reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
moje dziecie wreszcie zasnęło, wiec mam chwilke dla bb. M dopiero wrócił z pracy wiec startuje do kuchni robic kolacje. A jutro mam wolne co mi sie strasznie podoba bo sie troche pobycze a później wyjde na spacerek, jedyny ból to ten że mój m zabiera mi laptopa i nie bede mogła popisac na bb.
dobranoc mamusie

ja mialam sie odchudzac i pocwiczyc , a siedze przed kompem z ciasteczkami w czekoladzie i coca-cola :zawstydzona/y::eek: no cuz moze od jutra zaczne :tak::-p:zawstydzona/y:

a okularkow nie nosze ...narazie ;-):-D

dziewczyny ktore z marcowych dzieciaczkow sa jeszcze "dydusiowe"? oprocz mojej Vaneski :laugh2: i kiedy macie zamiar zaczac z tym walczyc??

Roksi rozumiem ,ze u Was sie udalo oduczanie dydusia tak?? a czy Natalka brala go podczas dnia czy tylko do spania??

A z Nestle tylko poradniki, dwa baloniki i mleko Junior waniliowe, które Piotrkowi nie smakowało..

My tylko to dostaliśmy a mleko oddaliśmy mojej siostrzenicy bo Szymek tylko nutramigen :no: Mam nadzieję, że będzie jej smakowało :tak: Może inne przesyłki tez dostaniemy (nasz pan listonosz zdolny chłopak upycha te paczki w skrzynce chyba nogą, a mąż chodzi wyciągać je śrubokrętem :angry:)

uuuu jak pusto:-(
wcale nie, ja jestem :-) i Agutka sie znalazła :tak:

dziewczyny ktore z marcowych dzieciaczkow sa jeszcze "dydusiowe"? oprocz mojej Vaneski :laugh2: i kiedy macie zamiar zaczac z tym walczyc??

Roksi rozumiem ,ze u Was sie udalo oduczanie dydusia tak?? a czy Natalka brala go podczas dnia czy tylko do spania??

My jesteśmy dydusiowi i jakoś na razie nie mam weny żeby Szymka oduczać :zawstydzona/y::-( no ie zęby go ciągle bolą a on używa tylko smoczka do usypiania (głównie w nocy) i czasem jako "zatyczka" na spacerze jak już całkiem nudno jest :baffled:

Witam:tak:

Aguś moja córcia używała smoczka przy zasypianiu:tak: czasami jak była jakas ostrzejsza akcja to dostawała w ciagu dnia:sorry: zawsze zabierałam smoczka jak gdzieś wychodziliśmy:tak: ale ostatnio zauważyłam że coś częściej sama go znajduje w nocy w łóżeczku:angry: oduczanie poszło bez boleśnie:-D

co do odchudzania to pamiętacie że prowadzę czynną walkę z celulitem:ninja2:
wiec moje urządzenie do masażu jest super:tak: już widzę poprawę może nie jakąś spektakularną ale skóra jest gładsza:tak: dużo pomaga mi mąż bo samej cięzko się z tyłu masować tym bardziej sprzętem który zasysa skóre:tak:

Dzień dobry :tak:
Straszna mgła za oknem u nas. Nic prawie nie widać.
Córcia dała nam w miarę pospać :tak: , dostała już mleczko i zaczyna "obchód pokoju" :-D, otwiera szuflady, szafki i wyciąga zawartość. Nie wiem ile razy można jej zakazywać, odciągać na bok, grozić palcem i nic. Robi to z uporem maniaka. :baffled:

?

Ja już może niedługo spróbuję ale na razie jeszcze ciężko by jej było usnąć bez smoka a że czeka nas dłuższa wizyta u teściów w nowym miejscu to tym bardziej czekamy.

My tylko to dostaliśmy a mleko oddaliśmy mojej siostrzenicy bo Szymek tylko nutramigen :no: Mam nadzieję, że będzie jej smakowało :tak: Może inne przesyłki tez dostaniemy (nasz pan listonosz zdolny chłopak upycha te paczki w skrzynce chyba nogą, a mąż chodzi wyciągać je śrubokrętem :angry:)

wcale nie, ja jestem :-) i Agutka sie znalazła :tak:

Fredzik ale się uśmiałam z tego listonosza. Ja niestety pocztę mam daleko od domu i głównie listonosz przynosi przesyłki jak jestem na spacerku i zostawia awizo i trzeba biec na pocztę. Bo chociaż mamy te nowe unijne skrzynki większe to i tak nie zostawiają niektórych przesyłek, chociaż by się zmieściły.

reklama
my tez się witamy
Wiktoria wstała dzisiaj o 7 i juz nie było spatnia, czego skutkiem sa umyte okna i firanki :) z tego akurat sie ciesze,bo nie wiem kiedy bym sie za to wzieła. teraz dziecko buszuje w basenie z zabawkami a ja mam chwile dla siebie

aga my tez jeszcze uzywamy smoka ale tylko na noc do spania i na razie nie bedziemy sie oduczac, bo zeby wychodzą a ja nie mam takiej cierpliwości jak roksi żeby słuchac jakis płaczy na razie, na razie uczymy sie robic na nocnik.
u mnie świeci słonko wiec moze wyciągne mojego m na spacerek po obiadku albo na obiadek?? nie chce mi sie gotować

Do góry