reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

No ale ja płacę też za ciepłą wodę. Nie mamy piecyka do grzania wody, tylko od razu z elekrociepłowni przylatuje ciepła :-). Na pewno jakbyśmy mieli boiler elektryczny do wody, to byśmy płacili dużo więcej za prąd, ale za to nie płacilibyśmy za ciepłą wodę oddzielnie. Pewnie wyszloby na to samo w ogólnym rozrachunku :tak:.

No ale ogólnie to utrzymanie domu pewnie więcej kosztuje niż mieszkania. Ale też masz większą powierzchnię :-).

no teraz mieszkamy na jakiś 80 metrach ale już mamy materialy na końćzenie góry i będzie około 160:szok:(kto to będzie sprzątał:crazy:)

fredzik - pochwal się co wyszukałaś dla synusia;-)
a butki dla Toli w dalszym ciągu bardziej na ozdobę niż do prawdziwego chodzenia;-)

reklama
Ja sie witam po południu bo my znowu na wyjeździe u teściów.
Dziecko spało mi tylko 15 minut w samochodzie i ani mysli o dalszej drzemce a jest zmęczona. Trudno, poczeka do wieczora.

Jak obcinacie dzieciaczkom pazurki? U nas ostatnio katastrofa:eek:, nie daje rączki, wyrywa się:baffled:, nie mam pomysłów:-(

:szok:

U mnie z obcięciem paznokci też problem ale staram się ją jakoś zagadywać i udawać, że się tak bawimy ale i tak wszystkich na raz nie da sie obciąć.

Pisałam wam, że wygrałam konkurs (a raczej córcia, drugi raz), no i dziś był kurier. No więc :-) córcia dostała Krem na każdą pogodę, Spray do noska, Mleczko nawilżające, Krem przeciw odparzeniom, żel do mycia ciała i włosów, chusteczki+pudełko. Wszystko bardzo ładnie pachnie. A co najwazniejsze jest za darmo;-):-D:-D A tak w ogóle to zapakowane wszystko w ładna torebkę i... wygląda jak wyprawka. Aż mi się zamarzyło malutkie dzieciątko...

witam sie po pracy kobity :-)
dostalam od meza czekoladki i sie nimi bezwstydnie obzeram :sorry:
dziecko spi....a mi sie nic nie chce :dry:

ewo to na co czekasz? :-p

ja tez sie witam po pracy....
w domku czekała na mnie róża i jeszcze mam mieć jakąś słodką niespodzianke wiec jeszcze godzinka i pewnie też sie bede zajadać czekoladkami.....
kurcze ewa bliźniaki ci się marzą???????no nieźle
ja poczekam i jeszcze jedno dzieciątko i na tym koniec

reklama
U mnie w rodzinie też są bliźniaczki, siostra cioteczna ma więc i ja się zastanawiałam czy mi nie wypadną. Ona jest zadowolona bo za jednym razem odchowa ale więcej już
nie chce :tak:

Do góry