reklama
A
Agutek
Gość
czesc :-)
jak tam postepy w zakladaniu firmy? ruszasz z marcem?
JMM nie trzeba tergo smarowac, to samo schodzi. Lekarz tylko kazal nam podczas goraczki zbijac temperature i to wszystko.
Natalka zaliczyla pierwszego guza Teraz chyba trzeba sie do nich przyzwyczaic co?
Nocka nie byla najgorsza. Mala troszke sie budzila, ale jakos bylo w miare. Wczoraj wieczorem pojechalam jednak jeszcze do apteki po ten Pulmex Baby i ja nasmarowalam. Po tym wlasnie ladnie zasnela i nosek juz sie jej nie zapychal. Ale od rana dalej gluty leca okropnie. Teraz poszla spac
O rany. Muszę wam powiedzieć, że jestem zmęczona. Praca, opieka nad dzieckiem i jeszcze firma. Z tego zmęczenia mam jakieś spuchnięte dłonie .
jak tam postepy w zakladaniu firmy? ruszasz z marcem?
Biedna Tolcia. My stosowałyśmy jakiś lek w sprayu ale nie działał. Katar sam minął. współczuje nocka będzie pewnie długa...
i biedna Natalka... ale to niestety nie pierwszy i nie ostatni guzioł.
Laurka nie ma już gorączki ale za to ma wysypke. Dziewczny czym posypywałyście taką wysypkę? ja potraktowałam ją mączką ziemniaczaną
JMM nie trzeba tergo smarowac, to samo schodzi. Lekarz tylko kazal nam podczas goraczki zbijac temperature i to wszystko.
Natalka zaliczyla pierwszego guza Teraz chyba trzeba sie do nich przyzwyczaic co?
Nocka nie byla najgorsza. Mala troszke sie budzila, ale jakos bylo w miare. Wczoraj wieczorem pojechalam jednak jeszcze do apteki po ten Pulmex Baby i ja nasmarowalam. Po tym wlasnie ladnie zasnela i nosek juz sie jej nie zapychal. Ale od rana dalej gluty leca okropnie. Teraz poszla spac
ja też się witam ale na chwileczke bo jedziemy do teściów na obiad. Skoro odzyskalismy już autko to trzeba jechać. Jakoś to przezyje chociaz nie ukrywam że mi teściowa na nerwy działa, teściu ok, ale ona to ......
blueberry spoko przyzwyczaisz sie do tego tempa, chociaz powiem ci że mnie sie czasami odechciewa. Teraz musieliśmy miec papiery o niezaleganiu z zusu i skarbówki i ta biurokracja to jest jedno wielkie przegiecie. I jak ktos teraz bedzie sie mnie pytał czy zakładać coś swojego to powiem żeby sie zastanowił dwa razy. ale powodzenia życzę!!!!
leciemy kochane wpadne wieczorkiem- jak przezyje
blueberry spoko przyzwyczaisz sie do tego tempa, chociaz powiem ci że mnie sie czasami odechciewa. Teraz musieliśmy miec papiery o niezaleganiu z zusu i skarbówki i ta biurokracja to jest jedno wielkie przegiecie. I jak ktos teraz bedzie sie mnie pytał czy zakładać coś swojego to powiem żeby sie zastanowił dwa razy. ale powodzenia życzę!!!!
leciemy kochane wpadne wieczorkiem- jak przezyje
A
Agutek
Gość
Aaa...zapomnialam napisac :-)
Dzisiaj rano kolo 6 corcia nie zrobila kupki w pieluszke przez sen jak to ma w zwyczaju. Wstalismy wiec wszyscy jakos po 7. No i tak z glupia posadzilam ja na nocnik mimo, ze cora nie wykazywala jakiejs checi na zrobienie czegos. Ale jak ja posadzilam to zaczela stekac i zrobila siusiu i kupke :-)
Ale mielismy radoche
Dzisiaj rano kolo 6 corcia nie zrobila kupki w pieluszke przez sen jak to ma w zwyczaju. Wstalismy wiec wszyscy jakos po 7. No i tak z glupia posadzilam ja na nocnik mimo, ze cora nie wykazywala jakiejs checi na zrobienie czegos. Ale jak ja posadzilam to zaczela stekac i zrobila siusiu i kupke :-)
Ale mielismy radoche
A
Agutek
Gość
roksi pulmex dziala rozgrzewajaco i dodatkowo inhalacyjnie, bo ma intensywny zapach. Na opakowaniu napisane jest, ze ulatwia oddychanie.
Lajla83
Fanka BB :)
moja jeszcze nigdy nie zrobiła kupki do nocnika o siku też ostatnio ciężko się doprosić pewnie w lato ją podszkolę z nocnikowania będzie biegała z gołym puskiem po domuAaa...zapomnialam napisac :-)
Ale mielismy radoche
A
Agutek
Gość
na tym etapie to po prostu trzeba miec duzo szczescia by wstrzelic sie w moment kiedy dziecku zachce sie kupke ;-)
jak juz beda potrafily okreslic slownie, ze chca kupke to bedzie duzo latwiej i sukcesy beda sie mnozyc takze luz roksi
jak juz beda potrafily okreslic slownie, ze chca kupke to bedzie duzo latwiej i sukcesy beda sie mnozyc takze luz roksi
reklama
A
Agutek
Gość
roksi a Natalka jak szla o 12 spac to potem juz dopiero na wieczor?