reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Właśnie naprawiliśmy naszego kompa. Wdarł się jakiś wirus i wywalał nam internet ale jest już ok. :tak:
Magda też w końcu usnęła ale dała nam popalić nieźle w dzień. Jeść nie chciała, 2 razy zwróciła, zdrzemnęła się dopiero po 14 i cały czas marudziła. Nie wiem co jej było ale widzę, że u was też dzieciaki mają takie kryzysy :-(

Słońce u nas było super ale ja mojego z domu też nie wyciągnę, jest strasznym domatorem a ja odwrotnie, za długo nie posiedzę.
madzikm życzę wytrwałości w ćwiczeniach. Ja dalej działam w domu, trochę nieregularnie ale jakoś ciągnę a ostatnio to nawet zakwasów dostałam bo wyciągnęłam hantle i chyba przegięłam :baffled:

reklama
ja sie witam z samego ranka
dzisiaj siedze z Wiktoria w domu, ale nie poleniu****emy bo przychodza zaraz robotnicy co bedą nas podłączać do sieci z ciepłą wodą ( bo mamy jeszcze ten piecyk gazowy) wiec czeka nas rozwalanie ścian,wiercenie i takie tam....
moje dziecko znowu nie pośpi przy takich hałasach, dopiero jak wyjde z nia na spacer to może uśnie.
od wczoraj latam po necie i wyszukuje jakieś pyszności na urodzinki Wiktorii i za wiele to nie znalazłam:eek::baffled::baffled::baffled:

Dzień dobry :-).

Dziękujemy za życzonka :tak:.

Karolek tej nocy nie jadł i w dodatku śniadanko było dopiero o 6:30! Oby tak dalej :tak:. Rano wciągnął butlę do dna i chyba miał ochotę na więcej. Ale zanim bym zrobiła drugą porcję, to ochota pewnie by przeszła.

Witam:-)
moja córcia dała mi popalić w nocy:wściekła/y: budziła się i płakała nie wiadomo o co jej chodziło:baffled: jak zabierałam córcie do naszego łóżka to siedziała na nim i gadała:baffled:
oj nie wyspałam się:-(

Gorące buziaki dla Karolka!!!!

Najlepsze życzonka dla Boryska i Karolka!!!
U nas nocka w miarę, chociaż z usypianiem dalej nie jest kolorowo :no:
Nasze dziecko nie może się zatrzymać, coraz częściej wszyscy wspominają o ADHD i już sama nie wiem. W sumie ja jako dziecko byłam bardzo nerwowa i nadpobudliwa :-( tyle, że wtedy nikt nie wiedział co to adhd... Echh, Mały męczy się tylko strasznie.

A z rzeczy miłych to wczoraj nabyliśmy pierwsze butki dla Szymka (w sumie dwie pary). Super są! Mam nadzieję, że są super ale o tym przekonamy się na spacerku, niedługo idziemy podreptać sobie :tak:

reklama
Witam :tak:
Fajnie się obudzić jak słońce za oknem i dziecko przespało całą nockę. Niestety poodkrywała się znowu ale zakładam jej teraz kamizelkę polarkową i nawet jak się odkryje to nie marźnie :tak:
Uciekamy więc na spacerek.

BUZIAKI DLA KAROLKA I BORYSKA:tak: I SPóźNIONE DLA SZYMKA

Do góry