reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam sie w sobotnie popołudnie
u nas wieje. byłyśmy z siostrą dwie godziny na spacerze <zmarzłam że szok>:szok:
Roksi, życze powodzenia i wytrwałości:tak:

reklama
Czesc wam :-)

dziecko wlasnie zjadlo sinlac z owocami i zasnelo, bez jekniecia, od reki :szok: a wcale nie wygladala na spiaca :-D

No to ja cię trochę przebiję. do tych co napisałaś ja jeszcze oglądam The Unit, Jericho i mamy ściągnięty Rome ale nie mam czasu na niego. :tak:

Hehe :-D Rome kiedys maz przyniosl do domu ale cos tam zle napisy byly dograne i w koncu nie obejrzelismy :-)

a ja oglądam Na Wspólnej:sorry2::zawstydzona/y:

Ja widze jeden na 50 odcinkow :-Dogolnie nie ogladam tylko czasem przy okazji jak nic nie ma innego w tv ;-)

roksi my kiedys probowalismy oduczyc smoczka ale nie wyszlo....wiec na razie dalismy spokoj. Powodzenia w walce :-)

roksi powodzonka, i dużo cierpliwości
ja na razie nie bede Wiki katować, bo widzę że ja swedza dziąsełką więc niech sobie pogryzie tego smokala, później bede z tym walczyc.
u nas też było brzydko i pochmurnie, ale ponieważ Wika jedzie jeszcze na antybiotyku to i tak o spacerku nie mogło byc mowy.
dzisiaj mamy błogi dzień lenistwa i tak szczerze mówiąc to bym sobie polezała jeszcze tak z pare dni

moja córka juz w łóżeczku:tak: płacze za smoczkiem:-( ale nie jest to ryk tylko marudzenie:-( zobaczymy ile jeszcze tak popłacze

10 minut płaczu i śpi Natalka bez smocza
zobaczymy jaka będzie noc:sorry2:

a witajcie kobitki, Ja dziś cały dzień na uczleni - masakra, a Amelia z nianią była, tak więc z spacerku wspólnego nici

dobrej zabawy blueberry :blink:

Roksi powodzenia w oduczaniu smoczka ja jakos sobie tego nie wyobrazam :sorry2:

reklama
Agutku widzialam na zamknietym ,ze przelotem byla Twoja fotka ,czy moglabys jeszcze raz wstawic ?? ja Cie jeszcze nie widzialam :-(

Do góry