ewa0381
Fanka BB :)
Hej :-)
Buziaki dla 11miesieczniakow
i przyjemnosci w dniu sw walentego ;-) wam zycze ;-)
My tez się przyłączamy do zyczeń.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej :-)
Buziaki dla 11miesieczniakow
i przyjemnosci w dniu sw walentego ;-) wam zycze ;-)
mówił że są z tej samej półki co Bartek troszkę tańsze bo mniej znane:-)Witam!roksi - a ten pa mówił coś o jakości tych butków?
ja dostałam 270zł mało zawału nie dostałam aż boje sie następnegono nieźle 291 zł, ale podrożał skubany
na walentynki od narzeczonego
no nieźle 291 zł, ale podrożał skubany
mówił że są z tej samej półki co Bartek troszkę tańsze bo mniej znane:-)
ja dostałam 270zł mało zawału nie dostałam aż boje sie następnego
nie no standard pralka, zmywarka, komp, tv........ w mniejszym mieszkaniu płaciłam 180zł maxymalnie i wszystkie sprzęty takie same miałam teraz mamy większe mieszkanko i jedyny nowy sprzęt to laptop i wanna z hydro ale używamy rzadko w sumie raz w tygodniu tak 10 minut ale ona nie zużywa dużo energiio matko ale wy cos w domu macie na prad takiego wiekszego (np. kuchenke), ze takie rachunki wam przychodza? kurde ja sie zalamuje swoimi rachunkami a sa o polowe nizsze
nie na standard pralka, zmywarka, komp, tv........ w mniejszym mieszkaniu płaciłam 180zł maxymalnie i wszystkie sprzęty takie same miałam teraz mamy większe mieszkanko i jedyny nowy sprzęt to laptop i wanna z hydro ale używamy rzadko w sumie raz w tygodniu tak 10 minut ale ona nie zużywa dużo energii
nie to ze myjemy się raz w tygodniu tylko częściej bierzemy prysznic
acha wszystkie żarówki mam energo oszczędne i staramy się wyłączać zbędne oświetlenie
Sadzam na kolanach, włączam TV, zagaduję. Czasem działa, a czasem nie :-). Jak nie działa, to daję spokój i próbuję później. Staram się to robić zaraz po spaniu, wtedy jest grzeczniejszy.Jak obcinacie dzieciaczkom pazurki? U nas ostatnio katastrofa, nie daje rączki, wyrywa się, nie mam pomysłów:-(