reklama
Lajla83
Fanka BB :)
u na nas nie było tak źle ze smokiem myślałam że ze dwie nicy nie będę spała tylko słuchała płaczków a tu 2 minutki jęczenia i zasnęła bez problemów a na prawdę szykowałam się na ostra walkęaga my tez jeszcze uzywamy smoka ale tylko na noc do spania i na razie nie bedziemy sie oduczac, bo zeby wychodzą a ja nie mam takiej cierpliwości jak roksi żeby słuchac
za nocnik powinnam się zabrać bo jak go kupiłam to córcia robiła siku do nocniczka później zaniedbałam a teraz jak ją posadzę to nie chce zrobić siku
S
szalona mama
Gość
co do odchudzania to pamiętacie że prowadzę czynną walkę z celulitem
wiec moje urządzenie do masażu jest super już widzę poprawę może nie jakąś spektakularną ale skóra jest gładsza dużo pomaga mi mąż bo samej cięzko się z tyłu masować tym bardziej sprzętem który zasysa skóre
Roksi, poproszę namiary na ten sprzęt i ile kosztuje?:-(
U nas też mgła i słońce. Szymek jest właśnie karmiony kaszka z gruszkami i jagodami (własnej roboty) i idziemy na spacerek. Wiosna. Huuuraaa!!!
Ewelina z Bydgoszczy
Witam sie :-)
U nas noc do bani, coś nie mógł spac maluszek budził sie kilka razy i wstał juz na dobre o 7-ej,
smoczuś jest u nas dalej na topie, a to chyba przez zęby, bo Piotrek wszystko gryzie, a przy tym sie ślini, że jest cały mokry i czasami sama mu podaje smoczek, żeby sie tak nie slinił, a na spacerze, gdy nie ma smoka, to gryzie kombinezon, więc żeby mu nie było zimno od śliny, to tez mu wtykam smoka,
co do odchudzania to Roksi - gratuluje wytrwałości, a ja sie pochwalę, że robie juz od jakiegoś czasu brzuszki, nie pisałam wczesniej, bo byłoby mi głupio gdybym zaprzestała, a jednak nie, jestem systematyczna - na razie
Kasia moze zapytamy o listę naszą moderatorkę, bluberry, ktos sie chwalił ostatnio, że troszke sobie pomoderuje
U nas noc do bani, coś nie mógł spac maluszek budził sie kilka razy i wstał juz na dobre o 7-ej,
smoczuś jest u nas dalej na topie, a to chyba przez zęby, bo Piotrek wszystko gryzie, a przy tym sie ślini, że jest cały mokry i czasami sama mu podaje smoczek, żeby sie tak nie slinił, a na spacerze, gdy nie ma smoka, to gryzie kombinezon, więc żeby mu nie było zimno od śliny, to tez mu wtykam smoka,
co do odchudzania to Roksi - gratuluje wytrwałości, a ja sie pochwalę, że robie juz od jakiegoś czasu brzuszki, nie pisałam wczesniej, bo byłoby mi głupio gdybym zaprzestała, a jednak nie, jestem systematyczna - na razie
Kasia moze zapytamy o listę naszą moderatorkę, bluberry, ktos sie chwalił ostatnio, że troszke sobie pomoderuje
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
To ja, przyznaję się bez bicia . Chciałam przenieść jakiś wątek pt nowi wśród nas do rozdwojonych marcówek no i posty z tego wątku wskoczyły na początek. Ale lista nie zniknęła, tylko była niżej. A teraz chciałam naprawić i zepsułam jeszcze bardziej. Ałaaa . Agutek, na pomoc!!! . Ja juz tego na razie nie ruszam ;-).Kasia moze zapytamy o listę naszą moderatorkę, bluberry, ktos sie chwalił ostatnio, że troszke sobie pomoderuje
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Lista tam jest dalej. Przynajmniej ja ją widzę.blueberry nasz moderatorku oddaj nam liste dzieciaczków
Naprawiłam. Pozostaje jeszcze kwestia przeniesienia pierwszego postu, ale tym zajmę się później
reklama
Ewelina z Bydgoszczy
Bluebrry - tylko nikt nic nie psuje, kto nic nie robi;-), a ty działasz