reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A my byliśmy dzisiaj w Ikei i kupiliśmy Karolowi krzesełko, śliniaki i osłonki na kanty mebli.

Co do naszej klasy, to trzeba mieć zdrowy rozsądek i tyle. Jak ktoś na przykład pisze na tamtejszym forum o tym jaki ma status materialny, gdzie mieszka, itp, to sam jest sobie winien.

reklama
My chyba też zaopatrzymy się w różne ochraniacze, Piotrus szczególnie upatrzył sobie odbojniki do drzwi:szok:, niby są gumowane, ale od góry wystaje metalowa kulka, a on sie na to kładzie, albo próbuje ugryźć:no::no::no:

idę spać, bo mój mały juz 3 razy popłakiwał, a gdzie tu noc:szok::wściekła/y::szok:

kolorowych snów:tak:

Dzień dobry

u nas nocka spokojna i pieknie przespana, ale ja i tak niewyspana bo raniutko do pracy trzeba bylo wstac :eek: Moja mala na noc wypila tylko 90ml mleka i bylam pewna, ze w nocy bedzie dokarmianie, a tu nie. W szoku jestem :-D

Dzień dobry :tak:
Czy u Was też takie piękne słońce. Ja musiałam częściowo zasłonić okna żaluzjami bo razi po oczach. :-):-) Ale jest przyjemnie , jak na wiosnę :tak:

Córcia ładnie spała ale po wizycie teściów wcale nie chciała usnąć w łóżeczku chociaż padała ze zmęczenia. Wzięłam ją na kolana i bujałam aż usnęła i odłożyłam do łóżeczka.

Buziaczki dla Toli :-):-)

Witam!!

ale piękne słońce!!! może to już WIOSNA:sorry2::-D

blueberyy - ta.....18 lat, jasneeeee;-), młoda jestem, ale nie aż tak:-D
to było nasze pierwsze towarzyskie wyjście bez Zosi, wróxiliśy po 12, Zosia się obudziłą po 7 i troszkę to bolało:dry:, ale nie było źle! bo ok 12 mieliśmy już siłę jechac na wyprzedaże do Galerii Krakowskiej;-)

Tolciu - dużo zdrówka, uśmiechu i miłości!

reklama
Do góry