reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

O kurde kasia! dobrze, ze tylko kolnierzem sie skonczylo! Co to za wypadek?
wracaj szybko do zdrowia kobieto...pewnie w domku na L4 troche posiedzisz co?

reklama
Kasia580 napisz nam cos ie stało, dobrze, że tak to się skończyło - szybkiego powrotu do zdrowia życzymy.
Bogda szczęśliwej i spokojnej drogi....

A co do wózka to czytałam wątek na jednym z forum i dziewczyny sa zadowolone bardzo.... gabaryty po złożeniu są rewelacyjne, do mojego samochodu jak znalazł:-) i dziewczyny mówią, że lekki i solidnie wykonany,a cena też rewelacyjna.... myślę, czy się nie skusić;-)

Witam po pracy:-)
Bogda przyjemniej podróży:tak: zrób dużo fotek:tak: będziemy oglądać i zazdrościć:-D
Kasiu wracaj szybciutko do zdrowia:tak: całe szczęście że nic poważnego:tak:

Noo Kasia to miałaś "przygodę". Samochód rzecz nabyta a zdrowie najważniejsze, dobrze, ze na kołnierzu się skończyło. Brrr....
Może to głupie co napiszę ale jeszcze nie tak dawno temu to bym się bardzo nie przejmowała czy mogę mieć jakiś wypadek czy nie ale teraz mam świadomość, że jestem "matka dziecku" i jakoś mam zupełnie inne podejście do tej kwestii.

No i oczywiście (jak zwykle spóźnione :zawstydzona/y: ) życzenia dla przedwczorajszej 10miesięczniaczki Amelki :-)!!

dzien dobry :-)
wita sie kobieta pracujaca :-p

debiutantko mi sie podejscie zmienilo jakies 3-4 lata temu....nagle, ni gruchy ni z pietruchy i teraz zawsze kazdy wyjazd jest dla mnie wielkim wydarzeniem, bo zdaje sobie sprawe z konsekwencji poruszania sie ktorymkolwiek srodkiem transportu i zawsze mnie ta mysl przesladuje, ze moze byc wypadek, ze mam meza i dziecko, itepe, itede.... :rolleyes:

Witam WAS wszystkie i każdą z osobna po dłuuuuugiej przerwie i nieobecnosci na forum !
Mielismy przeprowadzkę, zakładanie internetu i powrót do pracy. Ten rok zaczął sie dla naszej Rodzinki bardzo dobrze :-) Mieszkanko fajne, Borysek szybko się przyzwyczaił i bardzo mu się podoba że jest miejsce na podłodze dla Niego i nie musi się przeciskać pomiędzy "gratami". Z Babcią zostaje bardzo chętnei, wręcz chyba mu nie robi różnicy czy to ja czy Babcia, byle go zabawiać i rozśmieszać no i chodzić z Nim, chodzić za rączkę do nocy !!!. Sam robi 5-6 kroczków i siada na dupce, ale nie boi sie nic staruje czasem za szybko i upada, ale się nie znięca. Zaraz poczytam o osiągnięciach wszystkich marcowych Dzieciaczków.
Borysek mówi dużo....ale nie mówi MAMA :-(
Powrót do pracy - lepiej być nie mogło, naprawde!:-)

Wita sie Inwalidka :-D:-D
Bogda ja tez zyczę udanej podróży- pewnie to przeczyta dopiero jak wróci, bo sie spóźniłam.:-:)-(
A w tej całej kraksie brały udział 4 auta i powiem wam ze tylko ja wyszłam z jakimś uszczerbkiem, bo inni tylko mieli starte kolana, ale policjanci i tak się dziwili że nikomu nic sie poważnego nie stało. A wszystko przez faceta który skręcał (dodatkowo przy wyprzedzaniu) w ulice w prawo bez migacza i na trasie wiadomo nikt nie jedzie 40 i nie zdążyliśmy wyhamować więc 4 autka powpadały sobie w tyłki a ja byłam ostatnia. Policjanci powiedzieli że to nie jest wina tego gościa co skręcał bez migacza tylko nasza tzn tych co wjechali w tyłek jakiegoś autka, wiec zrobiło się 3 sprawców w tym i ja i dostaliśmy mandaty i 6 pkt. A ja w czwartek ide do ortopedy po dalsze zwolnienie:-DTo tak w skrócie. Rok nam sie zaczyna nieciekawie:confused::confused:

Dzisiaj jestem niewyspana, Wiktoria łaziła na spiaco po całym moim łóżku a ja się budziłam co chwila zeby nie spadła. Wczoraj m ój m pojechał do swoich rodziców bo tam stoi nasze rozwalone autko i patrzyli co tam mozna porobić jak najmniejszym kosztem, bo to przeciez z naszej kieszeni, bo na AC to nasze autko było za stare:-:)-(
A dzisiaj jeszcze odbieram kubki dla moich rodziców i dla niani od Wiki na Dzień Babci i Dziadka, wiec będe miała komplet prezentów już.:-)
miłego dnia Wam życzę i miłej pracy:-):-):-):-)

reklama
kamilas ale wam sie poukladalo fajnie i jeszcze taka zadowolona z powrotu do pracy jestes - niesamowite :-)
kasia oj to sie wam narobilo...przykro mi i wspolczuje :-(
a ja nadal nie mam prezentow dla dziadkow..nie mam kiedy zalatwic....
moze dzis lub jutro maz skoczy wywolac zdjecia to ja potem jakos zalatwie ramki
no kompletnie nie po drodze nam te swieta dziadkowe teraz :-D

Do góry