Lajla83
Fanka BB :)
tak dopiero chodziła spać po 19 na nocroksi a Natalka jak szla o 12 spac to potem juz dopiero na wieczor?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak dopiero chodziła spać po 19 na nocroksi a Natalka jak szla o 12 spac to potem juz dopiero na wieczor?
Jestem na etapie zakładania konta w banku. Mam już zarejestrowaną działalność, regon i pieczątkę. Jak otworzę konto, to muszę wysłać zgloszenie do US, a potem do ZUSu. W tym tygodniu planuję wybrać dostawców i w ogóle produkty do sprzedaży. Myślę o akcesoriach do karmienia Avent i Tommee Tippee. Może macie jakieś inne pomysły? :-)jak tam postepy w zakladaniu firmy? ruszasz z marcem?
Ja mam o tyle bardziej skomplikowaną sytuację, że pracuję oprócz tego od 9 do 17:30 i muszę się ukrywać z firmą. To znaczy nie wiem czy muszę, ale jakoś tak wolę ;-).blueberry spoko przyzwyczaisz sie do tego tempa, chociaz powiem ci że mnie sie czasami odechciewa. Teraz musieliśmy miec papiery o niezaleganiu z zusu i skarbówki i ta biurokracja to jest jedno wielkie przegiecie. I jak ktos teraz bedzie sie mnie pytał czy zakładać coś swojego to powiem żeby sie zastanowił dwa razy. ale powodzenia życzę!!!!
U nas Karol robi kupkę zawsze jak wstanie. Ale nie jest tak, że zaraz jak się obudzi to lecę go sadzać na nocnik. Z reguły się jeszcze w łóżku wałkujemy, przytulamy, wygłupiamy i dopiera jak się nam znudzi, to go zanoszę do pokoju i sadzam na nocniczek. I zawsze wtedy jest kupa. Oprócz tego wysadzam go po obiedzie i po deserku. Czasem robi kupkę, a czasem nie. Wczoraj tylko rano zrobił.na tym etapie to po prostu trzeba miec duzo szczescia by wstrzelic sie w moment kiedy dziecku zachce sie kupke ;-)
U nas znowu problemy z zasypianiem. Przez kilka dni było ok, a teraz znowu babcia musi usypiać. Przy mnie mały nie uśnie - wstaje, chce na ręce, chce się bawić... Porażka :-(.u nas z drzemkami wszystko sie ostatnio pokopalo, chodzi o coraz to roznych porach spac i w ogole nie wiemy ktorego dnia o ktorej pojdzie
roksi a Natalka jak szla o 12 spac to potem juz dopiero na wieczor?
moje dziecko zrobilo sobie pchacz - krzeslo i jezdzi z nim po pokoju
Witajcie :-)
Wiecie co... mam chcicę na dziecko Ni z tego ni z owego mi się zachciało Pewnie dlatego, że okres się zbliża
Może jednak te staranka będą w tym roku... ;-) Chociaż mąż sceptycznie nastawiony
Miłego wieczorku Wam życzę :-)
Pewnie dlatego, że zbliżają się urodziny Piotrusiowe wielkimi krokami :-) Jeszcze dwa tygodnie tylko Niecałe Przeglądałam zdjęcia, powspominałam.. ;-) Do tego koleżanka urodziła tydzień temu i jak zobaczyłam zdjęcia jej maleńkiego synusia... to jej pozazdrościłamCoz za radykalna zmiana nastawienia
Mnie dzisiaj naszlo na wspomnienia i sobie przegladalam posty z ostatnich dwoch tygodni przed porodem i kilka dni po porodzie Chcialabym znowu kruszynke miec ale na razie musze poczekac