka to nie wiem czy bym dała radę....ale z drugiej strony to zawsze zdrowsze mleko.
lece sie szykowac do pracy, miłego dnia wam życzę

reklama
Dzień dobry :-). Właśnie szukam w necie rozmiarówki Kolorino. Jak znajdę, to uzupełnię :tak:.

A poza tym jak zwykle - nocka przerywana, ale w sumie nienajgorsza.

Bernadettko, nie wiem czy można. A nie da się usunąć tej kurzajki? :-) A to ma być ślub kościelny, czy cywilny? Jak cywilny, to myślę, że można ;-)

hejka
nocka koszmarna :szok:
praktycznie co godzine pobudka z placzem...posmarowalam 2 razy dziasla zelem i jakos spala, ale nie wiem czy to przyczyna...nic nie wiem zreszta :dry:

a wczoraj mloda wylala na siebie farbe do malowania scian :baffled:

uwaga moje dziecko jeszcze śpi!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
w nocy rewelacja pobudka na butle była o 6:40:tak:
w ogóle to Witam:tak:

Witam :tak:
U nas nocka w miarę spokojna, tylko wstaję 1-2 razy żeby przykryć Madzię i pomóc jej się normalnie położyć bo tak się jakoś powygina, że w końcu jej niewygodnie a sama nie daje rady "poprawić się" :-):baffled:

Agutek no nieźle. Moja zdążyła kiedyś wysypać na siebie puder bo mamy w takiej większej torebce. :tak: Raz dałam jej budyń do zabawy też rozgryzła torebkę i wysypała na siebie. Ściągałam z niej odkurzaczem :tak: i to jej się akurat podobało.

z tymi wymiarami faktycznie racja - ostatnio kupilam body, ktore mialo byc na zapas, a jest na styk i za chwile bede musiala je odlozyc, bo lewdo zakladam corci :dry:
nie trafiony zakup niestety....inna rozmiarowka :eek:

Witam się,

usypiałam własnie Piotrusia bitą godzinę:szok::no:, od kiedy nauczył się wstawać, robi to z prędkościa światła:szok:, (a ja się już zaczynałam martwić), po 50-tym razie, zaczał przymykac oczy i wtedy wyskoczyła nam kupka:baffled:, no i mi się znowu rozbudził:-D, ale przed chwilką padł, mam 2h dla siebie:tak::tak::tak:,tzn moge sie brac za prasowanie:-D:-D:-D

beradettko, a z tym, że takie maluchy jeszcze nie rozumią, to nie jest tak do konca prawda;-), ja Piotrka nauczyłam, że nie wolno dotykac moich okularów, za każdym razem mówiłam mu nie wolno i teraz juz go nie interesują:tak::happy2:,
a mój tez sie złości przy przebieraniu, widzę to po jego minie, bo potrafi nawet zmarszczyc czoło:szok::baffled:, ale staram sie go wtedy rozsmieszyć i mięknie;-)

blueberry, a fredzik ma racje teraz przydałyby sie bodziaki z krótkim rekawem:tak:,

a co do rozmiarów, to się nigdy nie trafi, po prostu trzeba brać na wyrost, albo mierzyć:blink:

blueberry, a fredzik ma racje teraz przydałyby sie bodziaki z krótkim rekawem:tak:,

a co do rozmiarów, to się nigdy nie trafi, po prostu trzeba brać na wyrost, albo mierzyć:blink:
Heh... A ja specjalnie wybierałam z długim, bo mi się wydawało że z krótkim są mniej praktyczne :-). Pamiętam, że w zeszłym roku body z krótkim rękawem tylko w największe upały się przydawało.

Heh... A ja specjalnie wybierałam z długim, bo mi się wydawało że z krótkim są mniej praktyczne :-). Pamiętam, że w zeszłym roku body z krótkim rękawem tylko w największe upały się przydawało.

Blueberry, ja cały czas zakładam krótki rękaw pod bluzeczki, długi tylko pod koszule i czasmi na noc pod piżamkę, bo sie odkrywa:tak:

reklama
Do góry