reklama
Lajla83
Fanka BB :)
Witam:-)
biedna Wikusia:-( Natalce kaszel już przeszedł ale jeszcze katar na szczęście całą noc przespała do 8witam sie weekendowo
ja lezakuje przez caly weekend, mojego m wygonie na zakupy. nocke miałam ciezką, bo wika miała straszny kaszel
ide do niej bo sie obudziła
elahar
mama Madzi
Witam,
U nas nocka spokojna i zaraz wyruszamy do teściów na małą imprezkę. Wałówka znowu się jakaś trafi :-)
Kasia odpoczywaj i niech ci córeczka szybko zdrowieje.
U nas nocka spokojna i zaraz wyruszamy do teściów na małą imprezkę. Wałówka znowu się jakaś trafi :-)
No to ja cię trochę przebiję. do tych co napisałaś ja jeszcze oglądam The Unit, Jericho i mamy ściągnięty Rome ale nie mam czasu na niego.ja to w ogole chyba jakas maniaczka jestem - Prison Break, Lost, w ciazy lezalam na kanapie i pykalam kilka odcinkow dziennie...zyc nie umierac
witam sie weekendowo
ja lezakuje przez caly weekend, mojego m wygonie na zakupy. nocke miałam ciezką, bo wika miała straszny kaszel
ide do niej bo sie obudziła
Kasia odpoczywaj i niech ci córeczka szybko zdrowieje.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Buahaha . A gdzie Klan, M jak Miłość, Na Wspólnej, Samo Życie i Plebania?No to ja cię trochę przebiję. do tych co napisałaś ja jeszcze oglądam The Unit, Jericho i mamy ściągnięty Rome ale nie mam czasu na niego.
elahar
mama Madzi
Buahaha . A gdzie Klan, M jak Miłość, Na Wspólnej, Samo Życie i Plebania?
No tych akurat nie oglądam A tamte to tak wieczorkami, dla relaksu. Ściągnięte na dysk i czekają kolejne odcinki :-)
Lajla83
a ja oglądam Na WspólnejBuahaha . A gdzie Klan, M jak Miłość, Na Wspólnej, Samo Życie i Plebania?
blueberry77
Ja teża ja oglądam Na Wspólnej
Ewelina z Bydgoszczy
Witam sie wietrznie, to już sie robi nudne, co weekend to wieje, a chcielismy sie wybrac razem na spacerek:-(,
Kasiu, buziaczki Piotrusia nie pomogły Wiktorii?
No to jeszcze razbuziaki dla chorowitek
Ja z serialii to ogladam "Przyjaciół", lubię tez CSI i od czasu do czasu Klan, chyba z przyzwyczajenia
Kasiu, buziaczki Piotrusia nie pomogły Wiktorii?
No to jeszcze razbuziaki dla chorowitek
Ja z serialii to ogladam "Przyjaciół", lubię tez CSI i od czasu do czasu Klan, chyba z przyzwyczajenia
reklama
blueberry77
Roksi, życzę powodzenia.
U nas deszcz pada. Byliśmy na spacerku pod folią, ale tylko pół godziny wytrzymałam :-).
U nas deszcz pada. Byliśmy na spacerku pod folią, ale tylko pół godziny wytrzymałam :-).