reklama
A
Agutek
Gość
Kurcze, moje dziecko ma taki katar ze szok...mala nie moze spokojnie spac, ciagle sie budzi z placzem, bo nosek sie jej zapycha :-( mam nadzieje, ze nic wiecej z tego nie bedzie, bo ostatnio po katarze zaczelo sie zapalenie pluc
Z tego co pamietam pare dzieciaczkow mialo chyba ostatnio katar, co im podawalyscie? Ja dalam Nasivin do noska i teraz posmarowalam mascia majerankowa, ale nie wiem czy jest cos jeszcze co mogloby pomoc?
Cos czuje, ze nocke mamy z glowy
Nie musze chyba przypominac, ze niewyspani jestesmy po imprezce
Z tego co pamietam pare dzieciaczkow mialo chyba ostatnio katar, co im podawalyscie? Ja dalam Nasivin do noska i teraz posmarowalam mascia majerankowa, ale nie wiem czy jest cos jeszcze co mogloby pomoc?
Cos czuje, ze nocke mamy z glowy
Nie musze chyba przypominac, ze niewyspani jestesmy po imprezce
debiutantka
Marcówka 2007
Witam wieczorem
Spóźnione życzenia dla 11 miesięcznej Natalki i Zosi !!
Agutek jak Mateusz miał katar to poza psikaniem wodą morską to jeszcze smarowałam mu klatę Pulmex baby (lekarka to kiedyś poleciła) .
Dziecko mi się zmierzłe zrobiło więc chyba czas na kąiel.
Miłego wieczoru!
Spóźnione życzenia dla 11 miesięcznej Natalki i Zosi !!
Agutek jak Mateusz miał katar to poza psikaniem wodą morską to jeszcze smarowałam mu klatę Pulmex baby (lekarka to kiedyś poleciła) .
Dziecko mi się zmierzłe zrobiło więc chyba czas na kąiel.
Miłego wieczoru!
A
Agutek
Gość
wlasnie mi wczoraj o tym mowila kolezanka, ale jeszcze wczoraj nie bylo kataru wiec nie kupilam....a dzisiaj zaluje teraz jest apogoeum i pewnie na noc bardzo sie przydalo i dobrze zrobilo corci :-(
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
O rany. Muszę wam powiedzieć, że jestem zmęczona. Praca, opieka nad dzieckiem i jeszcze firma. Z tego zmęczenia mam jakieś spuchnięte dłonie .
JustineMyMind
Mama Laureńki
Biedna Tolcia. My stosowałyśmy jakiś lek w sprayu ale nie działał. Katar sam minął. współczuje nocka będzie pewnie długa...
i biedna Natalka... ale to niestety nie pierwszy i nie ostatni guzioł.
Laurka nie ma już gorączki ale za to ma wysypke. Dziewczny czym posypywałyście taką wysypkę? ja potraktowałam ją mączką ziemniaczaną
Laurka nie ma już gorączki ale za to ma wysypke. Dziewczny czym posypywałyście taką wysypkę? ja potraktowałam ją mączką ziemniaczaną
ewa0381
Fanka BB :)
JMM ja nie smarowałam niczym wysypki, sama zejdzie.Biedna Tolcia. My stosowałyśmy jakiś lek w sprayu ale nie działał. Katar sam minął. współczuje nocka będzie pewnie długa...
reklama
S
szalona mama
Gość
ja też, zeszła sama a Mały wyglądał jak muchomorJMM ja nie smarowałam niczym wysypki, sama zejdzie.
Dzisiaj nasze dziecię poszło spać o 21.50 - nóżki nie mogły się zatrzymać a oczka same się zamykały i co chwila był lament
blueberry, może odpocznij sobie za wczasu zanim padniesz :-(
Ja też sobie ostatnio sporo na głowę wzięłam i boję się czy podołam (na razie daję radę ale mam momenty zwątpienia...)
Biedna Tolcia, znowu ją coś dopadło ( Zdrówka życzymy. Ja spadam, żeby się nie zarazić, hi hi