reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
200zl na miesiac dodatkowo oprocz tego co normalnie w pensji jest jesli jest sie zatrudnionym? hmmm...to troche sporo, trzeba miec pewnosc, ze co miesiac jednak bedzie sie mialo jakis tam utarg....nie wiem szczerze powiedziawszy jakie sa mozliwosci jesli chodzi o wielkosc sprzedazy na allegro na przyklad, wiec moze zupelnie bez sensu mysle, ze to duzo ;-)
Mam nadzieję, że zarobię chociaż te 200 zł :-D:-D:-D. A tak poważnie, to moja kuzynka sprzedaje na allegro bieliznę. Wcześniej miała kiosk ruchu i twierdzi, że allegro jej się bardziej opłaca. Nie wiem ile zarabia na tym, ale ostatnio mówiła, że płaci 800 zł prowizji allegro :szok:. Ja oczywiście na taki utarg nie liczę, bo raz że nie mam doświadczenia, a dwa nie mam za dużo kasy żeby zainwestować. Najwyżej zrezygnuję po kilku miesiącach ;-).

Za gratulacje nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :-p.

Współczuję chorób i gorączek. U nas na szczęście gorączki nie ma.

blueberry no to gratulacje. :-):-)trzymam kciuki:-):-)
ja za swój cały zus płace 290zł i mam wszystkie składki opłacone ale jesli jestes pracownikiem to napewno masz nizszy. a na allegro jak zrobisz dobre cenki to ci pójdzie. my tez sprzedajemy czesci na allegro i mamy obroty ponad 1000zł. wiec spoko na zusik zarobisz i ci zostanie jeszcze. tylko marza na allegro jest chusteczkowa:baffled::baffled:

no dziewczynki niedługo sie zbieram do pracy, chora jestem nadal i nic mi sie nie chce.:baffled::baffled::baffled::baffled::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

hello

kurcze kasia wspolczuje...gdybys pracowala u kogos to L4 i masz wszystko w nosie, a tu o swoj biznes dbac musisz...niech ci szybko przechodzi!
a powiedz jak twoj dotychczasowy pracodawca?

smacznego paczka :-p

Dzień dobry :-).

Kasia, dzięki za wsparcie :-). W sprawie ZUSu muszę się jeszcze dopytać, bo teraz są różne "promocje" ;-). Współczuję choroby :-(.

Agutku, na wzajem :-D. U mnie w pracy zawsze były pączki i liczę że dzisiaj też będą.

Witam:-)
blueberry no to gratulacje. :-):-)trzymam kciuki:-):-)
ja za swój cały zus płace 290zł i mam wszystkie składki opłacone ale jesli jestes pracownikiem to napewno masz nizszy. a na allegro jak zrobisz dobre cenki to ci pójdzie. my tez sprzedajemy czesci na allegro i mamy obroty ponad 1000zł. wiec spoko na zusik zarobisz i ci zostanie jeszcze. tylko marza na allegro jest chusteczkowa:baffled::baffled:

dziewczyny wszystko co dobre szybko się kończy:crazy: ja też mam firme na siebie i zus ok290zł jest promocyjny dla osób otwierających działalność gospodarczą po raz pierwszy:tak: ta przyjrmnośc kończy mi się w tym roku:crazy: więc trzeba się szykować na zus ok 800zł:szok::szok::szok: mam nadzieję że moja księgowa wymyśli jakiś myk by aż tyle nie płacić:sorry2:

dziecko moje spało do 8:30:szok::-D ale w nocy podać córci antybiotyk graniczy z cudem wszystko wypluwa:angry:

kasiu życzę zdrówka:tak:
blueberry fajnie będzie mieć znajomego sprzedawce:tak:

reklama
ja wczoraj czytalam w jakims artykule o zakladaniu wlasnej firmy, ze wlasnie na pierwszy rok zus daje jakies preferencyjne stawki, znacznie nizsze niz potem nalezy placic, ale nie wglebialam sie w szczegoly i nie wiem dokladnie o co biega :eek:

paczkom mowie juz nie...nawet jednego w calosci nie zjadlam, slodkie to badziewie jak nie wiem, bleee...musialam go wyrzucic, bo nie dalabym rady go zjesc :-D

Do góry