blueberry77
Podwójna Marcówka :)
No, na pewno się cenią i nie chcą psuć rynku. Poza tym niektóre firmy mają taką politykę, że tylko w sklepach firmowych można kupić i nie sprzedadzą nikomu innemu. Trzeba by na wyprzedażach kupować, tylko nie wiem czy chcieliby wystawić w sklepie fakturę .blueberry sporo tego zalatwiania jest w zwiazku z otwarciem firmy
ja osobiscie jestem zawsze zainteresowana akcesoriami do karmienia i ciuszkami firmowymi, ktore niestety sa piekielnie drogie i pewnie nie da rady ich zbyt tanio dostac od dystrybutora nie? w koncu to marka i pewnie sie cenia
Mój też . Byliśmy dzisiaj u znajomych, którzy spodziewają się dzidziusia i im pozazdrościłam :-). A mój mąż wręcz odwrotnie, ciągle mówił, że na początku jest przerąbane i że im nie zazdrości .Chociaż mąż sceptycznie nastawiony
Karolek nam sie wyspindrał dzisiaj na oparcie od kanapy. Kanapa jest skórzana, a on miał gołe nóżki, więc miał dobrą przyczepność. Wdrapał sie i zaglądał za kanapę. Padliśmy ze śmiechu .
A teraz właśnie wyje, bo nie chce spać . A poszedł spać tak wcześnie, bo spał tylko pół godziny po południu w aucie i wyglądał na bardzo zmęczonego. Tarł oczy, awanturował się o byle co...