madzikm
Mamy lutowe'07
a wlasnie ze mierzylam
cora popatrzyla sie tylko co ja robie jej przy nogach
i wytłumaczyłaś jej, że cioca madzik taka ciekawska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a wlasnie ze mierzylam
cora popatrzyla sie tylko co ja robie jej przy nogach
Właśnie zmykłambluebery - zmykaj do domu!
11 cm to chyba 18-stka. Nie jest tak źle, coś na pewno znajdziesz :-).mowisz i masz - w rajstopce okolo 11cm
najmniejszy rozmiar Bartka ma 12,7cm
madzim, ja też jestem daleka od oszczędzania na dziecku ale nie mam zamiaru przepłacać tylko za nazwę i za to, że akurat ta firma się wylansowała. Nie mówię, że nigdy nie kupię butów tej firmy, jeśli akurat bartka będą najlepsze z tych, które będę miała o wyboru to je kupię. Uspokoiła mnie rozmowa z tą znajomą, która zna się na butach (pisałam wczoraj) i wiem, że wybraliśmy dobre butki. Poza tym bartki mają atesty nie na wszystkie modele niestety.fredzik - a ja po przeczytaniu tego linka już sama nie wiem...chciałabym kupić dwie pary, ale nie BARTKI bo bym z torbami poszła, z drugiej strony kac moralny , że oszczędzam na dziecku, że też działa na mnie komercha..
bluebery, nie widze na stronie Bartka tej info outlet o przecenach, pomożesz?
U nas w sklepie bartka były tylko takie na maksa zabudowane (takie jak zimowe tylko bez futerka)a te bez II to są też z promocji czy to zwykła cena? nie ma tu nic o wadach. Chyba opłaca się w sklepie wyczaić rozmiar a zamówić tutaj
ja na pewno widzę rozmazany obraz i jakby za mgłąAle z tą piłką do rugby to jakaś ściema. Nie wydaje mi się, żebym widziała zniekształcone kształty (masło maślane ;-)).
Właśnie zmykłam
11 cm to chyba 18-stka. Nie jest tak źle, coś na pewno znajdziesz :-).
Ja zmykam na aerobik, dziecię padło dzisiaj pręciutko :-) Chyba autospacerek (tłumaczę: na własnych nóżkach) go tak wykończył :-)
:-) pracuję w domu ale aktualnie troszkę mniej niż dotychczas :-) Czas mam wieczorami i przyznam, że chyba za dużo na siebie wzięłam bo czasem padam na pyskkurs, aerobik...ty pracujesz?? i masz jeszcze na to czas??
Pisałas kiedyś, że pracowałaś w banku. To znaczy, że teraz jesteś na urlopie wychowawczym?:-) pracuję w domu ale aktualnie troszkę mniej niż dotychczas :-) Czas mam wieczorami i przyznam, że chyba za dużo na siebie wzięłam bo czasem padam na pysk
tak , czuję się "osaczona" ;-):-)Pisałas kiedyś, że pracowałaś w banku. To znaczy, że teraz jesteś na urlopie wychowawczym?