reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

ja tez byłam w ustroniu w tamtym roku i w tym tez jedziemy, polecam wszystkim bo miejscowość jest typowo rodzinna i dla osób starszych, cisza i w miare tanio.
ja po pracusi, zmarnieta, bo u nas śnieg, zimne wiatrzysko, okropnie jest.....

reklama
jol :ninja2:

Fredzik ale super ciuszki :-) ja musze na wiosne malej kurtke kupic, jakas bluze, sweterek....bluzeczek jakis wyjsciowych troche...och bedzie wydatkow :szok: moze na roczek cos dostanie? :-D

jesli chodzi o Ustronie Morskie to jezdzilam tam jako dziecko wiele lat rok w rok...jak dla mnie nudne z deka ;-) tzn. jezeli ktos pobyt nad morzem wiaze tylko z lezeniem na plazy i wyjsciem raz kiedys na miasto to ok, ale jesli chce sie wiecej atrakcji to moze umrzec tam z nudow :-D my z mezem 6 lat temu pojechalismy tam na weekend pod namiot i drugiego dnia nie wiedzielismy co ze soba zrobic :-D

kiedy tam jezdzilam nie bylo jednak jeszcze tego osrodka, wnioskuje wiec, ze sporo sie tam zmienilo, moze jest ciekawej teraz? :sorry:

no i najwazniejszea informacja - w Ustroniu Morskim sa zimne prady przez co trafienie na okres, ze w morzu bedzie ciepla woda graniczy niestety z cudem :-( tyle lat co tam jezdzilam to ciagle lodowata woda byla:eek: naprawde rzadko byla fajna (a mam porownanie z Sopotem na przyklad, tam byla jak zupa, cieplutka, daleko mozna bylo wejsc). Do tego bardzo czesto prady tam sa takie ze nanosza kamienie na dno, wiec zeby wejsc do wody i dostac sie do piaszczystego pasma dna trzeba bylo przechodzic np przez 5 metrow kamlotow - nogi mozna bylo strasznie poskrecac:dry:

takze ja osobiscie srednio nastawiona do Ustronia Morskiego jestem, choc mam wiele milych wspomnien z nim zwiazanych ;-)

ja wlasnie wstalam z drzemki...tak mnie po pracy zmoglo, tak sie zmeczona czulam, ze szok...mala w lozeczku tez padla razem ze mna :tak:
a dzis wieczorem ide na imprezke - kolezanka robi babska imprezke - tatus zostaje w domu, postanowilam isc na troszke :-p

Agutek to miłej zabawy Ci życzę.....
ja jutro baluje, przychodzą do nas znajomi a Wiktorię zabieraja dziadkowie na noc, więc trochę pobalujemy

hejka!

dementuję plotki o jakimś romantycznym wieczorze we dwoje:crazy:mąż był w pracy do 19, a stolik mieliśmy na 17:wściekła/y:
listopadówką więc nie będę i dobrze mi z tym:-p

fredzik - ja też sporo kupuję ciuszków przez allegro, można trafic na takie unikatowe:tak:

agutek - to przyejmne wydatki przed Wami:-)u nas na wiosnę było w szafie pusto ale już jest pełno:-Dpochodziłam trochę po szmateksach, allegro i od babci dostała dwa komplety: spodenki, bluza i kamizelka/bezrękawnik, babcia jeszcze nie skończyła:-Dtakże źle nie jest;-)

balujcie kobietki (agutek i kasia jutro), dla mnie największą rozrywką by było gdyby udało mi się spokojnie pogadać z m:baffled:

oj ale tu puchy........
Wiką zajmuje się dzisiaj tatus a mamusia może posiedzieć spokojnie na neciku.....
madzkim naprawde czasami brakuje czasu żeby z własnym m pogadać.....przykro.....

oj ale tu puchy........
Wiką zajmuje się dzisiaj tatus a mamusia może posiedzieć spokojnie na neciku.....
madzkim naprawde czasami brakuje czasu żeby z własnym m pogadać.....przykro.....

może nie tyle czasu co ochoty, cierpliwości, echhh:-(

blueberry ma od marca zacząć, liczę na dobre ceny po potrzebuję smoczków;-)

a mi z M najlepiej rozmawia sie przez telefon:-p, dzwoni do mnie w ciagu dnia kilka razy i wtedy wszystkie sprawy obgadujemy:-D, bo wieczorem nie ma czasu:no:, obiadek, kapiel Piotrusia, prysznic i jest prawie 9-ta, ok. 10-tej idziemy spac:tak:

więc teraz równiez zycze Panią spokojnej nocy;-)

oj faktycznie tu pusto dzis :-( a ja chcialam wieczor na bb spedzic :sorry:

Fredzik ladne ciuszki :tak:

Dobranoc ;-)

reklama
Do góry