reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witajcie Gaduły :-D

Wystarczy dzień nieczytania BB i żeby być na bieżąco to trzeba się cofnąć dobrych parę stron żeby wiedzieć o czym rozmawiacie :tak:

Widzę, że na topie buty i perfumy :-).

Jeśli chodiz o buty to chcieliśmy skorzystać z bartkowych wyprzedaży i kupić jakies buty Mateuszowi ale skończyło się na kapciach z Befado bo do butów Bartka ciężko było wcisnąć tę "kluskę" Młodego. Ma wysokie podbicie i możemy mieć kurcze problem. Poza tym on na razie chodzi głownie w kojcu czy przy meblach więc możę łazić w skarpetach.

Kiedyś widziałam fajne buty z Coccodrillo ale tylko w necie bo w sklepach Cocodrillo były tylko tenisówki. Nie wiem jakie są "na żywo" ale wyglądają nieźle choć bez mierzenia nie kupię.

Niebieskie Migda�y - sklep internetowy z odzie�� dzieci�c�, obuwiem dzieci�cym, zabawkami, zabawki, sklep z zabawkami, kosmetyki dla dzieci, kosmetyki dzieci�ce, odzie� dzieci�ca, odzie� dzieci�ca i niemowl�ca, ubrania dzieci�ce, ubranka dzieci�ce, o

Co do perfum, a właściwie wód toaletowych bo perfum nigdy nie miałam, to swego czasu "kolekcjonowałam" różne zapachy i używałam ich w zależności od humoru, dnia, ubrania itp. Zazwyczaj jak mi się kończyły to przestawałam ich używać bo żal mi się było rozstawać . W Polsce też nigdy żadnych nie kupiłam (bo za drogo) a znajomi kupowali mi w strefach wolnocłowych. Teraz mam chyba z 8 róznych, w różnym stanie zużycia. Pamiętam, ze pierwszą "prawdziwą" wodę toaletową dostałam kilkanaście lat temu, jeszcze od nie-męża, który na studiach pojechał na jakąś "wymianę" do Niemiec i tam się bidok wykosztował w Douglasie. Dostałam wtedy Dune Diora tak ładnie zapakowane, że aż mi było żal rozpakowywać :-) (teraz ten zapach jest jakiś taki zbyt duszący i chyba bym go nie używała).

Dość oryginalny wg mnie był Issey Miyake w opakowaniu w formie kuli, już nie pamiętam jego nazwy ale zapach kojarzył mi się z ostrą papryczką :).

fredzik - a ja po przeczytaniu tego linka już sama nie wiem...chciałabym kupić dwie pary, ale nie BARTKI bo bym z torbami poszła, z drugiej strony kac moralny , że oszczędzam na dziecku:sorry:, że też działa na mnie komercha..
bluebery, nie widze na stronie Bartka tej info outlet o przecenach, pomożesz?
madzim, ja też jestem daleka od oszczędzania na dziecku ale nie mam zamiaru przepłacać tylko za nazwę i za to, że akurat ta firma się wylansowała. Nie mówię, że nigdy nie kupię butów tej firmy, jeśli akurat bartka będą najlepsze z tych, które będę miała o wyboru to je kupię. Uspokoiła mnie rozmowa z tą znajomą, która zna się na butach (pisałam wczoraj) i wiem, że wybraliśmy dobre butki. Poza tym bartki mają atesty nie na wszystkie modele niestety.
madzim, co do znaku zdrowej stopy - nie każdy ortopeda każe kupować buty z wyprofilowaną wkłądką 9coraz częściej mówią, że to nie ma sensu bo są różne rodzaje płaskostopia: podłużne, poprzeczne itd. a wkładka jest wyprofilowana w jeden sposób więc... sama widzisz .... trudny temat:eek:
a te bez II to są też z promocji czy to zwykła cena? nie ma tu nic o wadach. Chyba opłaca się w sklepie wyczaić rozmiar a zamówić tutaj:tak:
U nas w sklepie bartka były tylko takie na maksa zabudowane (takie jak zimowe tylko bez futerka)
Ale z tą piłką do rugby to jakaś ściema. Nie wydaje mi się, żebym widziała zniekształcone kształty (masło maślane ;-)).
ja na pewno widzę rozmazany obraz i jakby za mgłą

Ja zmykam na aerobik, dziecię padło dzisiaj pręciutko :-) Chyba autospacerek (tłumaczę: na własnych nóżkach) go tak wykończył :-)

:-) pracuję w domu ale aktualnie troszkę mniej niż dotychczas :-) Czas mam wieczorami i przyznam, że chyba za dużo na siebie wzięłam bo czasem padam na pysk :confused2:
Pisałas kiedyś, że pracowałaś w banku. To znaczy, że teraz jesteś na urlopie wychowawczym?

reklama
Do góry