reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
tak sie zadna nie pisze, a zobaczymy ktora zaraz nam oznajmi jakas niespodziewana nowine :-D

u nas rano przymrozilo, ale nie jakos mocno, za to przecudnie swieci sloneczko :-)

moja malunia znow jesc nie chce :-( kaszka blee :-(nic nie tknie :no:wiec dalam jej pare chrupek i wcina :baffled: ja juz niewiem co mam jej dawac na kolacje i sniadania :no::-(

Witam prawie południowo:-D

a chwalę się:-p Panasonic Lumix fz18:tak:
:tak:

Mój M czai się na cos takiego, albo podobnego, nie znam sie na takim sprzęcie, na pewno Pansonc Lumix, tylko te parametry:-D,
na razie mam taki pozyczony od brata i trzaskam małemu zdjecia:tak:, troszke juz widziałyscie, myslę że są juz lepszej jakości, ale musze rozszyfrowac instrukcje, on ma tyle mozliwości:szok:

rano sprzatałam kanarkowi, zeszło mi dwa razy dłużej, bo Piotrus pomagał:eek:

wieczorek sie udał:tak: (dostałam nowy perfum Davidoffa Echo i bukiet tulipanów), ale listopadówką, to ja na razie nie chce być:-p

u na tez pieknie, słońce swieci, ale chyba mroźno:-)

Dzień dobry :tak:
U nas od rana słońce ale też zimno i mroźny wiatr. Spacerek tylko przez godzinkę bo znalazłam zaciszne miejsce na słońcu.
Dziecko mam już nieźle rozregulowane przez te wyjazdy. Spać wcale w dzień nie chce. Dobrze, że przynajmniej w nocy jest spokój.

Dzień doberek:tak:
U nas mroźno, śniegu brak a i słonko już zaszło. Ale jak byliśmy na spacerku to świeciło a wietrzysko zimne okropnie. Pospacerowaliśmy 1,5 godz :szok: bo siostra wyciągnęła mnie na pocztę, żeby wysłać paczuszkę z ubrankami dla Zosi.
W załączniku, rzeczy ,które wybrałam dla Szymka na prezent na roczek. Na ten sweterek choruję od dawna, a konkretnie od kiedy zobaczyłam w nim chłopca na spacerze:-p
Pytałyście o sprawdzone miejsca nad morzem. Na innym wątku dziewczyny polecają to miejsce: Ustronie Morskie - wczasy, noclegi, domki nad morzem - Ustronie Morskie - domki, wczasy, noclegi
Nie byłam, nie wiem, tylko przekazuję :-)

Wczoraj byłam u fryzjera i zaszalałam (fotka na zamkniętym);-)

Załączniki

• sweterek snoopy.jpg
    sweterek snoopy.jpg
    107 KB · Wyświetleń: 19
  • czpka snoopy.jpg
    czpka snoopy.jpg
    95,2 KB · Wyświetleń: 20
  • apaszka snoopy.jpg
    apaszka snoopy.jpg
    63,8 KB · Wyświetleń: 19
reklama
Do góry