reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

a co tu taka cisza??romantyczne kolacyjki trawją;-);-);-);-)aaa co tam w końcu walentynki sa raz w roku, chociaz co poniektórzy mają je częsciej;-)

reklama
a to ty chcesz blizniaki? :-)
Chciałam i nadal mi się marzą. Sama jestem z bliźniąt, więc szanse mam ;-) kiedyś śniło mi się, że miałam bliźnięta - dwóch chłopców. Jak byłam u wróżki to powiedziała, że będę miała bliźnięta. APomijam, że nic sie nie sprawdziła z tego co mówiła :-D:-D:-D

a ja tez sie dzis czekoladkami objadam :-p

widze ,ze dziewczyny pewnie wieczorki milo spedzaja :tak: ......a ja sama moj w pracy :-(ale odbijemy sobie ;-)

a ja tez sie dzis czekoladkami objadam :-p

widze ,ze dziewczyny pewnie wieczorki milo spedzaja :tak: ......a ja sama moj w pracy :-(ale odbijemy sobie ;-)
Aga mojego też nie ma, więc jesteśmy bezpieczne :-D A ciekawe czy nasze koleżanki z bb nie zostaną listopadówkami 2008 :-D:-D

Witajcie :-)

Też się na listopad nie piszę :-p:-D

Ale dziś mamy pogodę.. Przed chwilą była zamieć śnieżna :szok: A teraz biało, ale słoneczko świeci :tak: Tylko zimno jak diabli..

Dobrze, że dziś piątek :-)

Miłego dnia dziewczyny :-)

piątek i zaraz weekend......nareszcie....a u mnie zimno straszliwie, niby słońce świeci ale zimno jest.....moje dziecie w nocy sie budziło po smoka 2 razy wiec jestem troche niedospana, chyba jakis zabek sie pojawi.....uciekam do pracki a Wam miłego dzionka życze

p.s. ja też się nie piszę na listopad

Witam:tak:
o nie ja też się nie piszę na listopad:no:

moja drugą noc śpi bez butelki:happy: oby już tak było:tak:

ja zaczynam weekend w czwartek po 20 jak wychodzę z pracy:-D

muszę się pochwalić że zamówiłam nowy aparat foto:tak: dzisiaj kurier go przywiezie już nie mogę się do czekać:sorry:na reszcie będę mogła robić fotki seryjne:-) moja stara cyfrówka idzie w odstwakę:-p

reklama
Cześć laseczki:-)

U Nas też śnieżnie(mm sniegu), ale zapewne zanim zdązymy wyjść z domu wszystko się rozpuści.

Roksi pochwal się jeszcze jaki aparat kupiłaś :tak:

Do góry