reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witam Nową Mamę :)

moja Wika pospała 1,5 godziny a teraz juz buszuje po mieszkaniu, wzięłam od kumpeli szelki żeby zobaczyc czy bedzie chciała chodzić przy szelkach, ale gdzie tam....tylko zdąże jej pokazać że chce jej założyć i już jest awantura i ryk, dobrze ze nie kupowałam,bo bym kaskę wywaliła tylko

reklama
mój mały az sie pali do chodzenia czeka tylko kiedy wyciągne do niego raczki i pójdę
szelki są świetne tylko nie mogę dostać u nas-ile to kosztuje????
Witaj Agusieńska:tak:
my mamy szelki do chodzenia:tak: kosztowały ok 12 ale w sumie córcia w nich nie chodzi:no: muszę je wypróbowac jak pójdziemy na spacer:tak:

Siedzę sama w domu, bo mąż z teściową pojechali zawieźć tort na 18-stkę siostrzeńcowi męża. A synek śpi. Jak mąż wróci to mamy iść do knajpy, a mnie się tak chce spać, że chyba zaraz padnę :-(.
ja też dzisiaj jakaś padnięta jestem:baffled:

ja tez mam szelki,ale w ogole nie chce w nich chodzić.. w dodatku jak wstaje to tylko na palcach, chyba to przez chodzik- nie wiem czy to był dobry pomysł zeby go kupować,ale od grudnia go uzywamy i chociaz jest spokój ;-) (troszeczkę;) )..choć obawiam się czy on nie opóźnia chodzenia..

Tak Ewelinko -zagladam od czasu do czasu chociaż mam włączony komputer od rana ale dzieci nie pozwalają z niego korzystać .Też kiedys mieszkałam w Bydgoszczy...
PiEkne miasto

witam się weekendowo:-)
u nas nocka spokojna, wczoraj na wieczór jeszcze wyciągnełam m do reala bo promocja pamperów jest (42zł jumbopack) i mam spokój. Ale teraz musze sie zbierac do pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:kurcze jakbym chciała poleżec jeszcze w łóżeczku:baffled::baffled:jutro nadrobie, a Wam życzę miłej sobotki

reklama
Witam sie i ja :tak:
Lekko niewyspana bo moje dziecko drugą noc już wędruje po łóżku i przy okazji mnie woła. Dobrze, że robi krótkie te pobudki to wracam do łózka i śpię dalej.
Dzisiaj nie pochwalę się u nas słońcem bo niebo jest zachmurzone i do tego widzę przez okno jak sie drzewa uginają od wiatru. Chyba nosa z domu nie wychylimy ..:-(

Miłej soboty dla wszystkich i jak ktoś robi porządki to szybkiego uwinięcia się z nimi:tak:

Do góry