reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry
U nas noc koszmarna. Madzia budziła sie kilka razy i w końcu musiałam dać mleko żeby dalej spała. W dodatku na dworze strasznie ponuro aż się nie chce wychodzić.:-(
[quote
blueberry gratulacje moderowania :happy2:
[/quote]

Buziaczki dla Szymka :tak:

reklama
Witam,

No to jeszcze my (największe spiochy chyba:szok:) dołączymy się do zyczeń dla Szymona - 100 LAT:-);-):tak::-D

Ciężka noc za nami:no:, Piotrus przesikał pampersiucha o 3.00 i po przewinięciu i przebraniu wybudził sie ze snu na dobre, nie mógł zasnąć przez godzinę:no:, kulał się, ale nie płakał:-(,
za to z wieczora urzadził taki koncert, ze myslałam, ze sie rozchorował:szok::szok::szok:, nie mogłam go na rekach uspokoic:no::no:

Hejka :-) Moja dzis dala mamusi pospac "uwaga" do 10tej :szok::-D:szok::-D hurra choc nie bede ukrywala ,ze wczoraj usnela dopiero o 22:30 :-p

Buziaczki dla Szymka

a przykro mi ,ze nikt nie zauwarzyl 10miesiecznej Vaneski :-(

buziaki dla Vaneski :-) :-)

A moje dziecko nadal się drze przy próbie podania picia i jedzenia...ja już normalnie nie wiem co robić :no: wykończę się :eek:
Trochę wypiła herbaty z kubka, trochę podałam ze strzykawki, a na widok jedzenia ogólna histeria. Kiepsko bidulka wygląda, tak marnie i blado. Martwię się o nią. Jutro zadzwonię po lekarza by ją skontrolował :-( Pewnie to jakiś rotawirus okropny :-(

My też przesyłamy gorące buziaki dla Vaneski :tak::-)

U nas kolejny sąsiad rozpoczął jakiś remont więc trzeba się ewakuować na dwór.:-(
Drzemka się córci udała (2 godzinki) ale to chyba dlatego, że w nocy mało spała i za bardzo jej hałas nie przeszkadzał :tak:

reklama
A propos jedzenia, to moje dziecko zjadło wczorajszą kolację koło 22-giej, o 2 w nocy wypiło mleko, obudziło się o 6:00 i nie chciało śniadania :szok:. Wczoraj zjadł jajko, obiadu nie chciał, a deserek i danonka zjadł, jak mu dawałam na stojąco (to znaczy on stał, nie ja).

Do góry