reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
No i moje dziecko tez bez jedzenia poszło spać :angry:
Nie chce jeść i koniec. Do tego pić też nie chce :-( Wieczorkiem skusiła się na........moją herbatę z cukrem z mojego kubka :eek: Wiem, że nie powinna, ale w tym przypadku byłam tak zdesperowana, że wolę żeby cokolwiek wypiła, ale piła :rolleyes:
Na szczęście tylko te 2 kupki były, za to olbrzymie, po pachy :eek: Normalnie całą przebierać i kąpąć ją trzeba było. Teraz krzyczy w łóżeczku, ciekawie kiedy pójdzie spać i czy w ogóle zechce to mleko wypić.

Szymku buziaki na 10 miesięcy!!!

Joł dziewczyny :-) Nie dałam rady dłużej dzisiaj spać, bo obudziłam się z wielką chęcią zjedzenia śniadania :szok: Co oznacza, że wróciłam do żywych :-D Po dwóch dniach głodówki i wpychaniu w siebie minimalne ilości jedzenia byle coś na żołądku mieć dziś poczułam wielki głód, czyli ten utracony kilogram pewnie za chwilę odzyskam :-D
Młoda rano skusiła się na 130ml mleka i mam cichą nadzieję, że może dziś też zacznie jeść :confused::sorry2:
Za to mąż poległ....ścignęło go w nocy, więc w domu nadal mamy chorego tylko zmieniają się jego personalia :-D

blueberry gratulacje moderowania :happy2:

Witam:-)
moja córcia nie wstała dzisiaj na butle:tak::-) spała od 19 do 8:tak: już drugi raz w tym tyg. nie jadła w nocy:tak:

Buziaki dla Szymka!!!!!!!!!!!!!!!

:-Dbuziaki dla Szymka na 10 m-cy :-D:-D:-D:-D

Agutek to może powoli Tola wraca do zdrówka skoro już na mleczko się skusiła:-D

a my dzisiaj biegamy po lekarzach załatwiac zwolnienie dla mojego m, bo tak go szef wkur..... że rzuca ta robotę, i ma nastepna ale ja bym chciała żeby poszedł na zwolnionko i takto prawie 2 pensje beda, no ale zobaczymy czy sie uda

Wika śpi ze mna i wreszcie się wysypia:-Dwięc niedługo zacznie sama spać w dużym łóżku tylko poobstawiamy go żeby nie spadła, kupowac innego nie zamierzam bo mieszkanie to wynajmujemy

kasiu a to tak można pracować w trakcie L4? chyba nie? czy ja coś nie wiem?
no teoretycznie nie można, ale to jest praca na czarno, żeby go nie rejestrował, a że to nasz kumpel to spoko, bedzie wiecej na rekę a nie na zus:-D

a o zus sie nie boje bo bedzie miał zwolnienie chodzone wiec spoko a poza tym zameldowany jest w innym miescie a mieszkamy w Łodzi

reklama
Roksi u nas to samo:tak: nie ukrywam że bardzo mnie to cieszy:-) Ignaś ostatnio wstaje nawet o 8:szok: mój M się złości bo jak wychodzi do pracy to wszyscy śpią a do tej pory to Synuś go budził.
Tylko nadal niestety Młody domaga się soczku w nocy, staram się by był jak najbardziej rozcieńczony i wybieram te bez dodatku cukru, ale boję sie o jego ząbki.
Wielki buziak dla Szymka na 10 miesięcy

Do góry