reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

dziewczynki powiedzcie mi gdzie zniknęła lista dzidziusiów marcowych??była w rozdwojonych marcówkach a juz jej nie ma??czy ja juz niedowidze??

reklama
aga my tez jeszcze uzywamy smoka ale tylko na noc do spania i na razie nie bedziemy sie oduczac, bo zeby wychodzą a ja nie mam takiej cierpliwości jak roksi żeby słuchac
u na nas nie było tak źle ze smokiem:no: myślałam że ze dwie nicy nie będę spała tylko słuchała płaczków:szok: a tu 2 minutki jęczenia i zasnęła bez problemów:tak: a na prawdę szykowałam się na ostra walkę:happy:
za nocnik powinnam się zabrać:tak: bo jak go kupiłam to córcia robiła siku do nocniczka później zaniedbałam:zawstydzona/y: a teraz jak ją posadzę to nie chce zrobić siku:no:

co do odchudzania to pamiętacie że prowadzę czynną walkę z celulitem:ninja2:
wiec moje urządzenie do masażu jest super:tak: już widzę poprawę może nie jakąś spektakularną ale skóra jest gładsza:tak: dużo pomaga mi mąż bo samej cięzko się z tyłu masować tym bardziej sprzętem który zasysa skóre:tak:

Roksi, poproszę namiary na ten sprzęt :tak::tak::tak: i ile kosztuje?:-(
U nas też mgła i słońce. Szymek jest właśnie karmiony kaszka z gruszkami i jagodami (własnej roboty:)) i idziemy na spacerek. Wiosna. Huuuraaa!!!

A u mnie dalej mgła ale już słońce się przebija. :tak:
Kasia brawo, porządki wiosenne rozpoczęte. :tak: Aż zerknęłam na swoje okna. Też przydało by się je odświeżyć :baffled:

A celulit dalej atakuję tylko szorstką gąbką :tak: i jakimiś kremami.

Witam sie :-)

U nas noc do bani, coś nie mógł spac maluszek budził sie kilka razy i wstał juz na dobre o 7-ej:baffled:,

smoczuś jest u nas dalej na topie, a to chyba przez zęby:no:, bo Piotrek wszystko gryzie, a przy tym sie ślini:szok:, że jest cały mokry i czasami sama mu podaje smoczek, żeby sie tak nie slinił:eek:, a na spacerze, gdy nie ma smoka, to gryzie kombinezon:confused2:, więc żeby mu nie było zimno od śliny, to tez mu wtykam smoka:zawstydzona/y:,

co do odchudzania to Roksi - gratuluje wytrwałości:tak:, a ja sie pochwalę, że robie juz od jakiegoś czasu brzuszki:happy:, nie pisałam wczesniej, bo byłoby mi głupio gdybym zaprzestała, a jednak nie, jestem systematyczna - na razie:-D

Kasia moze zapytamy o listę naszą moderatorkę, bluberry, ktos sie chwalił ostatnio, że troszke sobie pomoderuje:-D:-D:-D:-D:-D

no ewelinka brawo z tymi brzuszkami, ja nie jestem systematyczna wiec nawet nie zaczynam......a troche przydałoby sie porobić.

Kasia moze zapytamy o listę naszą moderatorkę, bluberry, ktos sie chwalił ostatnio, że troszke sobie pomoderuje:-D:-D:-D:-D:-D
To ja, przyznaję się bez bicia :zawstydzona/y:. Chciałam przenieść jakiś wątek pt nowi wśród nas do rozdwojonych marcówek no i posty z tego wątku wskoczyły na początek. Ale lista nie zniknęła, tylko była niżej. A teraz chciałam naprawić i zepsułam jeszcze bardziej. Ałaaa :szok:. Agutek, na pomoc!!! :-D. Ja juz tego na razie nie ruszam ;-).

reklama
Do góry