reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dzien dobry paniom :-)

11 cm to chyba 18-stka. Nie jest tak źle, coś na pewno znajdziesz :-).

no wlasnie musze sie przejsc, bo od ostatniego razu (jakies 3 miesiace temu) to moze troche jej ta noga urosla? nie wiem ile wtedy cm miala...moze akurat cos znajde dla niej, oby :sorry: teraz jezdzi w wozku w takich niemowlecych papuciach, ale juz robia sie jej za male :baffled: a pewnie tez niebawem ruszy, wiec cos tam na te nogi powinna juz miec ;-)

reklama
a ja sie witam w walentynkowy poranek
jestem jakas niewyspana bo wstałam o 6:30 przez mojego m, bo on do pracy wiec cały dom na nogach, trudno jakoś przeżyje
moja Wiktoria uwielbia Feela, tańczy przy każdej ich piosence.........
zmykam się szykowac a Wamzyczę udanego dnia i dużo buziaków od Waszych M

Witajcie kochane marcowki:-)

Chyba trzeba mieć 2 pary: takie zabudowane i drugie sandałki.
my mamy juz adidaski nike więc pełne butki są:tak: drugi dokupię takie półbuty z Bartka:tak: a sandałki na lato to jeszcze nie wiem czy Bartek:baffled: w sumie na okres wiosna-lato 3 pary dla dziecka chyba wystarczą:confused:

coś nie umiem dac linka:baffled:, chodzi mi o Buty DAWID, też mają znak zdrowej stopy i są śliczniutkie
buty Dawid są robione przez brata czy syna bo nie pamiętam co ma Bartka:tak: tak mi sprzedawca mówił w sklepie:tak:

a ja sie witam w walentynkowy poranek
jestem jakas niewyspana bo wstałam o 6:30 przez mojego m, bo on do pracy wiec cały dom na nogach, trudno jakoś przeżyje
moja Wiktoria uwielbia Feela, tańczy przy każdej ich piosence.........
zmykam się szykowac a Wamzyczę udanego dnia i dużo buziaków od Waszych M
Feel jest fajny:tak: u mnie na topie jest piosenka Jak anioła głos:-)

Buziaki dla Gwiazdełki!!!! nie mogę powiększyć bo edytuje ale chyba widać

Dzień dobry :-). W nocy Karolek obudził się o 2:00. Dałam pić - nie pomogło, zmieniłam pieluchę - nie pomogło, dałam flachę - pomogło, zasnął. A na kolację zjadł 200 ml gęstej kaszki :baffled:.
i już przy kompie?? teraz zmykaj do Karolka!:-D
Już spał :-D

Feel jest fajny:tak: u mnie na topie jest piosenka Jak anioła głos:-)
A ja nie kojarzę :zawstydzona/y:

moja na noc tylko 90ml wypila, a potem dobila reszte do 200ml...cos jej apetyt znowu zniknal:dry:
ma jakies takie fazy na jedzenie i nie jedzenie i tak na zmiane :-p

dziekujemy za pamiec :-)

reklama
Do góry