reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Kurcze, moje dziecko ma taki katar ze szok...mala nie moze spokojnie spac, ciagle sie budzi z placzem, bo nosek sie jej zapycha :-( mam nadzieje, ze nic wiecej z tego nie bedzie, bo ostatnio po katarze zaczelo sie zapalenie pluc :baffled:

Z tego co pamietam pare dzieciaczkow mialo chyba ostatnio katar, co im podawalyscie? Ja dalam Nasivin do noska i teraz posmarowalam mascia majerankowa, ale nie wiem czy jest cos jeszcze co mogloby pomoc?

Cos czuje, ze nocke mamy z glowy :eek:
Nie musze chyba przypominac, ze niewyspani jestesmy po imprezce :baffled:

Witam wieczorem

Spóźnione życzenia dla 11 miesięcznej Natalki i Zosi :)!!

Agutek jak Mateusz miał katar to poza psikaniem wodą morską to jeszcze smarowałam mu klatę Pulmex baby (lekarka to kiedyś poleciła) .

Dziecko mi się zmierzłe zrobiło więc chyba czas na kąiel.
Miłego wieczoru!

wlasnie mi wczoraj o tym mowila kolezanka, ale jeszcze wczoraj nie bylo kataru wiec nie kupilam....a dzisiaj zaluje :dry: teraz jest apogoeum i pewnie na noc bardzo sie przydalo i dobrze zrobilo corci :-(

Moja córcia nabiła sobie guza:szok: z całym impetem walnęła o ramę od łóżka w naszej sypialni:-( a bawiła się z Tatą w chowanego:sorry:
fotka na zamkniętym

Agutku ja kropilam sola sizjologiczna :tak: i pare kropelek na pieluszke oil basu (czy jakos tak podobnie to sie nazywa ) i przewieszalam przez l0ozeczko zeby wdychala sobie w nocy :tak:

Biedna Tolcia. My stosowałyśmy jakiś lek w sprayu ale nie działał. Katar sam minął. współczuje nocka będzie pewnie długa...
i biedna Natalka...:baffled: ale to niestety nie pierwszy i nie ostatni guzioł:szok:.
Laurka nie ma już gorączki ale za to ma wysypke:crazy:. Dziewczny czym posypywałyście taką wysypkę? ja potraktowałam ją mączką ziemniaczaną :tak:

Biedna Tolcia. My stosowałyśmy jakiś lek w sprayu ale nie działał. Katar sam minął. współczuje nocka będzie pewnie długa...
i biedna Natalka...:baffled: ale to niestety nie pierwszy i nie ostatni guzioł:szok:.
Laurka nie ma już gorączki ale za to ma wysypke:crazy:. Dziewczny czym posypywałyście taką wysypkę? ja potraktowałam ją mączką ziemniaczaną :tak:
JMM ja nie smarowałam niczym wysypki, sama zejdzie.

reklama
JMM ja nie smarowałam niczym wysypki, sama zejdzie.
ja też, zeszła sama a Mały wyglądał jak muchomor :-D

Dzisiaj nasze dziecię poszło spać o 21.50 :szok::szok::szok: - nóżki nie mogły się zatrzymać :no: a oczka same się zamykały i co chwila był lament :no:

blueberry, może odpocznij sobie za wczasu zanim padniesz :-(
Ja też sobie ostatnio sporo na głowę wzięłam i boję się czy podołam (na razie daję radę ale mam momenty zwątpienia...)

Biedna Tolcia, znowu ją coś dopadło :(( Zdrówka życzymy. Ja spadam, żeby się nie zarazić, hi hi

Do góry