reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry :-).

Jadąc dzisiaj do pracy czytałam Twoje Dziecko i wyczytałam, że po przebytej infekcji rotawirusowej układ trawienny może być bardziej wrażliwy na laktozę. Zalecali, aby przez kilka tygodni podawać mieszankę niskolaktozową.

Dzisiaj mam firmowa imprezę i nie mogę się zdecydować, czy iść, czy nie. Jakoś nie bardzo mi się chce...

reklama
Hej :-)

Agutku - ja tez niestety z roznych wzgledow tu w Uk niemoge chodzic na aerobik chocby dlatego ,ze jak chcesz uczeszczac do "klubu" organizujacego go to musisz podpisac kontrakt na rok :baffled: i przez rok sciagaja kase z konta ,w tym jest tez basen ,silownia i jakuzzi (czy jak sie to pisze :zawstydzona/y:) niby fajnie ,ale jakbym po 2miesiacach stwierdzila ,ze juz niechce chodzic to przez nastepne 10msc musze za to placic :oo:

Dzień Dobry,:-)

Buziaczki dla Karolka i Boryska:-);-):tak::-D

U nas mały sukces, Piotrus wczoraj w dzień spał tylko raz i wieczorem zasnął bez problemu,wyjątkowo szybko:tak:, a co najważniejsze były tylko 2 pobudki na cycusia i jedna na podanie smoka:-), mam nadzieję, że teraz to będzie już tylko lepiej:cool2:

Agutku, a tymi szczepieniami to jest tak różnie, ja tez nie szczepiłam przeciko rotawirusom, bo lekarz mi odradził:shocked2:

Blueberry, w Twojej pracy duzo sie dzieje, co chwilę słyszymy o jakiejś imprezie:-D, fajnie masz - korzystaj z tego;-):tak:

JMM ja nie chciałabym, żeby Piotrus spał mi na spacerze, bo wtedy w domku go nie położę, a to jest wtedy czas dla mnie:happy2:

Ja zamówiłam przed chwilą wizytę lekarza do domu :baffled:
Mała niby troszkę odzyskuje apetyt i nawet skusi się coś popić, ale ciągle to jest za mało a z jedzenia to by piła tylko mleko, które przecież jej nie pomaga :no:
Drugiego śniadanka nie ruszyła tylko walnęła kupsko, które znowu wypłynęło na plecy i bokami. No i poddałam się, zadzwoniłam po lekarza. To już 6 dzień biegunki. Za długo. Stanowczo za długo. Mała ma coraz mniej sił i co chwilę się wywraca i uderza głową o podłogę :-( Nie wiem czy jednak kroplówką i szpitalem się nie skończy :-(
Ale jeśli to ma jej pomóc i to szybko to trudno. Co za cholerstwo się do niej przyczepiło? My z mężem już zdrowi a ona biedulka ciągle choruje :-(

Witajcie
Agutek dobrze, że zamówiłaś lekarza. Rzeczywiście Tola długo już się męczy.

10 miesieczniakom wszystkiego co naj - odnas też :-)

Rano byłam na zakupach i aż przyjemnie mi się zrobiło. Taka ładna pogoda, że od razu nastrój sie poprawia :-)

reklama
Do góry